- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.101
Benmde oyle canim ama ben direkt duzebli gormeye vasladim normalde 3 . Gun gece biterdi suan 4. Gundeym.hatta 5 hala geliyir ve yogun doktor kontrolum.vardi normal dedi doktoruk tamamen degisebilir dongu gunun regl gun sayin vs dediKızlar doğum yapalı 3 ayı geçti yeni adet oldum 4 gün oluyor. Hamile kalmadan önceki adet kanamalarima benzemiyor 2 gün yoğun kanamam olurdu 3.gün kahverengiye dönerdi şimdi hala yoğun kırmızı kan geliyo 4 gündür normal mi acaba doğum sonrası
Bende sadece anne sütüyle besliyorum kendim su vermedim verenler oldu ama devam ettirmedim ama bizimde çiş sayımız az artık geceki bezi nerdeyse boş oluyor zaten gündüzleri de aşırı terliyor bazı doktorlar suyu verin diyormuş doktora danışmak lazımMerhabalar kızlar . Kızım 3. Ayına girecek bir haftamız kaldı. Emziriyorum sadece mama vermiyorum ama yaklaşık 1 aydır çok emmesine rağmen az çiş yapıyor terlediği için muhtemelen çok terliyor gündüzleri özellikle . Sizce azıcık su vermeli miyim emzirme sonrasında çay kaşığıyla filan . Verenler var mı?
Merhaba canım benim doktorum verme daha sık emzir dedi ama aç olmayınca hiç bi şekilde emmiyor. Biz nefroloji takipliyiz nefroloji doktorumuz idrarda koyuluk görürseniz verin dedi duruma sordum o zaman öyle yapın böbrekte daha fazla sıkıntı olmasın dedi. Uzun oldu biraz ama drunuza danışmakta fayda varMerhabalar kızlar . Kızım 3. Ayına girecek bir haftamız kaldı. Emziriyorum sadece mama vermiyorum ama yaklaşık 1 aydır çok emmesine rağmen az çiş yapıyor terlediği için muhtemelen çok terliyor gündüzleri özellikle . Sizce azıcık su vermeli miyim emzirme sonrasında çay kaşığıyla filan . Verenler var mı?
Koyuluk bizde de bu ara sık oluyor ne kadar veriyorsun misal suyuMerhaba canım benim doktorum verme daha sık emzir dedi ama aç olmayınca hiç bi şekilde emmiyor. Biz nefroloji takipliyiz nefroloji doktorumuz idrarda koyuluk görürseniz verin dedi duruma sordum o zaman öyle yapın böbrekte daha fazla sıkıntı olmasın dedi. Uzun oldu biraz ama drunuza danışmakta fayda var
Bende 46. Gündü sanırım regl oldum canım öncesinde 4 gün sürerdi reglim hatta 2. Günden sonra günlük ped koyardım, doğumdan sonra olan 8 gün sürdü yoğun kanamalı. Normalmiş, zamanla düzene girecekmiş
Teşekkür ederim bilgilendirme için kızlar bugün bayağı azaldı benimdeBenmde oyle canim ama ben direkt duzebli gormeye vasladim normalde 3 . Gun gece biterdi suan 4. Gundeym.hatta 5 hala geliyir ve yogun doktor kontrolum.vardi normal dedi doktoruk tamamen degisebilir dongu gunun regl gun sayin vs dedi
Ben mama+meme şeklinde ilerliyorum mamayı verdiğim zaman içerisinde 5ml fazladan su birakiyorum mesela 30 ml suya 1 ölçek konuluyorsa 35 ml suya 1 ölçek koyuyorum daha sık acıkıyor ama bu şekilde yapıyorum doktorunuza sormadan vermeyin yinede ben doktoruna sorupta bu şekilde yapmıştımMerhabalar kızlar . Kızım 3. Ayına girecek bir haftamız kaldı. Emziriyorum sadece mama vermiyorum ama yaklaşık 1 aydır çok emmesine rağmen az çiş yapıyor terlediği için muhtemelen çok terliyor gündüzleri özellikle . Sizce azıcık su vermeli miyim emzirme sonrasında çay kaşığıyla filan . Verenler var mı?
1 Çay kaşığı kadar verip bir sonraki beze bakıyorum koyuluk devam ederse 1 kez daha veriyorum. daha dün nefroloji doktorum ver mutlaka enfeksiyon olmasın dedi biz de sol böbrekte büyüme var o yüzden enfeksiyon olmaması gerekiyor hiç bi şekildeKoyuluk bizde de bu ara sık oluyor ne kadar veriyorsun misal suyu
Baş tutma derken başı dik tutmaktan bahsediyorsan evet tutuyor.Kızlar bebişleriniz baş tutmaya başladı mı
Evet dik tutmaktan bahsediyorum maşallahBaş tutma derken başı dik tutmaktan bahsediyorsan evet tutuyor.
bol tummy time yaptır mutlaka, bir nevi egzersiz çünküEvet dik tutmaktan bahsediyorum maşallah
Bizim henüz tam tutamıyor bir kaç sn tutuyor geri bırakıyor..
Baş çevresi biraz hızlı büyüme gösterdi nöroloji Dr göstereceğim
Baş çevresi 40.5 doğumda 34 tübol tummy time yaptır mutlaka, bir nevi egzersiz çünkübaş çevresi kaç cm?
Benim oglumunda baş çevresi 41 tutuyor başınıBaş çevresi 40.5 doğumda 34 tü
3 ay 4 günlük
Gün içerisinde onu da çok yormadan 3 kez yaptırıyorum mutlaka
Doktorumuz haftasına göre büyük dedi bizim sizin de öyle mi dediler doğumda kaçtı bu aradaBenim oglumunda baş çevresi 41 tutuyor başını
Bana bişey demediler doğumda kaçti hiç bilmiyorum ama ben netten baktım persentil tablosuna göre uyumlu olduğunu gördüm 6 kilo 62 cm başını tutuyor 2. Aydan beri dönüyor hatta göğsunu bile hafif kaldırıyorDoktorumuz haftasına göre büyük dedi bizim sizin de öyle mi dediler doğumda kaçtı bu arada
Canım bebeginin boy ve kilosu neDoktorumuz haftasına göre büyük dedi bizim sizin de öyle mi dediler doğumda kaçtı bu arada
Bizim de kaldırdığımda kısa saniyeli tutuyor dönüyor hafif tam değil ellerinden tuttuğumda da başını tutuyor ama tabi kısa sürüyor bunlarBana bişey demediler doğumda kaçti hiç bilmiyorum ama ben netten baktım persentil tablosuna göre uyumlu olduğunu gördüm 6 kilo 62 cm başını tutuyor 2. Aydan beri dönüyor hatta göğsunu bile hafif kaldırıyor
5.600 boyu da 58 cmCanım bebeginin boy ve kilosu ne
Canım persentil tablosuna göre normal gibiBizim de kaldırdığımda kısa saniyeli tutuyor dönüyor hafif tam değil ellerinden tuttuğumda da başını tutuyor ama tabi kısa sürüyor bunlar
5.600 boyu da 58 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?