2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim bebişe de güncelleme geldi çaki oldu iyice , asla uyumuyordu uyusa da yatırdığım yerden uyanıyordu hemen, ben de pusetine koydum tentesini sonuna kadar indirdim 20 dk oldu uyanmadı
Ben de kucağımda 45 dk uyutmayı başarabildim şimdi 1 saat uyanık tutup öyle deniycem tekrar uyutmayı

Ya kızlar gaz damlası probiyotik almasına ragmen Mercan 2 saattir kıvranıyor. Kaşıkla veriyorum geri mi çıkarıyor ne yapıyor anlamadım. 2 günde etkisi geçer mi? Ne çabuk alıştı bunyesi
Rezene iç canım ben hiç damla vermedim felaket gazı vardı doktor damlalar çok işe yaramaz dedi rezene içtiğimden beri güzel çıkarıyor gazını

Kızlar 2-3 gündür Mustela Stelatopia kullanıyoruz kızarıklık,isilik ve pul pul döküntüler için inanılmaz iyi geldi. Dr tavsiyesi ile kullanmaya başladım aynı sorunu yaşayanlar vardı Dr a danışarak değerlendirebilirsiniz. Özellikle kulaklarındaki egzama benzeri döküntüler hemen geçti diyebilirim.

Kafayı yiyeceğim ya sabahtan beri doğru düzgün uyumadı uyumasın ama öyle böyle ağlamıyor sanki Bi yerden atmışsın gibi ani ağlamaları var o ağladıkça benim elim ayağıma dolanıyor korkudan her gün bir kere bu şekilde ağlardı bugün durmadı büyük oğlumda da vardı böyle ağlamalar sizde de var mı ya

Atak haftasındasın ondandır. Biz de atak haftasındayız birden çığlığı basıyor bazen ,memeye gelince susuyor. Kucağa ya da memeye gelince ağlamayı kesiyor mu ?

Olmaz mı sanki ayağına basıyorlar gibi ağlıyor memede susuyor gaz sancımız çok oluyor bizim

Atak haftasındasın ondandır. Biz de atak haftasındayız birden çığlığı basıyor bazen ,memeye gelince susuyor. Kucağa ya da memeye gelince ağlamayı kesiyor mu ?
Bizimki memede ve suquad yaparsak susuyor sadece kucakta tutmayla susmuyor nasıl ağlıyor ama dudaklar falan titriyor kıpkırmızı oluyor bu hafta tükendim gerçekten

Bizimki memede ve suquad yaparsak susuyor sadece kucakta tutmayla susmuyor nasıl ağlıyor ama dudaklar falan titriyor kıpkırmızı oluyor bu hafta tükendim gerçekten
Genelde memeye gelmek için yapıyor bizimki aynen titretiyor bir de dudaklarını insan bir yerine bir şey oldu sanıyor ama anında susuyor memeye gelince

Bende alıyım dr 3 ay önermiyoruz dedi ama yüzü pul pul dökülüyor

Hangisi oluyo bir sürü çıktı karşıma linkini atarmisin

Aynısı bende de var meme verdikçe sustu orda da mızıldandı ama yırtınmadı en azından

Valla ben öyle ağlayınca aklım gidiyor şimdi yine aynı sese uyandım gaz sancısından böyle yapıyor sanırım gaz çıkardı çünkü

Aynısı bende de var meme verdikçe sustu orda da mızıldandı ama yırtınmadı en azından
Verince susuyor da verdikçe gaz da çoğalıyor yapmadığım şey kalmadı rahatlasın diye bu saatte yine aynı ağlamayla kalktım aklım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…