Bizimde konak olmuştu zeytin yağı sürdüm oyke taradim şimdi gene olmuş gibi neden tekrarlar acaba ya şampuandan olurmu ki kokusu şampuanla alakalı olabilirmi canım veta terliyor olabilir miKızlar bizde hiç konak vs olmamıştı. Bir hafta önce bi anda konak oldu kızımın kafasında. Pul pul döküldü. Doktor mustelanın konak kremiyle şampuanını önerdi. Dün yaptık şükür hepsi tek banyoda gitti ama çocuğum teke gibi kokmaya başladıne ağır bi koku. Krem kokuyo. Kullanan varsa ne zaman geçer bu koku. Çocuğumun kokusunu geri istiyorum bir de dün acı elma yağı denedim. Ayakları da keskin keskin kokuyo ahahaha. 1 günde kokarcaya döndü evladım
Allahtan gece uyuyor.Çok uzun süredir uzun uykuları hep gece oluyor.Gündüz asla düzgün bir uykusu yok gece de uyumasa ne yapardımGece uyur dinlenirsin bizimkide bı ara öyleydi sonra bozuldu akşam 10dab sonra uyutuyorum bnde gece pek uyanmaz diye
Ay çok fena kokuyor o krem.Uzun kalıyordu yıkayınca geçmişti sanki.Bize sonradan alerjik reaksiyon gösterdiği için biodermaya geçtik kurtulduk.Kızlar bizde hiç konak vs olmamıştı. Bir hafta önce bi anda konak oldu kızımın kafasında. Pul pul döküldü. Doktor mustelanın konak kremiyle şampuanını önerdi. Dün yaptık şükür hepsi tek banyoda gitti ama çocuğum teke gibi kokmaya başladıne ağır bi koku. Krem kokuyo. Kullanan varsa ne zaman geçer bu koku. Çocuğumun kokusunu geri istiyorum bir de dün acı elma yağı denedim. Ayakları da keskin keskin kokuyo ahahaha. 1 günde kokarcaya döndü evladım
İkisini ekmeğin arasına koyup yemek istiyorumTatlı ve çikolata çok canım istiyor benim canım özellikle tahin helvası,
İkisini ekmeğin arasına koyup yemek istiyorum
Bizimki gündüz bir iki saat uyurdu bu sıra yarım saat parça parça uyuyorAllahtan gece uyuyor.Çok uzun süredir uzun uykuları hep gece oluyor.Gündüz asla düzgün bir uykusu yok gece de uyumasa ne yapardımGeçen bir sabah kalktı tekrar yatmadı hemen onda bile çok korktum düzeni bozuldu diye
Bu gündüz uykularını napicaz ya nasıl uzatirizAllahtan gece uyuyor.Çok uzun süredir uzun uykuları hep gece oluyor.Gündüz asla düzgün bir uykusu yok gece de uyumasa ne yapardımGeçen bir sabah kalktı tekrar yatmadı hemen onda bile çok korktum düzeni bozuldu diye
Bizimkide aynı canım yarım saat hep uyuyup uyanıyor keyfi yerindeyse ana kucana koyuo evi supuruyorum ve yemek yiyebiliyorum onun dışında pek bişey yapamıyorum bende Allah'tan gelen giden yokAhh ahh bu bebişlerimizin uykusu ne olacak gündüz hiç vakit kalmıyor sürekli ağlamasın diye oyalamakla geçiyor uyuduğunda yarım saat uyuyup uyanıyor bunu her bir buçuk saatte bir tekrarlıyoruzakşam altı buçuk olsa da akşam rutinine başlasam diye bekliyorum banyo, masaj, emzirme vs yedi buçukta akşam uykusuna yatırıyorum ama sonra çok yorulmuş oluyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor ne olacak böyle
Aynı durumdayız bizimkide 3-5-7 dk falan emip bırakıyor zorlayarak biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Uykulu olursa daha uzun emiyor , yoksa bağırıp ağlıyor.Yağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleriyazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum
Valla ben akşam misafirliğini kestim Kuzeyin uyku düzeni her şeyden önemliBizimkide aynı canım yarım saat hep uyuyup uyanıyor keyfi yerindeyse ana kucana koyuo evi supuruyorum ve yemek yiyebiliyorum onun dışında pek bişey yapamıyorum bende Allah'tan gelen giden yokama insan genede kendini iyi hissetmek istiyor her işini yapmak istiyor valla.ben saat 10 a kadar oyaliyorum akşam bu sırada kitap falan okuyorum 10da emziriyorum emerken uyuyor doğrumu yapiyorum yanlışmi bilmiyorum misafirliğe falan gittiğimiz de nasıl olur çok merak ediyorum nasıl yapicam ne yapicam
10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmiValla ben akşam misafirliğini kestim Kuzeyin uyku düzeni her şeyden önemlieve misafir çağırıyorum akşam, çok şükür sesten uyanmıyor ama bi yere misafirliğe gidemem mecbur akşamları artık evdeyiz.
