2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Peki yürüyüs yaparken hafıf esen rüzgar olsa bile nasıl koruyorsunuz? Agzına burnuna hava gırecek dıye yürüyüş de yapamıyorum. Uzerıne ince örtü ortsem bebıs aglıyor bu sefer .
O kadar korumuyorum. Bir şey olur mu ki rüzgar girse? Hiç aklıma bile gelmedi açıkçası yani bebek arabasının güneşliği var, onu biraz örtüyorum ama güneşli değilse çok da kapatmıyorum, ağaçları izlemeyi seviyor.

Reactions: Syk
Anca bakabildim bu hangi site ben daha önce hiç bu siteden almadım ayy iyice aklım gitti çok perişan bi haldeyim uyumuyo emmiyo biyerimi agriyo resmen kendimi çaresiz hissediyorum agliycam artik
Ben de ilk defa aldım ama sorunsuz bir alışverişti. 2 günde teslim oldu. İstersen Trendyol dan da alabilirsin orada da var.

Keşke yine cikabilseniz biz de çıksak ne iyi olur..
Çok kötü su an gecmiyor yürüdükçe daha da kötü oluyor. İnşallah farklı bir durum değildir ya

Peki yürüyüs yaparken hafıf esen rüzgar olsa bile nasıl koruyorsunuz? Agzına burnuna hava gırecek dıye yürüyüş de yapamıyorum. Uzerıne ince örtü ortsem bebıs aglıyor bu sefer .
Bende okadarda korumuyorum aynı şekilde bebek arabasının tentesi inik zaten rüzgarı kesiyor etrafı izliyor terli olup olmamasına dikkat ediyorum ani hava değişimlerine dikkat ediyorum birde

Kızlar atak haftalarını geçtiniz mi sizde durumlar nasıl
Ölcek gibiyim yorgunluktan
Asla kucak dışında uyumuyor sürekli ağlıyor bıraktığım gibi çığlığı basıyor hiç bir şeye tam yetişemiyorumm kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Az kaldı deliricem çocuklar ilgileniyo biraz Allahtan ama durmuyo kızımın kucağında beni istiyo 3 gündür perişan olduk sürekli agliyo neyi var anlayamadim

Gaz yapıyor hava gırıncebir kere denıcem korumamayı bakalm nasıl olacak

Daha önce komşumdan bahsetmiştim ben iki gündür oğlumu uyutamıyorum 2 çocukla evde delireceğim dün 3 komşum bebek görmeye geldi kendi de mesaj atmış sıkıldık bahçeye çıkalım mı diye misafir var dedim komşular mı diye sordu evet dedim çağırmadım bugün de kızımı sana bıraksam pazara gideceğim diye mesaj atmış telefon oğlumdaydı görmedim zaten üstüne arıyor telefona yetişene kadar kapandı mesajı gördüm telefonu sessize aldım cvp vermedim 1 saat sonra görmedim telefon sessizde diye mesaj attım pazar evimizin karşısı çocuğu her zaman Bi yere bırakmaya çalışıyor gelecek saatlerce burada oturacak ben benimkilerle baş edemiyorum hiç onu düşünmüyor iyi yapmış mıyım sınır koyuyorum anlamıyor geçen bende sağlık ocağına çıkacaktım bir gün önceden oğlumu sana bırakayım gidip geleyim dedim zorla kabul etti gibi oldu sabah kaç kez aradım açmadı sinirlendim tam binadan çıkarken aradı çocuğu getir diye kahvaltı hazırlamış ben gelene kadar hakkını yiyemem ama biraz daha düşünceli olmalı sanki

Az kaldı deliricem çocuklar ilgileniyo biraz Allahtan ama durmuyo kızımın kucağında beni istiyo 3 gündür perişan olduk sürekli agliyo neyi var anlayamadim
Canım ağrısı olabilir, daha yeni tiktokta Bi videoya denk geldim İYE batması diye bişey varmış o olunca bebek sırt üstü felan yatmıyormuş sürekli ağlıyormuş vs., nekadar doğru bilmiyorum ama bilen birisinin yapması lazımmış

Canım komşunun yeni doğum yapmış birisine ikidebi çocuk bırakılmayacağını bilmesi lazım, sınır koymazsanız sürekli hale gelir, size güvenerek çocuk yapmadı sonuçta, ısrarla araması da değişik

Bence bu tarz şeyler alışverişdir. Sizde bırakmayın komşunuzu da kabul etmeyin madem rahatsız oluyorsanız, o zaman mesafeyi anlar bir daha bırakmaz.

Çok iyi yapmışsın böyle düşüncesiz fikirsiz insanlara sinir oluyorum ya el kadar bebek ve küçük çocuğun var ne kadar düşüncesizler ya . Kahvaltısı surda kalsın valla düşünce lazım çıkarcılar

Bence bu tarz şeyler alışverişdir. Sizde bırakmayın komşunuzu da kabul etmeyin madem rahatsız oluyorsanız, o zaman mesafeyi anlar bir daha bırakmaz.

Kendi çocuğu olmadı çocuk evlatlık ben zaten çocuğumu Bi yere bırakmam normalde nereye gitsem yanımda götürüyorum kendi bırakıyor diye sağlık ocağına çıkarken bırakayım dedim o da kan almayı üst kata yapmışlar çık in 2 çocukla sıkıntı olur diye dünden beri isteğini geri çeviriyorum anlamıyor kış olsa soğuk çocuğu götürmesin derim yaz gideceği yer hemen binanın önü onun için de bırakılmaz artık yaz geldi birinin evine ihtiyacı yok ki insanın benim çocuğumun canı sıkılırsa küçüğü bebek arabasına koyup dışarı çıkarıyorum oğlumu ben anlamıyorum niye eve gelmeye çalışıyorlar

Atak haftasında bu belirtiler normal diyorlar ama çok zor geçmiyor zaman
Buraya yazdığımdan beri kucağımdan bir saniye indiremedim bu sıcaklarda sling de kullanılmıyor böyle ne yapacağız bilmiyorum

Susayım susayım dedim ama arkadaşın sana mı güvendi çocuk yaparken yorumuna karşılık “kendi çocuğu olmadı evlatlık” lafın çok talihsiz ve can sıkıcı. Lütfen bunu başkalarının yanında dillendirme (böyle düşünsen bile ) insanların farklı hassasiyetleri olabilir ve farketmeden kırıcı olabilirsin. Beni çok rahatsız etti açıkçası. Demek ki karşılıklı böyle bir süreciniz var ki o da sana çocuk bırakmayı teklif ediyor. komşun senden yardım istediyse net bir şekilde müsait olmadığını söyleyip geri çevirebilirsin çocuğunun evlatlık olmasının konu ile ne alakası var.

Gaz yapıyor hava gırıncebir kere denıcem korumamayı bakalm nasıl olacak
Ne bırak nede kabul et kendi çocuklarımızla zor ilgileniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…