• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Aynen canım benimde kızım böyle. Bu sefer de doymadı mi sütün mu yetmiyor soruları. Dün çok gerildim. Kayinvalidemde vardı 🤦🏻‍♀️ Memeyi de emmiyor, kusuyor, isiyor ,kaka yapıyor. Doyduguna dair her emare var. Ama yine de beni triplere soktular🥺
Benim ki emiyor memeden çektiğim an uyanıyor.
Hep memede kalmak istiyor valla bende bunaldımm

Aynen canım benimde kızım böyle. Bu sefer de doymadı mi sütün mu yetmiyor soruları. Dün çok gerildim. Kayinvalidemde vardı 🤦🏻‍♀️ Memeyi de emmiyor, kusuyor, isiyor ,kaka yapıyor. Doyduguna dair her emare var. Ama yine de beni triplere soktular🥺
Çişi yeterli canım daha ne Tribe girme sütün yetmiyor mu diyenlere sütünü fışkırt suratlarına 🤣🤣🤣🤣

visneliturta34 visneliturta34 aklına kötü şeyler getirme canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Geçmiş olsun 🙏🏻
Nst normal çıktı canım rahim ağzım yumuşamış kanama ondan olmuş olabilir su an doğum için yeterli açılmam yok hala nst ye bağlıyım ağrı sancım yok. Bi sorun olmazsa yarın tekrar geleceğim. Doğum başlamış ama yeterli değil açılışı yapmışım sanırım 😂

Kız doğurur muyum doğuracak mıyım diye düşünme akışına bırak ebeler bana öyle demişti her ağrıda doğuruyor muyum dedim dedim oğlumu zorla çıkardılar içimden 🤣
İstemsiz insan beklentiye giriyor canım ne kadar düşünmeyelim desem de 39 haftaya geldik artık ha geldi ha gelecek derken 😂

@vi
Nst normal çıktı canım rahim ağzım yumuşamış kanama ondan olmuş olabilir su an doğum için yeterli açılmam yok hala nst ye bağlıyım ağrı sancım yok. Bi sorun olmazsa yarın tekrar geleceğim. Doğum başlamış ama yeterli değil açılışı yapmışım sanırım 😂
Artık yakın inş bir avazda alırsın inş kucağına 🥰

Canım kendine neden bu kadar sıkıntı ediyorsun hepsi öyle her emdiklerinde uyumuyorlar dün ablamla görümcem 2 gibi oğlumu uyandırdı uyanmadı seveceğiz dediler akşam 7-8 oldu hala uyutmaya çalışıyordum emziriyorum uyutuyorum 2 dk sürmüyor uyanıyor mama çok doyurucu olduğundan uyuması normal danışman ne dedi bu konuda
Danışman da aynı şeyi söyledi ama ben bunu kendime kabul ettiremiyorum

Ya darısı bize😅 en son cuma gittim hala yumuşama yoktu, yumuşamadan sonrası hızla açılır inşallah sağlıkla 🥰🙏🏻

Selam kızlar bi sorum olacak. Bugün oğlum doğalı 16 gün oldu. Hala biraz atamadığı sarılığı var. Kan ve idrar testi de yapıldı değeri 12.1 çıktı. Her şey normal olduğu için doktor anne sütü sarılığı dedi ve 2 saatte bir emzirmeye devam dedi. Ben her istediğinde veriyorum memeyi ve uyuyorsa da uyandırıp emziriyorum 2 saat dolunca. Ama çocuğumun uyanık kaldığı süre çok az. Sürekli uyumak istiyor. Sürekli uyku sarılığı artırır mı? Emzirmeye dikkat ediyorum ve uyumasında bi sakınca göremiyorum ben. Yani emzirme + uyanık kalması da mı lazım sarılığı atlatması için?

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ne kadar takilmayalim desekte hep acaba doydu mu yetiyor mu soruları oluyor insanda. Ama herşey elimizde de değil. Eğer sütümüz yetmezse mamayla destekliycez. Yalnız değilsin. Hepimize ve yavrulara sağlık diliyorum 🙏🏻

Selam kızlar bi sorum olacak. Bugün oğlum doğalı 16 gün oldu. Hala biraz atamadığı sarılığı var. Kan ve idrar testi de yapıldı değeri 12.1 çıktı. Her şey normal olduğu için doktor anne sütü sarılığı dedi ve 2 saatte bir emzirmeye devam dedi. Ben her istediğinde veriyorum memeyi ve uyuyorsa da uyandırıp emziriyorum 2 saat dolunca. Ama çocuğumun uyanık kaldığı süre çok az. Sürekli uyumak istiyor. Sürekli uyku sarılığı artırır mı? Emzirmeye dikkat ediyorum ve uyumasında bi sakınca göremiyorum ben. Yani emzirme + uyanık kalması da mı lazım sarılığı atlatması için?
Canım benim bebeğim sarılık olmadı ama genelde uyuyor. Çok küçükler çok normal. Emiyor uyuyor. Yada gözler kapalı mizirdiyor.

Bak canım benim ilki 23+6 da erken doğum oldu süt şelale gibi aktı gitti o kadar acıdım üzüldüm 2. Doğdu inat ettim emzireceğim diye sarılık oldu mama ver dediler yapardım içirirken ağlardım yarı verir yarısını dökerdim 2 yaşına kadar emzirdim oğlum çok düşkündü emmeye gece sürekli meme isterdi bu sefer benim psikolojim bozuldu zaten deprem falan da olmuştu kafamı duvarlara vuruyordum kendimi cırmalıyordum vuruyordum artık emmesin diye bunda da yine emziriyorum göğsüm çok acıyor her emmesi eziyet resmen bakalım dayanabilecek miyim kendine eziyet etme ya uykusuzluğa dayanırım dersen inat et mamayı verme yani Bi yoluna koy doymadığından içmiyordur mamayı bebekler daha kolay içiyorlar ondan alıyordur

Vajinal doğum yapan dikişi olan kızlar dikişleriniz ne zaman düştü benim dünden beri az az ip kopuyor erken değil mi iyileşmez diye korkuyorum Bi yandan hiç pansuman da yapmadım

Back
X