2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bakalım 1 ay dolunca kontrollerinde belli olacak bende merak ediyorum
valla doğru aklım almıyor sanırım büyük küçük ilişkisi o dengeliyordu.

Bende o akşam uykusuna yatınca emdikten sonra sağıyorum ne çıktıysa kriz anında kullanıyoruz.
Çişinden anlıyorum canım az çiş yaptığı günler anlıyorum ki sütüm az gelmiş hemen takviye mama yapıyorum en az 30 ml
ya ben onu anlamıyorum nekadar yapınca az beslendiğini anlıyorsun mesela 1 saat içinde kac kere yapıyor

Bebeğim az kiloyla doğdu ve kilo kaybı %20 yi geçti. Meme almiyor ve alacak gücüde yok. Sürekli sağıp veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Bebeğime yetememe hissi, onu aç bıraktığımın farkında olmamam, uykusuzluk sürekli pompa basında oturup süt sağmak. Günlerim hep böyle geçiyor ve çok yoruldum. Çok şükür kilo alımı sağıp verdiğimden beri artmaya basladı fakat bu yetersizlik hissi beni mahvediyo. Daha fazla süt sağmak bile istemiyorum. Her zaman yeteri kadar sütümde gelmiyor. Öyle durumlarda mamayla destekliyoruz. Emzirme danısmanı tuttum fakat bebeğin güçsüz olduğunu bu yüzden meme alamayacağını söyledi. İlla meme alsın diyede düşünmüyorum. Çünkü onun için bi efor harcıyo bu bile kilo kaybı yapacak diye ödüm kopuyor. Böyle bir durum yaşayıp sonradan toparlayanlar oldu mu

Gece asla
biberon alıyorsa göğüs ucu kullan canım

Ya dün gece bebeğim hiç çiş yapmadı ve uyanmak istemedi resmen zorla emzirmeye çalıştım ama emmedi uyumaya devam etti açlık kan şekeri düşmüş olabilir mi

Gece asla

biberon alıyorsa göğüs ucu kullan canım
Slikondan bahsediyorsunuz sanırım. Hastanede direkt slikon verildi bu yğzden kilo kaybı oldu. Boş emiyo slikonu ve karşılık olarak beslenemedipi için boşa efor harcayıp kilo kaybrtti hep

Benim estetik dikiş olduğu için pansumana gerek yok dedi sadece kuru tut dedi bi krem yazdı antibiyotik filan yazdı ama kullanmayı unuttum
Bi sor doktora ama daha düşer bence belki de düşüyor sen fark etmiyorsun küçük küçük düşüyor çünkü

Bizim bugünkü mesai yine ağır geçecek sanırım uyutuyorum hemen uyanıp bağırıyor ıkınıyor şimdiden yoruldum

Benim ilk çocuklarım prematureydi. Aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Ama inan geçiyor gidiyor. şimdi boylu poslu kızlar oldular. Senin bebişin de sağlıkla büyüyecek hiç merak etme canım
Ya dün gece bebeğim hiç çiş yapmadı ve uyanmak istemedi resmen zorla emzirmeye çalıştım ama emmedi uyumaya devam etti açlık kan şekeri düşmüş olabilir mi
Canım demekki beslenememis. Bence düşmüş olabilir. Bir şekilde beslemeye çalış

Bizim bugünkü mesai yine ağır geçecek sanırım uyutuyorum hemen uyanıp bağırıyor ıkınıyor şimdiden yoruldum
Bu ıkınmalar da beni mahvetti asla uzun uyumuyor ıkınmasıyla kendini uyandırıyor . Geçen arkadaşın dediğini gibi g*tle don gibi olduk belim kopuyor artık yorgunluktan . Ev desen aldı başını gitti

Benzer bir durum yaşadım canımm ilk zamanlar meme ememiyordu biberonu bitirmesine rağmen kilo alamıyordu bu yüzde hastanede beraber 8 gün kaldıkk kilo almasını beklediler benim oğlumda 2460 kilo doğmuştu hiç kaygı etme zamanla herşey yoluna giriyorr ve kilo alıyorlarr . Birde her doktorun yorumu farklı benim oğlum hiç doğum kilosunun aşağısına düşmedii .Doğumdan sonra kilo alıpp doğum kilosuna kadar düştü.Ama doktorum bunu bile istemedi çok kaygılanmıştım.Meğer çoğu çoçuk doğduktan sonra doğum kilosunun altına bile düşermiş.Herşeyy yoluna girecek içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…