Canım mama da gece komple uyutmuyor ben denedimHatta aklıma gelmişken sorayım kızlar ben kilo alımı yavaşladı diye mama vermeyi düşündüm hem belki geceyi komple uyur diye. Ama doktor verme dedi. Bu şekilde doktora rağmen mama veren var mı?Neden verme dedi bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum pek açıklamıyor doktorlar.
Endişe edeceğiniz bir durum yokAhahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorumbiraz fazla alıyo gibi geliyo anksiyetem coştu boyu da kısa zaten 63 cm. 7.5 kilo civarı şu anda. Geçen gün 7.8 çıktı galiba tartıyı bozdum artık
Senin bebisin kilosu yerinde bence ya ben bebekken çocukken kiloluydum şimdi tığ gibiyim ona bakma degisiyo daha bi şey belli değil
aaa doğum günümüz aynıymışkilomuz da aynı 7.4 bizim. insallah yanlış anlamazsın hepimiz kendi kaygı ve korkularımızla boğuşuyoruz annelik delilik işte ama ben de zayıf diye düşünüyorum biliyor musun? Yani zayıf olmasa da hep daha kiloluydu kilo alma eğrisi düştü tek meme ile besliyorum yetemiyorum diye üzülüyorum Hepimize sabır diliyorum 7.5 iyi ama canını sıkma bunun için bence
Ayyy teşekkür ederim çok iyi geldi mesajlarınız. Gerçekten annelik delilik gibi bişey. Pazartesi kontrolümüz var bakalım bizim doktor ne diyecek. Menenjitin 2. Dozlarını oldunuz mu bu arada? Bizim pzt yapılacak. 2. Doz daha bi etkiliyormuş diye duydum ama bi fikrim yok açıkçasıEndişe edeceğiniz bir durum yokbizim de boy kilo aynı sizinkine yakın doktor gelişimi çok iyi dedi bugün kontrolde obez olur falan demedi Zaten hareketlenince kilo gidecek.benimki 1ay önce 1kilo almıştı bu ay 650gr almıs eli ayagı hiç durmuyor
Ghb kameralı telsiz kullanıyorum ben. Çok memnunum. Gece görüşü çok iyi. Kameradaki mikrofon da çok hassas. Pırt yapsa duyuyorum yani :) derece gösteriyo, mikrofondan sen de konuşabiliyorsun, istersen müzik de çalabiliyorsun kameradan. Trendyola ghb telsiz yazınca çıkıyo.Kızlar bebeğim için görüntülü telsiz kullanmak istiyorum ama kullandığınız be memnun kaldığınız bür model varr mı
B grubu 2.dozu geçen ay oldu benim minik.Bu ay da diğer grubun ilk dozunu oldu dünden beri aşırı mızmızAyyy teşekkür ederim çok iyi geldi mesajlarınız. Gerçekten annelik delilik gibi bişey. Pazartesi kontrolümüz var bakalım bizim doktor ne diyecek. Menenjitin 2. Dozlarını oldunuz mu bu arada? Bizim pzt yapılacak. 2. Doz daha bi etkiliyormuş diye duydum ama bi fikrim yok açıkçası
Bu aşılar beni çok tedirgin ediyor. Pimpirikli anne olmam ben ya rahat olurum diyodum hep, neyi yapmam dediysem yapıyorumB grubu 2.dozu geçen ay oldu benim minik.Bu ay da diğer grubun ilk dozunu oldu dünden beri aşırı mızmız
Ortalama 5 10 dakika çok açsak 20 dakikaKızlar bebişleriniz kaç dakika emiyor şu an? Tam dakika tutup söyleyebilecek var mı
Mesela şimdi açtı biraz 14 dk emdi.Kızlar bebişleriniz kaç dakika emiyor şu an? Tam dakika tutup söyleyebilecek var mı
Bir memeyi 9 dk, diğerini 10 dk emdi biraz önce. Uyku arası tembelliği ama bu. Normalde 6-7 dk da sümük gibi oluyo göğüslerimKızlar bebişleriniz kaç dakika emiyor şu an? Tam dakika tutup söyleyebilecek var mı
Ortalama 5 10 dakika çok açsak 20 dakika
Akşam uykusuna yatırırken yada geceleri Kuzey de uzun emiyor, emerken uyuyakalıyor falan. Ama gündüzleri 3 dk emiyor bir göğsü yani toplam 6 dk emiyor. Doyuyor mu diye endişe ettimBir memeyi 9 dk, diğerini 10 dk emdi biraz önce. Uyku arası tembelliği ama bu. Normalde 6-7 dk da sümük gibi oluyo göğüslerim
Doyuyormuş çünkü bebek büyüdükçe gücü daha da arttığı için daha çabuk doyuyormuş.Akşam uykusuna yatırırken yada geceleri Kuzey de uzun emiyor, emerken uyuyakalıyor falan. Ama gündüzleri 3 dk emiyor bir göğsü yani toplam 6 dk emiyor. Doyuyor mu diye endişe ettim
Baya güçlü çekiyorlar artık. Geçen gün fırçalı şeyle dişlerine masaj yapayım dedim. Parmağımı bir kapıp emdi geri çekemedim resmenAkşam uykusuna yatırırken yada geceleri Kuzey de uzun emiyor, emerken uyuyakalıyor falan. Ama gündüzleri 3 dk emiyor bir göğsü yani toplam 6 dk emiyor. Doyuyor mu diye endişe ettim
Evet ya bende acı hissetmiyorum bi o eksik zatenBaya güçlü çekiyorlar artık. Geçen gün fırçalı şeyle dişlerine masaj yapayım dedim. Parmağımı bir kapıp emdi geri çekemedim resmengeçenlerde de kucağımda kolumu emdi acıttı yani baya. Allah memelerime sabır versin artık hissetmediğimden veya alıştığımdan herhalde acımıyo hiç allahtan
Ahahaha bunlar hep böyle. Rezil ediyorlar insanıEvet ya bende acı hissetmiyorum bi o eksik zatenya geçen gün Kuzeyi emzirdim bir saat sonra mızmızlanmaya başladı kaynanam bizdeydi dedi acıkmış, dedim yok imkansız güzelde emmişti çünkü. Sonra mama yapıp verelim dedi iyi hadi verelim dedim çok eminim çünkü aç değil. Bi verdik soluksuz şekilde içti ve mızmızlığı gitti bende rezil oldum O yüzden emin olamıyorum off ya niye annelikle ilgili her şey bu kadar zor
Ben kendi yediğimizden veriyorum zaten kayınvalidemler kendisi sıktırıyor.Güveniyorsanız özel almaya gerek yok benceKızlar iyi geceler :) Bebeklerimize tadımda damlattığımız zeytinyağının özelliği ne olması gerekiyor? Soğuk sıkım kendi yediklerimiz olur mu ki özel mi aldınız?
soğuk sıkım bile olsa bebek için kullanılan zeytinyağının asitlik değeri düşük oluyor %0.3 gibi. Kendi kullandıklarımızda %0.8 civarında.Kızlar iyi geceler :) Bebeklerimize tadımda damlattığımız zeytinyağının özelliği ne olması gerekiyor? Soğuk sıkım kendi yediklerimiz olur mu ki özel mi aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?