Dun vermistim sabah aksam. Yan etkisi ishal miAteş düşürücü verdiniz mi? Calpolun yan etkisi ishal.
Evet, her bebekte yapmıyor ama benim oğlumda da ishal yapıyor calpol.Dun vermistim sabah aksam. Yan etkisi ishal mi
Bende aynen senin gibi giydiriyorum canım. Altı patiksiz giydirdiğimde evdeysek çorap giydirmiyorum dışarı çıkınca çorap giydiriyorum. Bi de dışarı çıkınca hava güzelse hırka, yelek giydiriyorum ekstra. Güzel değilse tüylü tulumu var onu giydiriyorum. Daha kısa kollulara geçmedik ne zaman geçilir bilmiyorumKızlar havalar ısınmaya başladı artık. Sizler çocuklara kısa kollu giydirmeye başladınız mı? Erken midir acaba? Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz? Çorapları ne zaman atmaya başlayacağız. Ben içe Zıbın üstü altı üstü patikli kollu takım giydiriyorum hala. Mevsim normali nedir karar veremedim. Sizde durumlar nasıl?
Ben artık kullanmıyorum, gaz dönemi geçti bebişlerin sankiKızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz
Bizim oğlan hala gazlı da maflor da üretilmiyormuş artıkBen artık kullanmıyorum, gaz dönemi geçti bebişlerin sanki
Ben bırakmıştım damlaları bu ay yeniden başladı. Vicol şurup aldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. Poposu dile geldi çocuğumunKızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz
Ben de pronight aldım vicolle aynı içeriği papatya melisa dereotu rezene bide probiyotik var.Ben bırakmıştım damlaları bu ay yeniden başladı. Vicol şurup aldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. Poposu dile geldi çocuğumunbi de sakinleştiriyo ve uykusunu düzene soktu. Üstelik bitkisel. Tavsiye ederim
Pronightı çok gördüm nasıl memnun kaldın mı canım etkisi var mı sence?Ben de pronight aldım vicolle aynı içeriği papatya melisa dereotu rezene bide probiyotik var.
Kullanabilirsin, işe başladın kullanamazsın diye bir kural yok. Yani ben öyle biliyorum. Çok mu zor oldu hem iş hem bebişKızlar işe başladım ama olacak gibi değil. Ücretsiz izin hakkımı istediğimde kullanabilir miyim? Yoksa işe başladım diye bu hakkım yandı mı
Bu gün sabah toplantıdaydım, kız da uyuyordu. Odasına yatırmıştım kameradan izliyodum. Garip garip hareketler yaptı dedim yer değiştiriyor herhalde. Sonra bir ağlama krizi. Koştur koştur yanına gittim sakinleştirdim falan. Bi döndüm toplantı bitmiş. Böyle devam edemez yani.Kullanabilirsin, işe başladın kullanamazsın diye bir kural yok. Yani ben öyle biliyorum. Çok mu zor oldu hem iş hem bebiş
Kullanabilirsin canım. 2 yıl içinde istediğin zaman ücretsize çıkıp istediğin zaman dönebilirsin.Kızlar işe başladım ama olacak gibi değil. Ücretsiz izin hakkımı istediğimde kullanabilir miyim? Yoksa işe başladım diye bu hakkım yandı mı
Ay bizim ik yla konuşayım bi bu durumu. Benim işim biraz stresli, sürekli toplantım oluyor ve kurumsal firma, üst yönetimler vs. Hem hata kaldırmayan bi işim var. O yüzden çok zor. En azından 6 aylık olsun istiyorum. Pzt başladım daha mahvoldum yaniKullanabilirsin canım. 2 yıl içinde istediğin zaman ücretsize çıkıp istediğin zaman dönebilirsin.
Ben de çalışmayı planlıyordum, çok mu zor
Dün kullanmaya başladık daha dün kolay uykuya daldı bilmiyorum ondan mı yoksa yoruldu muPronightı çok gördüm nasıl memnun kaldın mı canım etkisi var mı sence?
Haha yada sadece canı uyumak istedi ondan da olabilirDün kullanmaya başladık daha dün kolay uykuya daldı bilmiyorum ondan mı yoksa yoruldu mu
Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam yatarken uzun kol giydiriyom bir tekKızlar havalar ısınmaya başladı artık. Sizler çocuklara kısa kollu giydirmeye başladınız mı? Erken midir acaba? Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz? Çorapları ne zaman atmaya başlayacağız. Ben içe Zıbın üstü altı üstü patikli kollu takım giydiriyorum hala. Mevsim normali nedir karar veremedim. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?