- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.701
Ben o burukluğu her bayram yaşıyorum. Ailem gelicek bu bayram konya ya abimin kızı burda onu görmeye gelecekler benim oğlanları da alıp götürecekler gezmeye çok sevindim bizimkilerinde arası açık muhtemelen bize gelmezler. Şu evlilikte en çok üzüldüğüm şey bu oldu aralarının açık olması çok isterdim çok iyi anlaşmalarını evlatlarimin sağlığı yerinde olsunda varsin imtihan bu olsun napayımBenim de aynı valla kirliler banyoda yerlere saçılmış, temizler var ütü ve katlama bekliyor. Resmen kaos içindeyiz. Bizim büyükler memlekette o yüzden pek gelen olmaz rahatız ama yalnız bir bayram geçircez ben de o yüzden biraz buruğum. Benimkiyle ailemin arası açık hala ben de gitmeyelim dedim biraz uzak kalmaları iyi olacak
Ayy gözün aydin cnm Allah ayırmasın birdaha. Ne mutlu sana çifte bayram olduEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk
Iyi fikir bende öyle yapayım şakayla karışıkBiz lohusayız valla bayramda gelmek isteyen olursa evi temizlersen gelebilirsin dicem bide tatlı matlı getirsin bi zahmet süt için
Şu reddi bir aşalım da, ne zormuş cidden onu besleyemiyorum düşüncesiyle bende birşey yiyemiyorum içim gidiyorTam olarak 60 cc değil mamaysa 30 sütse tam 30la sınırlı değil sınırı yok demişti yani bir de şırınga ile gerçek süt miktarını elde edemezsin daha fazladır dünyanın en kaliteli sağma makinesi olsa bile bebek emiş gücü ile bir değilmiş
Evet canım sonunda vallaAy maşallah sonunda
Amin canım benim çok teşekkür ederimSenin sarı saçlarına kurbanAllah bağışlasın canım benim sağlıkla büyüsün bir daha sağlık için bile ayrılmayın
Evet valla canım en büyük bayram hediyesi olduAyy gözün aydin cnm Allah ayırmasın birdaha. Ne mutlu sana çifte bayram oldu
Teşekkür ederim canım amin hepimiz sağlıkla büyütelimAyy çok sevindim canım, sağlıkla büyüt bebişini maşallah
Gazı çıkarmasında sıkıntı yok bayağı çıkarıyorda yine de çok fazla ıkınıyor benim de diğer oğlumda süt boldu 2 yaşına kadar sağmafığım halde yetiyordu bunda az gibi geliyor ama kontrolde göreceğiz onu da oğlum 1 kilo alırdı her ay dün küçüğe kıyafet aldım bayramlık 6-9 aylık Bi kıyafet beğendik cesaret edip alamadım kışın giymesi için büyük oğlum 3-4 aylıkken 2 yaş elbiseleri giyerdi bu da öyle olur mu acaba diye düşündümBen ilkine vermiştim kolikti bunda ben içiyorum sütten geçer diye aşırı ağlaması yok diye vermedim gaz için verdiysen poposuna zeytinyağı sür karnına ılıtıp sür masaj yap hemen çıkarıyorlar. Gerçekten öyle sanki evde olan çocukların sorumluluklari stresi süt olmasina fırsat vermiyor. Diğer ikisinde sütüm çok iyiydi bunda işte böyle yapışarak anca yetiyor kuzuma
Bizim çok iyiydi araları ama işte oldu artık, iki taraf da haklı, eşime sen haklısın annemlere siz haklısınız diyorum. İki tarafa da bir şey anlatılmıyor orta yolu böyle buldum kendimce. Bakalım zamanla belki biraz yumuşar. Aynen öyle kızım iyi olsun şuan tek önceliğim o zaten artık eskisi kadar sık biraraya gelmeyiz. Eskiden aynı evde 2 -3 aile yaşarmış nasıl yapıyorlardı acaba insan katil olur heBen o burukluğu her bayram yaşıyorum. Ailem gelicek bu bayram konya ya abimin kızı burda onu görmeye gelecekler benim oğlanları da alıp götürecekler gezmeye çok sevindim bizimkilerinde arası açık muhtemelen bize gelmezler. Şu evlilikte en çok üzüldüğüm şey bu oldu aralarının açık olması çok isterdim çok iyi anlaşmalarını evlatlarimin sağlığı yerinde olsunda varsin imtihan bu olsun napayım
Ayyy çok sevindimEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk
Vallahi olurBizim çok iyiydi araları ama işte oldu artık, iki taraf da haklı, eşime sen haklısın annemlere siz haklısınız diyorum. İki tarafa da bir şey anlatılmıyor orta yolu böyle buldum kendimce. Bakalım zamanla belki biraz yumuşar. Aynen öyle kızım iyi olsun şuan tek önceliğim o zaten artık eskisi kadar sık biraraya gelmeyiz. Eskiden aynı evde 2 -3 aile yaşarmış nasıl yapıyorlardı acaba insan katil olur he
Ay kuzum saçlarını yerim gözünaydın cnmEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk
Mesafe en iyisi ya, birlikte olmak güzel ama bir noktada sınırlar kalmıyor sanırım o da iki tarafı sa yoruyorVallahi olurBugün gorumceler geldi bebişi görmeye. Aman Allahimmm diyorum sadece
Ben de sezaryen olanlarınkini merak ediyorum. Benim dikiş atılmadı yapıştırma yapıldı sanırım sadece sağda bir tane dikiş var ama düşmedi henüzKızlar vajinal doğumda dikiş atılan varsa dikişleriniz ne zaman düştü
Ay evet canım ilk bebişimiz yaAyyy çok sevindimtopigimizin ilk bebişi. Sağlıkla sevgiyle büyüsün
Çok teşekkür ederim canımAy kuzum saçlarını yerim gözünaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?