Bizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiin insalllahh kızlar ben hergün beta veriyorum kanamadan dolayı da , benim değerim 1 gün arayla 2 katı olmuş . İkiz falan olabilir mi aceba tek embriyoydu ama böyle olan olmuş daha önce
Canım ilk başlarda artışlar hızlı olabiliyor benimde senin gibi oldu artışlarım. Tek embriyodan ikiz olma ihtimali çok çok düşük demişti benim doktorum
Benim sat 14 Nisan , 29 Nisan da transfer olmuştum. Bu pazartesi günü gideceğiz. Çok heyecanlı gerçekten zaman geçmiyor. Sanki hamile olduğumu öğreneli aylar geçmiş gibi geliyor
Bizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik. Eki Görüntüle 3429047
Bizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik. Eki Görüntüle 3429047