2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Ben o burukluğu her bayram yaşıyorum. Ailem gelicek bu bayram konya ya abimin kızı burda onu görmeye gelecekler benim oğlanları da alıp götürecekler gezmeye çok sevindim bizimkilerinde arası açık muhtemelen bize gelmezler. Şu evlilikte en çok üzüldüğüm şey bu oldu aralarının açık olması çok isterdim çok iyi anlaşmalarını evlatlarimin sağlığı yerinde olsunda varsin imtihan bu olsun napayım

Şu reddi bir aşalım da, ne zormuş cidden onu besleyemiyorum düşüncesiyle bende birşey yiyemiyorum içim gidiyor

Gazı çıkarmasında sıkıntı yok bayağı çıkarıyorda yine de çok fazla ıkınıyor benim de diğer oğlumda süt boldu 2 yaşına kadar sağmafığım halde yetiyordu bunda az gibi geliyor ama kontrolde göreceğiz onu da oğlum 1 kilo alırdı her ay dün küçüğe kıyafet aldım bayramlık 6-9 aylık Bi kıyafet beğendik cesaret edip alamadım kışın giymesi için büyük oğlum 3-4 aylıkken 2 yaş elbiseleri giyerdi bu da öyle olur mu acaba diye düşündüm

Bizim çok iyiydi araları ama işte oldu artık, iki taraf da haklı, eşime sen haklısın annemlere siz haklısınız diyorum. İki tarafa da bir şey anlatılmıyor orta yolu böyle buldum kendimce. Bakalım zamanla belki biraz yumuşar. Aynen öyle kızım iyi olsun şuan tek önceliğim o zaten artık eskisi kadar sık biraraya gelmeyiz. Eskiden aynı evde 2 -3 aile yaşarmış nasıl yapıyorlardı acaba insan katil olur he

Vallahi olur Bugün gorumceler geldi bebişi görmeye. Aman Allahimmm diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…