2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Güzel anneler göz muayenesine ne zaman götürdünüz? 2 aylıkken gitsek erken olur mu sizce?
1 aylıkken gittik canım şükür sorun çıkmadı benim doğum yaptığım hastane 1 aylıkken yapıyor kalçada da sıkıntı çıkmadı

Yapsa da kurtulsam artık kendi ıkınıp ağladıkça ben sıkıntıya giriyorum yapmadığım şeyde kalmadı
Canım bağırsak yönünde masaj yapıyor musun karnına? Ben karnına bacaklarına masaj yapıyorum ayaklarının altına da yağ sürüp çorabını ısıtıp giydiriyorum, kucağında da karnını kendine doğru tutup ısıtırsan faydası olur belki

Buarada kızlar biz trendyoldan şişme havuz tarzı bişey bulduk banyo ya sığacak kadar çok güzel, bebişi gazlı olan anneler alabilirler çok işe yarıyor rahatlamalarında bence

Yapıyorum canım ıkınıyor ama yapamıyor ayak eğriliğinden dolayı masajı mecbur yapıyorum ayağına ama yapmıyor Bi türlü

Yapıyorum canım ıkınıyor ama yapamıyor ayak eğriliğinden dolayı masajı mecbur yapıyorum ayağına ama yapmıyor Bi türlü
Bağırsak düzenleyici probiyotik felan kullanıyor musun onun faydası olabilir, anne sütü alıyorsa 4 5 gün yapmaması sorun değil diyorlar

Benim bebişte gece 12 den önce uyumuyor. Neyseki 4 e kadar falan uyuyorda bir tık bende uyuyabiliyorum 4 den sonra 7 ye kadar yine ayakta çünkü. Bu uykuları ne zaman düzene girecek acaba pertim çıkıyor
Benimki akşam 22.00dan sabah 9-10lars kadar ayakta 3 gündür ne dertleri var anlamıyorum

Bağırsak düzenleyici probiyotik felan kullanıyor musun onun faydası olabilir, anne sütü alıyorsa 4 5 gün yapmaması sorun değil diyorlar
Yok kullanmıyorum sadece anne sütüyle besliyorum ekstra bir şey vermiyorum ıkınıp ağlamasa sıkıntı etmeyeceğim de işte biraz yaptı altına şimdi şükür rahatladık geriside gelir elbet

Yok kullanmıyorum sadece anne sütüyle besliyorum ekstra bir şey vermiyorum ıkınıp ağlamasa sıkıntı etmeyeceğim de işte biraz yaptı altına şimdi şükür rahatladık geriside gelir elbet
Doktor bize baştan beri probiyotik kullandırıyor canım sende Bi sorup al bari iyi geliyor gelişiminde

Kızlar nasılsınız, bebisler nasıl?
İnşallah bol uyumalı, bol gülücüklü, huzur dolu günlere artık gelmişizdir
Aşı vuruldu bugün çok bağırdı biri bitmeden öbürü ayy başım ağrıdı eşim odada kalamadı o hiç dayanamıyo kalça ultrasonu çekildik şükürler olsun sıkıntı yok de yürüteç kullanma dedi zaten düşünmüyodum o günleri görelim hele bunu da atlattık dr 2 ayda bir gel dedi yüzude düzeldi 700 gram almış de iyi dedi ama çişli bezi çok az bu ara anlamıştım doymuyo bence ama emmiyo mamayida iştahla yemiyo

Ben 2 aylık olunca getirdim ama çok gereklimi bilemedim sadece ışıkla sağa sola yukarı aşagi baktırdı okadar 9 aylık olunca ekstra bı durum olmazsa getir dedi
Ben 1 aylık götürdüm, yarım saat oncesi damla damlatildi, sonrasinda bakıldı. Zeynep kamil e goturdum, mhrs üzerinden hızlıca randevu buldum

Bende arkadaşlar önermişti öyle aldım kızımın yüzü önce isilik gibi oldu sonra pul pul döküldü mustela Krem sürdüm iki kerede etki yaptı kızımın kaşında bile Konak çıktı bende ilk defa gördüm kaşta olduğunu kafasında da hafif vardı zeytinyağı ile yumuşatip taradim mustelanin Konak önleyici şampuanı yıkadım sonra Krem sürdüm geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…