2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizimki 6.30 da kalktı 8 de uyudu yeni bidaha kalktı, gecede enson 4 de kalkmıştı
Bizimki 4 ü kaç geçiyordu bilmiyorum uyandı uyuttum namaz kıldım ondan sonra ıkınmaya başladı 8 e kadar emzir bırak ıkınma sesi kesilmedi sonra mecbur kaldırdım sesine büyük oğlum uyanmasın diye 9 buçuğa kadar uyanık kaldı uyudu ama hala ıkınıyor 3 kere uyandı bu saate kadar

Bizimki de hala ıkınıyor canım, gazı çıkarsa da sürekli Bi ıkınma halinde

Kızlar nasılsınız, bebisler nasıl?
İnşallah bol uyumalı, bol gülücüklü, huzur dolu günlere artık gelmişizdir
İyiyiz hala memede uyumaya bayılıyoruz ve gündüzleri memede uyuyoruz bol gülümsüyoruz. Şarkı söylediğimde dikkatle beni izliyor ha bir de tesadüf onu taklit ederken keşfettiğim "auu" dediğimde inanılmaz keyifleniyor ve gülüyor. Evde bol auuuuu luyoruz babasıyla, dışardan biri duysa bu manyaklar ne yapıyor der ülkü ocakları gibi geziyoruz evde gülsün diye

Benimkide öyle canım yatağına yatınca ni 10 dakika uyuyup hem uyanıyo

Günaydın kızlar
Kızlar nasılsınız, bebisler nasıl?
İnşallah bol uyumalı, bol gülücüklü, huzur dolu günlere artık gelmişizdir
Henüz gelemedik canım. Umarım son kavsaktir
Kızlar odada sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz?
25 derece beni de 40-50 arasında tutuyor babası itinayla

Kızlar bende bugün özellikle çok zorlanıyorum doğduğundan beri minnoşum gece zaten uykusuzum gündüz en azından biraz uyuyordum bugün gündüz de uyumuyor sanırım kucağa da alıştırdık hep kucak istiyor ağlıyor kahvaltı daha yeni biseyler atıştırdım o kadar

Yani bizim 30 derece bugün evin içi. Klima yok evde, camlar acık, panjurlar yarı kapalı güneş gelmesin diye ama aşırı sıcak. Bebek sadece bez ile duruyor tabii bu kadar sıcak olunca.
Benimde 28 29 genelde klimayı açınca.Doktorum 22 24 derece dedi ama çok soğuk olmaz mı?

Kızlar odada sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz?
Ben ev kaç derece bilmiyorum da 3 gündür çıtçıtlı badi şortla tutuyordum büyük oğlumdan dolayı camları açamıyorum koruma yok sarkıyor aşağı diye bugün hava çok soğuk ben üşüyorum diye bebişi de ince şekilde kolu uzun ve pijama giydirdim camları da kapattım tek balkon kapısı açık

Ay o gülümsemeleri bakışları görmek insanın içinden bir seyleri alıp götürüyor sanki.. Her sey bebisler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…