2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Korkma korkma. Çocuktan çocuğa göre değişir o. Kızımda ben bi gün ağzına bakarken fark ettim diş çıkmış yarıya gelmiş bile. Hiç bi belirti vermemişti çıkana kadar. Hatta ondan sonra kalan dişleri de hep sorunsuz çıktı şükür. Darısı bizim minnakların başına.

Ay maşallah inşallah ya ben işe başlayacağım gelecek ay nasıl olacak hiç bilmiyorum

Kızlar bebeğim 56 günlük oldu normal de sosyal gülümseme olması gerekiyomuş benim kızım sabah ağzının ucuyla bı gülüyor ama sosyalmi anlamadım hep mutsuz oyuncak aldım oyun halısı falan dikkatini vermiyo sizler neler yapıyorsunuz motor gelişimi için falan ben acelemi ediyorum erkenmi 4 gün sonra iki aylık oluyo

Maşallah her anımız atak olacak belli

sosyal gülümseme senin yüzünü gördüğünde veya onunla konuştuğunda gülümsemesi demek benim bildiğim. Her bebeğin gelişimi farklı o nedenle endişelenme. Biz gün içinde piyanolu oyuncak halısında vakit geçiriyoruz. Tummy time yapıyoruz önüne zeka kartları ve ayna koyuyorum. Henüz çok ilgilerini çekmiyor ayna ve zeka kartları dışında. Çıngıraklar bu aralar ilgilerini çekmeye başlıyor.

Oyuncak ve oyun halısı için çok erken daha. Bu postta yazıyor iki aylık bebeğe neler yapılacağı.

Doktorum da bana bu süreçte bol bol konuşun demişti. Her gün tummy time da yapıyoruz, her geçen gün süresini artırarak. Bazen kucağıma alıyorum müzik açıp dans ediyoruz, bazen de ben şarkı söylüyorum.

Kızlar bebeğim 56 günlük oldu normal de sosyal gülümseme olması gerekiyomuş benim kızım sabah ağzının ucuyla bı gülüyor ama sosyalmi anlamadım hep mutsuz oyuncak aldım oyun halısı falan dikkatini vermiyo sizler neler yapıyorsunuz motor gelişimi için falan ben acelemi ediyorum erkenmi 4 gün sonra iki aylık oluyo
O kadar mutsuz bi bebekki oyun halisina yatirdigim an başlıyor ağlamaya tummy time hayatta istemiyo ben çok yoruldum sadece kucakta dikkatini hiç bişey cekmiyo oyuncak çıngırak suratını görseniz bazen komigime gidiyo nereye doğdum der gibi bakiyo

Ben evden çalışıyorum ben bir deneyeceğim bakalım. İşverenlerim de daha basit işler vereceklerini söylediler nasıl olacak merak ediyorum. Eğer yapamazsam ücretsiz izne çıkıcam artık
Aaa süper. Halledersin yaa bence sorun olmaz Benim de 21 ağustosta bitiyor doğum iznim. Daire başkanım evden idare ederiz bi süre dedi. Zaten ben de hibrit çalışıyordum, 2 gün ofis 3 gün ev olacak şekilde. Bebişten sonra bir yıl idare ederim seni dedi şifahen ama bakalım nasıl olacak

Ben konuştuğumda agu gugu yaptığımda gülümsüyor genelde. Ama bebekler farklı tabii hepsi aynı aşamada aynı olmuyor. Ben genelde yüzüne bakarak ağzımı abartılı şekilde hareket ettirerek konuşuyorum, aaaa ooo gibi sesler çıkarıyorum. Ellerini tanımaya başladığı için farklı dokudaki nesneleri eline dokunduruyorum. Bir de kartlara bakıyoruz aynada kendimizi izliyoruz.

Alışır bence benimki de ilk başta tummy timeda veya oyun halısında ağlıyordu şimdi alıştı daha iyi. Özellikle oyun halısındayken konuşuyorum ayağıyla piyanoya bastığında büyük tepkiler veriyorum ilgisini çekiyor, hoşuna gidiyor sanki

İnşallah işten ayrı kalmak da istemiyorum beni çok yoran vaktimi alan bir iş değil ona rağmen çok şükür kazancım iyi . En kötü biraz süt depolayıp gün içinde onu veririm bakalım umarım istediğimiz gibi olur hepimizin

Of şu moro refleksi bitsin artık ya. O olmasa uyuyacak kendini uyandırıp duruyor. Kundak da sevmiyor ki
Canım ben bi kundak aldım zuppers sanırım yanlış olmasın baya rahatladık şükür. hem kumaşı çok güzel asla terletmiyor 0.3 togg uyku yükümü aslında kolları da kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…