- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.741
Benim estetik dikiş olduğu için pansumana gerek yok dedi sadece kuru tut dedi bi krem yazdı antibiyotik filan yazdı ama kullanmayı unuttumGerek yok bence canım ben pansuman bile yapmadım geçen krem istedim hametan yazdı onu da almadım
Bakalım 1 ay dolunca kontrollerinde belli olacak bende merak ediyorumGazı çıkarmasında sıkıntı yok bayağı çıkarıyorda yine de çok fazla ıkınıyor benim de diğer oğlumda süt boldu 2 yaşına kadar sağmafığım halde yetiyordu bunda az gibi geliyor ama kontrolde göreceğiz onu da oğlum 1 kilo alırdı her ay dün küçüğe kıyafet aldım bayramlık 6-9 aylık Bi kıyafet beğendik cesaret edip alamadım kışın giymesi için büyük oğlum 3-4 aylıkken 2 yaş elbiseleri giyerdi bu da öyle olur mu acaba diye düşündüm
valla doğru aklım almıyor sanırım büyük küçük ilişkisi o dengeliyordu.Bizim çok iyiydi araları ama işte oldu artık, iki taraf da haklı, eşime sen haklısın annemlere siz haklısınız diyorum. İki tarafa da bir şey anlatılmıyor orta yolu böyle buldum kendimce. Bakalım zamanla belki biraz yumuşar. Aynen öyle kızım iyi olsun şuan tek önceliğim o zaten artık eskisi kadar sık biraraya gelmeyiz. Eskiden aynı evde 2 -3 aile yaşarmış nasıl yapıyorlardı acaba insan katil olur he
Bende o akşam uykusuna yatınca emdikten sonra sağıyorum ne çıktıysa kriz anında kullanıyoruz.Ben yorulduğum zaman öyle oluyo bugün çok yoruldum ve sütüm yoktu sanki bir kere mama Verdim şimdi dut kurusu falan yiyip gece için çoğalsın diye bakıyorum evde bir kutu mama bulundurmak iyi sanki bu durumlarda dr anne sütü varsa vermeyin diyo ama bizim başka sorumluluklarimiz da var temizlikti yemekti çocuklar falan derken yoruluyoruz bu durum sutumuzu etkiliyo bence bı kutu almıştım onun günü geçti attım çöpe ikinci kutuyu aldım günde bir sefer bazen hiç vermiyorum 30 yada 60 ml veriyorum o bebeğimi idare ediyo
ya ben onu anlamıyorum nekadar yapınca az beslendiğini anlıyorsun mesela 1 saat içinde kac kere yapıyorÇişinden anlıyorum canım az çiş yaptığı günler anlıyorum ki sütüm az gelmiş hemen takviye mama yapıyorum en az 30 ml
Canım duşa girip sıcak suyun altında masaj yaparak sağmaya çalış, pompa varsa sağ, benim sağa sağa açıldıYine mastit açılmıyor budefa da öldüm acısındansıcak soğuk kompres lahana sağ ters emzir yok yok tıkalı.
biberon alıyorsa göğüs ucu kullan canımBebeğim az kiloyla doğdu ve kilo kaybı %20 yi geçti. Meme almiyor ve alacak gücüde yok. Sürekli sağıp veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Bebeğime yetememe hissi, onu aç bıraktığımın farkında olmamam, uykusuzluk sürekli pompa basında oturup süt sağmak. Günlerim hep böyle geçiyor ve çok yoruldum. Çok şükür kilo alımı sağıp verdiğimden beri artmaya basladı fakat bu yetersizlik hissi beni mahvediyo. Daha fazla süt sağmak bile istemiyorum. Her zaman yeteri kadar sütümde gelmiyor. Öyle durumlarda mamayla destekliyoruz. Emzirme danısmanı tuttum fakat bebeğin güçsüz olduğunu bu yüzden meme alamayacağını söyledi. İlla meme alsın diyede düşünmüyorum. Çünkü onun için bi efor harcıyo bu bile kilo kaybı yapacak diye ödüm kopuyor. Böyle bir durum yaşayıp sonradan toparlayanlar oldu mu
Var cnm sağıyorum sabırla azıcık uyusa giricem uyumuyor ogluşta. Ilk fırsatta giricemCanım duşa girip sıcak suyun altında masaj yaparak sağmaya çalış, pompa varsa sağ, benim sağa sağa açıldı
Slikondan bahsediyorsunuz sanırım. Hastanede direkt slikon verildi bu yğzden kilo kaybı oldu. Boş emiyo slikonu ve karşılık olarak beslenemedipi için boşa efor harcayıp kilo kaybrtti hepGece asla
biberon alıyorsa göğüs ucu kullan canım
1. Hafta kontrolümde doktor dikişlerin düşmüş 1 tane var o da eriyecek demişti canımKızlar vajinal doğumda dikiş atılan varsa dikişleriniz ne zaman düştü
