• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Kısır bi döngüye giriyor insan. Benimki memede uzun kalırsa uyuyo sonrasında da tam doyduğu zaman. Ama hevesini alamadan bıraktırırsam hemen uyanıyo. Tekrar emmek istiyo. Sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışınca gaz bombası oluyo. Gaz rahatsız ettikçe emmek istiyo hoop başa sar.diğer oğlum müsade ettiği sürece memede uzun tutuyorum o zaman daha rahat oluyo
ay gerçekten tam bir kısır döngü umarım bu süreç hızlı geçer.

Kısır bi döngüye giriyor insan. Benimki memede uzun kalırsa uyuyo sonrasında da tam doyduğu zaman. Ama hevesini alamadan bıraktırırsam hemen uyanıyo. Tekrar emmek istiyo. Sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışınca gaz bombası oluyo. Gaz rahatsız ettikçe emmek istiyo hoop başa sar.diğer oğlum müsade ettiği sürece memede uzun tutuyorum o zaman daha rahat oluyo
Ben bazen duşa sokup kırıyorum o döngüyü

Bizimde dünden beri gündüz hiç bir şekilde uyumuyor gaz helak etti kendini çıtçıtlı badiyle gezdiriyorum böyle dışarı çıkardım şansıma çok fena esmeye başladı komşular kızdı diye geri giydirdim evde yine çıkardım üstünü ama uyumaması sıcaktan değil gazdan ben çatlayacağım artık bunun gazı öbürünün nazı derken birde ilk defa tırnağını keseyim eldivenden kurtulsun dedim parmağını kestim yanlışlıkla 😔 birde ona ağladı Allah dan kanı çabuk durdu hergün 9 da uyuyordu bugün ona da uyumadı

Kızlar 8. Hafta atağı belirtisi nelerr ay çıldırıcam uyuyan bebeğim uyumuyor sürekli ayakta kucak istiyor emdiği zaman uyuya kalıyor bir saat sonra acıkıyor çünkü tam doymuyor hiç mama vermemiştim mama versem mi diye düşünüyorum bi akıl verin 😢😢😭😭😭
Sütünüz yeterliyse gündüzden süt sağıp gece verin. Biz de aynı durumdaydık. Daha fazla uyumuyor ama huysuzluğuna çare oldu.

Bizimde dünden beri gündüz hiç bir şekilde uyumuyor gaz helak etti kendini çıtçıtlı badiyle gezdiriyorum böyle dışarı çıkardım şansıma çok fena esmeye başladı komşular kızdı diye geri giydirdim evde yine çıkardım üstünü ama uyumaması sıcaktan değil gazdan ben çatlayacağım artık bunun gazı öbürünün nazı derken birde ilk defa tırnağını keseyim eldivenden kurtulsun dedim parmağını kestim yanlışlıkla 😔 birde ona ağladı Allah dan kanı çabuk durdu hergün 9 da uyuyordu bugün ona da uyumadı
Bizimki de aynı durumda nasıl uyutacaz şaştık

Ay neden böyleleeer 😂
Benimki gelip 1 bardak kaldırmadı sağ olsun evi 10 15 dk ötede.. Annem gelip kaldı bir süre, yardımcı oldu sonra geri döndü memlekete çalıştığı için. Sonrasında o yalnız kaldığım süreçte bile bir yardımı olmadı. Üstüne bir de eve çocuk sevmeye gelip zor bela uyuttuğum çocuğumu uyandırdılar. Önlerine çay, kahve, ikramlık hazırladım yediğini bile mutfağa koymadan gitti. Çok şükür ki her işimi halledebilecek durumdaydım zor da olsa ama insan nezaket, insanlık göstergesi bekliyor.

Ben de aynılarını kullanıyorum çok şükür bir sorun yaşamadık ama her bebişte aynı etki olmayabiliyor 🥺 inşallah çabucak geçer.
İnşallah bugün kaka yaptıkça yıkadım ıslak mendilden şüphelendim pamuklu su yaptım onu kullanıcam biraz

Kızlar nasılsınız? Ayy saat 5 ten beri Mercan beni perişan etti. Resmen cebellesiyorum. Hicbirsey istemiyor. Sadece mizirti🤦🏻‍♀️ Ne güzel düzeldi derken 6. gün eski Mercan geri döndü 😔Şimdi ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum
Uykusu varsa kucağına al sakinleştirip tekrar ayağında sallamayı dene bunu tekrar tekrar dene faydasını görürsün. Ben böyle rahat ettim dünden bu yana mızıklamaya başlayınca kucağıma alıyorum sakinleşince uyutma pozisyonuna geçiyorum belki 10 defa tekrar ediyorum ama sakince uyuyor 2 saat kadar

Tünaydın kızlar. Bugün burası serin ve yağmurlu 🫠 bugün koalam bana istediği kadar yapışabilir🐨🤣
Benimkisi de bugün çok uykucu. Emzirirken uyuyakaldı, yatağına koyunca da uyanmadı. Normalde istediğim şeyler ama bugün İstanbul da çok rüzgarlı ya evde üşüyorum resmen, kucağımdan indiresim gelmiyor. 😍

Benimkisi de bugün çok uykucu. Emzirirken uyuyakaldı, yatağına koyunca da uyanmadı. Normalde istediğim şeyler ama bugün İstanbul da çok rüzgarlı ya evde üşüyorum resmen, kucağımdan indiresim gelmiyor. 😍
Bugün bişey var demek ki 2 gündür uyumuyordu bugün bizimki de uyuyor

Bugün grup çok sessiz 😬 Uyumadı mı bebeler? ☹️
Biz gece 1 de arabayla gezmeye çıkardık uyusun diye arabada uyudu eve gelince uyandı sonra yine uyutmaya çalıştım 2 saat uyudu sonra yine kalktı bidaha uyutmaya çalış felan derken zaman geçti, öğlen 2 de sıpaya götürdük çok gazı vardı sürekli ağlıyordu spa dan sonra nerdeyse hep uyudu şuanda da uyuyor. Büyük ihtimal eve küçük havuz alacaz

Back
X