2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhabalar kızlar . Kızım 3. Ayına girecek bir haftamız kaldı. Emziriyorum sadece mama vermiyorum ama yaklaşık 1 aydır çok emmesine rağmen az çiş yapıyor terlediği için muhtemelen çok terliyor gündüzleri özellikle . Sizce azıcık su vermeli miyim emzirme sonrasında çay kaşığıyla filan . Verenler var mı?

Benmde oyle canim ama ben direkt duzebli gormeye vasladim normalde 3 . Gun gece biterdi suan 4. Gundeym.hatta 5 hala geliyir ve yogun doktor kontrolum.vardi normal dedi doktoruk tamamen degisebilir dongu gunun regl gun sayin vs dedi

Bende sadece anne sütüyle besliyorum kendim su vermedim verenler oldu ama devam ettirmedim ama bizimde çiş sayımız az artık geceki bezi nerdeyse boş oluyor zaten gündüzleri de aşırı terliyor bazı doktorlar suyu verin diyormuş doktora danışmak lazım

Merhaba canım benim doktorum verme daha sık emzir dedi ama aç olmayınca hiç bi şekilde emmiyor. Biz nefroloji takipliyiz nefroloji doktorumuz idrarda koyuluk görürseniz verin dedi duruma sordum o zaman öyle yapın böbrekte daha fazla sıkıntı olmasın dedi. Uzun oldu biraz ama drunuza danışmakta fayda var

Koyuluk bizde de bu ara sık oluyor ne kadar veriyorsun misal suyu

Benmde oyle canim ama ben direkt duzebli gormeye vasladim normalde 3 . Gun gece biterdi suan 4. Gundeym.hatta 5 hala geliyir ve yogun doktor kontrolum.vardi normal dedi doktoruk tamamen degisebilir dongu gunun regl gun sayin vs dedi
Teşekkür ederim bilgilendirme için kızlar bugün bayağı azaldı benimde

Ben mama+meme şeklinde ilerliyorum mamayı verdiğim zaman içerisinde 5ml fazladan su birakiyorum mesela 30 ml suya 1 ölçek konuluyorsa 35 ml suya 1 ölçek koyuyorum daha sık acıkıyor ama bu şekilde yapıyorum doktorunuza sormadan vermeyin yinede ben doktoruna sorupta bu şekilde yapmıştım

Koyuluk bizde de bu ara sık oluyor ne kadar veriyorsun misal suyu
1 Çay kaşığı kadar verip bir sonraki beze bakıyorum koyuluk devam ederse 1 kez daha veriyorum. daha dün nefroloji doktorum ver mutlaka enfeksiyon olmasın dedi biz de sol böbrekte büyüme var o yüzden enfeksiyon olmaması gerekiyor hiç bi şekilde

Doktorumuz haftasına göre büyük dedi bizim sizin de öyle mi dediler doğumda kaçtı bu arada
Bana bişey demediler doğumda kaçti hiç bilmiyorum ama ben netten baktım persentil tablosuna göre uyumlu olduğunu gördüm 6 kilo 62 cm başını tutuyor 2. Aydan beri dönüyor hatta göğsunu bile hafif kaldırıyor

Bizim de kaldırdığımda kısa saniyeli tutuyor dönüyor hafif tam değil ellerinden tuttuğumda da başını tutuyor ama tabi kısa sürüyor bunlar
Canım bebeginin boy ve kilosu ne
5.600 boyu da 58 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…