• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Bebeğim asla uyumak istemiyor ya iki gün önce 3 saat aralıksız uyurdu şimdi bir saat olmadan uyanıyo
Karnı tok altı temiz gazı yok ama uyumak istemiyo sizinde bebekler böyle mi

Aslında makbul olan bir tencere yemek yapıp götürmek lohusa evine ama komşudan beklemem bunu yine de bir kek bir pasta poğaça kurabiye getirebilirler
Aynen ilk gün komşum kahvaltı hazırlayıp getirmişti sağolsun ama bende kendine götürmüştüm doğum yaptığında karşılıklı gibi oldu 🤭 götürmesem sanmıyorum düşüneceğini o kadar kimse getirmiyor herkes bizden bekliyor yemeği pastayı

Kızlar gümüş kapak sanki kokuyor ya kötü bir koku değil tabi klasik metal kokusu. Yaşayan var mı yoksa benimkinde mı sıkıntı var ona göre kullanmayı bırakacağım ya da yenisini alırım

Emzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum
Mamayı ver sende uyu dinlen bırak mama ile doysun büyüsün gelişsin kendine eziyet etme. Ona en çok sen yetersin ama bu şekilde kendini suçlayarak yetersiz görerek değil

Kızlar merhaba. Doğumum 29 Mayıs olucakmış kısmet ise. Benim gibi Mayıs sonu doğum yapacak olan varmı?
Bir de sezeryandan çıkınca birşey yiyebiliyor muyuz?
Pazartesi günü benim doğumum ilk doğumumda bisküvi ve kayısı suyu iç demişti sonra da yoğurtlu pirinç çorbası ye demişti doktor bunda da hazırlıklı gideceğim… 4 ya da 6 saat bir şey yememiştim sezeryan sonrası

Kızlar iki gündür kasiklarimda sızlama tarzında ağrı var saatlerce sürüyor bide kahverengi sümüksü akıntı şeklinde devam ediyor hastaneye gitmelimiyim acaba enfeksiyon olmasından korkuyorum

Kızlar sizin kanamalar ne zaman azaldı ya benim 2 gündür arttı gibi birden geliyor sıvı şekilde 2-3 ped dolar gelen ped kullanmaya korkuyorum üstüm batar diye hava çok sıcak ondan mı böyle oluyor ayaklandım artık hareket ediyorum diye mi anlamadım

Emzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum
Canım kendine neden bu kadar sıkıntı ediyorsun hepsi öyle her emdiklerinde uyumuyorlar dün ablamla görümcem 2 gibi oğlumu uyandırdı uyanmadı seveceğiz dediler akşam 7-8 oldu hala uyutmaya çalışıyordum emziriyorum uyutuyorum 2 dk sürmüyor uyanıyor mama çok doyurucu olduğundan uyuması normal danışman ne dedi bu konuda

Günaydın mutlu pazarlar herkese 2km sabah yürüyüşümü yaptım 37 derece havada artık gelir inşallah bu beybi 😄
Kız doğurur muyum doğuracak mıyım diye düşünme akışına bırak ebeler bana öyle demişti her ağrıda doğuruyor muyum dedim dedim oğlumu zorla çıkardılar içimden 🤣

Bebeğim asla uyumak istemiyor ya iki gün önce 3 saat aralıksız uyurdu şimdi bir saat olmadan uyanıyo
Karnı tok altı temiz gazı yok ama uyumak istemiyo sizinde bebekler böyle mi
Aynen canım benimde kızım böyle. Bu sefer de doymadı mi sütün mu yetmiyor soruları. Dün çok gerildim. Kayinvalidemde vardı 🤦🏻‍♀️ Memeyi de emmiyor, kusuyor, isiyor ,kaka yapıyor. Doyduguna dair her emare var. Ama yine de beni triplere soktular🥺

Kızlar sizin kanamalar ne zaman azaldı ya benim 2 gündür arttı gibi birden geliyor sıvı şekilde 2-3 ped dolar gelen ped kullanmaya korkuyorum üstüm batar diye hava çok sıcak ondan mı böyle oluyor ayaklandım artık hareket ediyorum diye mi anlamadım
Benim yeni yeni azaldı canım

Back
X