2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
ayy tek değilmişimilk bebeğimdee nie uyuyamıyor başka yerde die dert ediniyordum kendimee

Bi arkadaşımın bebeginde olmuştu süt alerjisi 2 yaşından sonra düzelmişti ama çok zor diye anlatmıştı

Ben yorulduğum zaman öyle oluyo bugün çok yoruldum ve sütüm yoktu sanki bir kere mama Verdim şimdi dut kurusu falan yiyip gece için çoğalsın diye bakıyorum evde bir kutu mama bulundurmak iyi sanki bu durumlarda dr anne sütü varsa vermeyin diyo ama bizim başka sorumluluklarimiz da var temizlikti yemekti çocuklar falan derken yoruluyoruz bu durum sutumuzu etkiliyo bence bı kutu almıştım onun günü geçti attım çöpe ikinci kutuyu aldım günde bir sefer bazen hiç vermiyorum 30 yada 60 ml veriyorum o bebeğimi idare ediyo

Kızlar doğumdan sonra tüylenme artışı olan varmı? Ben düzenli ağda olurum baya azalmıştı bacaklarımın üst kısmında felan yoktu nerdeyse ama bu ay hem erken çıktı hemde fazla çıktı, araştırdığım da süt hormonu da yaparmış sizde de yaptı mı?

Eşim çocukları alıp memleketine gitti ben hiç gitmek istemedim oraya gidince içim sıkılıyor az önce çıktılar içim bı tuhaf oldum burda sadece abim var yakınız başka kimsem yok bebişimle geçiricez artik bayramı 3. Günü 40 cikiyo

Aynen yorulunca ve gün içinde sık emince fark ediyor saat 3 hala doğru düzgün uyumadı 2 kere emzirdim yerine koydum şuan fıldır fıldır bakıyor nasıl uyuyacak bilmiyorum rezene de içtim içirdi niye uyumuyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…