Bende en fazla ev süpürüp, çamaşır yıkayıp, bulaşık yerleştiriyorum falan ama hep koştur koştur yapıyorum durduğu maks 15 dakika. Bir iki defa 40 dk durmuştu kendi kendine o zaman çok sevinmiştim
Sabah kaçta uyanıyor senin bebiş? Ben yedi buçukta yatırdığım için altı buçukta uyanıyor
Bu gündüz uykularını napicaz ya nasıl uzatiriz
Ben uzun süredir gündüz uykusu bilmediğim için artık beklentim sıfırAhh ahh bu bebişlerimizin uykusu ne olacak gündüz hiç vakit kalmıyor sürekli ağlamasın diye oyalamakla geçiyor uyuduğunda yarım saat uyuyup uyanıyor bunu her bir buçuk saatte bir tekrarlıyoruzakşam altı buçuk olsa da akşam rutinine başlasam diye bekliyorum banyo, masaj, emzirme vs yedi buçukta akşam uykusuna yatırıyorum ama sonra çok yorulmuş oluyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor ne olacak böyle
Alerjik bebeklerde böyle tekrarlayıp ya da sonradan konak oluşumu görülüyo dedi doktor. Krem iyi geldi ama kokusu çok fenaBizimde konak olmuştu zeytin yağı sürdüm oyke taradim şimdi gene olmuş gibi neden tekrarlar acaba ya şampuandan olurmu ki kokusu şampuanla alakalı olabilirmi canım veta terliyor olabilir mi
Evet tüm gece kalıyor sabah yıkıyorsun ama bizim koku geçmedi. Biodermanın şampuanı mı kullanıyorsun şu andaAy çok fena kokuyor o krem.Uzun kalıyordu yıkayınca geçmişti sanki.Bize sonradan alerjik reaksiyon gösterdiği için biodermaya geçtik kurtulduk.
Aylik kontrole gidince sorayım bakalım neye alerji olabilirki acabaAlerjik bebeklerde böyle tekrarlayıp ya da sonradan konak oluşumu görülüyo dedi doktor. Krem iyi geldi ama kokusu çok fena
Evet tüm gece kalıyor sabah yıkıyorsun ama bizim koku geçmedi. Biodermanın şampuanı mı kullanıyorsun şu anda
Yok canım krem olarak mustela kullanmıştım biodermaya geçtim.Şampuan olarak pureseed ve ecowell kullanıyorum.Birkaç kere cliniked konak önleyici kullandım.Alerjik bebeklerde böyle tekrarlayıp ya da sonradan konak oluşumu görülüyo dedi doktor. Krem iyi geldi ama kokusu çok fena
Evet tüm gece kalıyor sabah yıkıyorsun ama bizim koku geçmedi. Biodermanın şampuanı mı kullanıyorsun şu anda
Bence gece çok uyuduğu için gündüz uyumuyo olabilir senin bebiş canım.Ahh ahh bu bebişlerimizin uykusu ne olacak gündüz hiç vakit kalmıyor sürekli ağlamasın diye oyalamakla geçiyor uyuduğunda yarım saat uyuyup uyanıyor bunu her bir buçuk saatte bir tekrarlıyoruzakşam altı buçuk olsa da akşam rutinine başlasam diye bekliyorum banyo, masaj, emzirme vs yedi buçukta akşam uykusuna yatırıyorum ama sonra çok yorulmuş oluyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor ne olacak böyle
Huysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.Ben uzun süredir gündüz uykusu bilmediğim için artık beklentim sıfır
Bizimki de şu an o modda. Sabahtan beri 3 kişi döne döne gezdiriyoruz evde. Ne kol kaldı ne bel. Hiç durmuyor. Arada ana kucağına oturtuyorum sanki oturduğu yerde diken var. Öyle bir ağlama. Hiçbir şey yapamıyorum ve pazartesi işe başlayacağım. Şu analık izni 1 yıla çıksın diye dua ediyodum o da çıkmadı. Evden çalışıyorum ama sürekli toplantım oluyo. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Ne zamana kadar böyle gidecek acabaHuysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.
Bizim her günümüz böyleBizimki de şu an o modda. Sabahtan beri 3 kişi döne döne gezdiriyoruz evde. Ne kol kaldı ne bel. Hiç durmuyor. Arada ana kucağına oturtuyorum sanki oturduğu yerde diken var. Öyle bir ağlama. Hiçbir şey yapamıyorum ve pazartesi işe başlayacağım. Şu analık izni 1 yıla çıksın diye dua ediyodum o da çıkmadı. Evden çalışıyorum ama sürekli toplantım oluyo. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Ne zamana kadar böyle gidecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?