2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bizimde konak olmuştu zeytin yağı sürdüm oyke taradim şimdi gene olmuş gibi neden tekrarlar acaba ya şampuandan olurmu ki kokusu şampuanla alakalı olabilirmi canım veta terliyor olabilir mi

Gece uyur dinlenirsin bizimkide bı ara öyleydi sonra bozuldu akşam 10dab sonra uyutuyorum bnde gece pek uyanmaz diye
Allahtan gece uyuyor.Çok uzun süredir uzun uykuları hep gece oluyor.Gündüz asla düzgün bir uykusu yok gece de uyumasa ne yapardımGeçen bir sabah kalktı tekrar yatmadı hemen onda bile çok korktum düzeni bozuldu diye

Ay çok fena kokuyor o krem.Uzun kalıyordu yıkayınca geçmişti sanki.Bize sonradan alerjik reaksiyon gösterdiği için biodermaya geçtik kurtulduk.

İkisini ekmeğin arasına koyup yemek istiyorum

Bizimki gündüz bir iki saat uyurdu bu sıra yarım saat parça parça uyuyor

Bu gündüz uykularını napicaz ya nasıl uzatiriz

Ahh ahh bu bebişlerimizin uykusu ne olacak gündüz hiç vakit kalmıyor sürekli ağlamasın diye oyalamakla geçiyor uyuduğunda yarım saat uyuyup uyanıyor bunu her bir buçuk saatte bir tekrarlıyoruz akşam altı buçuk olsa da akşam rutinine başlasam diye bekliyorum banyo, masaj, emzirme vs yedi buçukta akşam uykusuna yatırıyorum ama sonra çok yorulmuş oluyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor ne olacak böyle

Bizimkide aynı canım yarım saat hep uyuyup uyanıyor keyfi yerindeyse ana kucana koyuo evi supuruyorum ve yemek yiyebiliyorum onun dışında pek bişey yapamıyorum bende Allah'tan gelen giden yokama insan genede kendini iyi hissetmek istiyor her işini yapmak istiyor valla.ben saat 10 a kadar oyaliyorum akşam bu sırada kitap falan okuyorum 10da emziriyorum emerken uyuyor doğrumu yapiyorum yanlışmi bilmiyorum misafirliğe falan gittiğimiz de nasıl olur çok merak ediyorum nasıl yapicam ne yapicam

Aynı durumdayız bizimkide 3-5-7 dk falan emip bırakıyor zorlayarak biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Uykulu olursa daha uzun emiyor , yoksa bağırıp ağlıyor.

Valla ben akşam misafirliğini kestim Kuzeyin uyku düzeni her şeyden önemli eve misafir çağırıyorum akşam, çok şükür sesten uyanmıyor ama bi yere misafirliğe gidemem mecbur akşamları artık evdeyiz.
Bende en fazla ev süpürüp, çamaşır yıkayıp, bulaşık yerleştiriyorum falan ama hep koştur koştur yapıyorum durduğu maks 15 dakika. Bir iki defa 40 dk durmuştu kendi kendine o zaman çok sevinmiştim
Sabah kaçta uyanıyor senin bebiş? Ben yedi buçukta yatırdığım için altı buçukta uyanıyor

10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmi

Bu gündüz uykularını napicaz ya nasıl uzatiriz
Ben uzun süredir gündüz uykusu bilmediğim için artık beklentim sıfır

Bizimde konak olmuştu zeytin yağı sürdüm oyke taradim şimdi gene olmuş gibi neden tekrarlar acaba ya şampuandan olurmu ki kokusu şampuanla alakalı olabilirmi canım veta terliyor olabilir mi
Alerjik bebeklerde böyle tekrarlayıp ya da sonradan konak oluşumu görülüyo dedi doktor. Krem iyi geldi ama kokusu çok fena
Ay çok fena kokuyor o krem.Uzun kalıyordu yıkayınca geçmişti sanki.Bize sonradan alerjik reaksiyon gösterdiği için biodermaya geçtik kurtulduk.
Evet tüm gece kalıyor sabah yıkıyorsun ama bizim koku geçmedi. Biodermanın şampuanı mı kullanıyorsun şu anda

Aylik kontrole gidince sorayım bakalım neye alerji olabilirki acaba

Kızlar ben regl oldum sanırım afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım kan vardı peceteye silince falanda geldi hiç hazır degilim

Yok canım krem olarak mustela kullanmıştım biodermaya geçtim.Şampuan olarak pureseed ve ecowell kullanıyorum.Birkaç kere cliniked konak önleyici kullandım.

Bence gece çok uyuduğu için gündüz uyumuyo olabilir senin bebiş canım.

Huysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.
Bizimki de şu an o modda. Sabahtan beri 3 kişi döne döne gezdiriyoruz evde. Ne kol kaldı ne bel. Hiç durmuyor. Arada ana kucağına oturtuyorum sanki oturduğu yerde diken var. Öyle bir ağlama. Hiçbir şey yapamıyorum ve pazartesi işe başlayacağım. Şu analık izni 1 yıla çıksın diye dua ediyodum o da çıkmadı. Evden çalışıyorum ama sürekli toplantım oluyo. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Ne zamana kadar böyle gidecek acaba

Bizim her günümüz böyle eşim evde değilse annemle babamı çağırıyorum ya da onlara gidiyorum Tek olduğumda akşam olmuyor. Kollarım kopuyor bayılacak gibi oluyorum dün gece de uyumadı öğlen parka çıkardık 1 saat uyudu bu saate kadar yine uyumadı. Bayılmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…