Benim dikişim çok makata kadar ama hala düşmedi1. Hafta kontrolümde doktor dikişlerin düşmüş 1 tane var o da eriyecek demişti canım
Sağlıkla kavuş kızına canım. Çok geçmiş olsun.Kızlar sabah kızım kasık fıtığı ameliyatı olacak saat 9 da dualarınızı bekliyorum. Evet basit bşymiş ama işte anne yüreği ameliyat sonuçta
Bi sor doktora ama daha düşer bence belki de düşüyor sen fark etmiyorsun küçük küçük düşüyor çünküBenim estetik dikiş olduğu için pansumana gerek yok dedi sadece kuru tut dedi bi krem yazdı antibiyotik filan yazdı ama kullanmayı unuttum
Benim ilk çocuklarım prematureydi. Aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Ama inan geçiyor gidiyor. şimdi boylu poslu kızlar oldular. Senin bebişin de sağlıkla büyüyecek hiç merak etme canımBebeğim az kiloyla doğdu ve kilo kaybı %20 yi geçti. Meme almiyor ve alacak gücüde yok. Sürekli sağıp veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Bebeğime yetememe hissi, onu aç bıraktığımın farkında olmamam, uykusuzluk sürekli pompa basında oturup süt sağmak. Günlerim hep böyle geçiyor ve çok yoruldum. Çok şükür kilo alımı sağıp verdiğimden beri artmaya basladı fakat bu yetersizlik hissi beni mahvediyo. Daha fazla süt sağmak bile istemiyorum. Her zaman yeteri kadar sütümde gelmiyor. Öyle durumlarda mamayla destekliyoruz. Emzirme danısmanı tuttum fakat bebeğin güçsüz olduğunu bu yüzden meme alamayacağını söyledi. İlla meme alsın diyede düşünmüyorum. Çünkü onun için bi efor harcıyo bu bile kilo kaybı yapacak diye ödüm kopuyor. Böyle bir durum yaşayıp sonradan toparlayanlar oldu mu
Canım demekki beslenememis. Bence düşmüş olabilir. Bir şekilde beslemeye çalışYa dün gece bebeğim hiç çiş yapmadı ve uyanmak istemedi resmen zorla emzirmeye çalıştım ama emmedi uyumaya devam etti açlık kan şekeri düşmüş olabilir mi
Bu ıkınmalar da beni mahvetti asla uzun uyumuyor ıkınmasıyla kendini uyandırıyor . Geçen arkadaşın dediğini gibi g*tle don gibi olduk belim kopuyor artık yorgunluktan . Ev desen aldı başını gittiBizim bugünkü mesai yine ağır geçecek sanırım uyutuyorum hemen uyanıp bağırıyor ıkınıyor şimdiden yoruldum
Evet canım beslenemiyor demek ben de yaşadım ondan biliyorumYa dün gece bebeğim hiç çiş yapmadı ve uyanmak istemedi resmen zorla emzirmeye çalıştım ama emmedi uyumaya devam etti açlık kan şekeri düşmüş olabilir mi
Oyy maşallahhh canımmmm benim oğlum gibii sarışınmışşşEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk
Benzer bir durum yaşadım canımm ilk zamanlar meme ememiyordu biberonu bitirmesine rağmen kilo alamıyordu bu yüzde hastanede beraber 8 gün kaldıkk kilo almasını beklediler benim oğlumda 2460 kilo doğmuştu hiç kaygı etme zamanla herşey yoluna giriyorr ve kilo alıyorlarr . Birde her doktorun yorumu farklı benim oğlum hiç doğum kilosunun aşağısına düşmedii .Doğumdan sonra kilo alıpp doğum kilosuna kadar düştü.Ama doktorum bunu bile istemedi çok kaygılanmıştım.Meğer çoğu çoçuk doğduktan sonra doğum kilosunun altına bile düşermiş.Herşeyy yoluna girecek içini ferah tutBebeğim az kiloyla doğdu ve kilo kaybı %20 yi geçti. Meme almiyor ve alacak gücüde yok. Sürekli sağıp veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Bebeğime yetememe hissi, onu aç bıraktığımın farkında olmamam, uykusuzluk sürekli pompa basında oturup süt sağmak. Günlerim hep böyle geçiyor ve çok yoruldum. Çok şükür kilo alımı sağıp verdiğimden beri artmaya basladı fakat bu yetersizlik hissi beni mahvediyo. Daha fazla süt sağmak bile istemiyorum. Her zaman yeteri kadar sütümde gelmiyor. Öyle durumlarda mamayla destekliyoruz. Emzirme danısmanı tuttum fakat bebeğin güçsüz olduğunu bu yüzden meme alamayacağını söyledi. İlla meme alsın diyede düşünmüyorum. Çünkü onun için bi efor harcıyo bu bile kilo kaybı yapacak diye ödüm kopuyor. Böyle bir durum yaşayıp sonradan toparlayanlar oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?