2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar benim bebeğim tam 5 aylık oldu ve iki gündür gece ve gündüz uykularında döndüğü için kendini uyandırıyor ve bir daha da uyumuyor her 15 dakka bir aynı döngü resmen çok yoruldum bundan. Yanına dönmesin diye yastık koydum yine uyanıyor. Ne yapabilirim

Bizim de bu gün 5. Ay kontrolümüz vardı. Biz başlıcaz doktor liste verdi bana. Kabak havuç tatlı patates yoğurt muz şeftali. Aklımda kalanlar bunlar.

Kızlar iyi geceler. Bu gün menenjit aşısı olduk. Kulak içi 38.5 derece kol altı 36.5. Nasıl bu kadar fark olabilir. Kendimde denedim 36 kolaltı, 36.7 kulak içi. Yani kafası baya sıcak. Böyle bişey yaşayan oldu mu hiç

Bebegim mama reddi yapıyor oturup ağladım en sonunda yardımcı olabilecek var mı ya kafayı yemek üzereyim mama biberon değiştirdik yine aynı
Ya benimki de öyle on gündür öldüm artık yedirmeye çalışırken aşır ağlıyor istemiyor uykulu içiyor bende mama değiştirdim biberon değiştirdim biberon ucunun numarasını yükselttim yok yok kafayı yiycem siz çare buldunuz mj

Ben hep kulak içi ölçüyorum .Bildiğim kadarıyla en doğrusu o

Bizim 4 aydan sonra bozulmuştu öyle gece surekki uyaniyordu gündüzde aynı yeni duzelmeye başladı akşam piş piş ile uyutmaya başladm

Kabak ile mi baskicaksin canım nekadar ver dedi doktor
Sebze sırasını bana bıraktı. Kabak tatlı patates, patates, taze fasülye, taze börülce, semiz otu, havuç, bal kabağı, enginar, bamya. Bunlardan 3 gün kuralıyla deneye deneye başlıcaz. Akşamüstü yoğurt, akşam 18 gibi elma armut şeftali hurma muz kayısı meyvelerinden de vermeye başlıcam. 3 ile 5 tatlı kaşığı arasında başla, yemek isterse bi kaç kaşık daha verebilirsin dedi. Dün gece çok ateşlendi o yüzden yarın falan başlıcam

Canım bizim bebenin kafasi genel olarak çok sıcak hep kaynar

Canım bizim bebenin kafasi genel olarak çok sıcak hep kaynar
Bi anda koltuk altından da ateşi çok yükseldi. Kulaktan 39 u gördük dün. Kol altı 38.5 larda kaldı allahtan. Çok kötü bi geceydi. Fitiller duşlar anca düşürdük ateşi.

Bi anda koltuk altından da ateşi çok yükseldi. Kulaktan 39 u gördük dün. Kol altı 38.5 larda kaldı allahtan. Çok kötü bi geceydi. Fitiller duşlar anca düşürdük ateşi.
Geçmiş olsun canım biizde bu ay ikinci doz menenjit asimizi olacağız bend korkuyorum açıkçası

Geçmiş olsun canım biizde bu ay ikinci doz menenjit asimizi olacağız bend korkuyorum açıkçası
Doktorumuz uyardı ikinci dozlar biraz daha sarsıcı oluyomuş vücut daha önce mikrobu tanıdığı için hemen tepki geliştiriyor dedi. Valla aşınızı olmadan uykunuzu iyice almış olun. Şuruptan ziyade fitiliniz hazır olsun. Ben çok gerildim dün. İnş kolay atlatırsınız

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebisin bende fitil var dolapta duruyor ama.henuz kullanmadım yarım mi kullaniliyor acaba bebeklere

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebisin bende fitil var dolapta duruyor ama.henuz kullanmadım yarım mi kullaniliyor acaba bebeklere
Teşekkür ederim canım. Bu gün daha iyi ama bi ara 38.5 gördük yine. 1 tane koyuyorum 6 saatte bir. Ama dün gece doktorum yarım fitil şeklinde 3 saatte bir verdirdi. Düşüremediğimiz için. Paranox s fitil kullanıyoruz. Belki başka fitiller başka şekilde kullanılıyordur bilmiyorum. İnş kimse yaşamaz ya çok korkutucu ateş olayı

Sebzeleri haşlayıp eziyorum ya da meyveleri cam rendeyle püre haline getiriyorum. 2-3 çay kaşığı anca yiyolar başta

Sebze meyveleri nasıl yikiyorsunuz?sirkeli veya karbonatlı suda bekletiyor musunuz? Pestisit var diyorlar ya korkuyorum acikcasi
Ben de organik pazarından alıyorum ama normal suyla yıkıyorum. Pestisit hepsinde var doktor iyice yıkayın dedi sadece. Sirke karbonat bişey demedi ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…