Kullan canım progestan fitilin hiçbir zararı yokdoktorum kanama olmamasına rağmen çok hafif regl gibi sancılarım oluyo ara sıra diye progestan fitili kullanalım zararı olmaz dedi. pcosta var ayrıca önceki kimyasal oldu. sizce kullanmalı mıyım
Kolonyanın kokusundan da midem bulanıyor artı
Yok sakın yapma bence zararlı olurKızlar bısey sorcam progestan iğne saat 8 de yaptım kanıyor halıyle kan durunca bende pamuğu bastırmayı bıraktım ama şimdi baktım ki atletim ve iç çamasırım ilaçla beraber kan olmuş yani ilaç geri gelmiş tekrar yapsam mı igne bılemedim
Muhakkak kullan ilk kızımda sabah akşam kullanıyordum kanama yapmazherhangi bi kanama vs yapar mı peki daha önce 2-3 gün kullanmıştım yapmamıştı
Hayır yapmaz tam tersıne düşük ve kanama önleyici progestan fitilherhangi bi kanama vs yapar mı peki daha önce 2-3 gün kullanmıştım yapmamıştı
Kalp atışı için başka gün vermedi miMerhabalar kızlar benim de son adet tarihim 17 Eylül . Bugün keseyi görmek için hastaneye gittim. Doktor keseyi gördü ama net bir şey demedi . Elime de saçma sapan bir ultrason fotoğrafı sıkıştırdı . Neyin ne olduğu belli değil. 3 bin lira da muayene ücreti verdim . Sinirim aşırı bozuldu. Her ihtimal olabilir diyor .
Yapmadım canımYok sakın yapma bence zararlı olur
Tamam o zaman bişey olmaz kalp atışını duyunca rahatlarsın ilaç falan verdıyse kullan amaHaftaya pazartesi tekrar çağırdı
Yolk sac var dedı mi kesenın içinde olması gerekıyor söyledi miBenim anlamadığım kese varsa dış gebelik olabilir mi ?
kanamam yok düşük riskim falanda yok sadece hafif regl gibi çok arada sancı giriyo diye başlayalım zararı olmaz dedi kullanayım o zaman günde 1 yeter miMuhakkak kullan ilk kızımda sabah akşam kullanıyordum kanama yapmaz
Hayır yapmaz tam tersıne düşük ve kanama önleyici progestan fitil
beylikdüzü medicana hastanesi nil hanıma ya da yıldız hanıma gidebilirsiniz ben nil hanıma gidiyorum akşam çalışıyor ama memnunumŞu gebelik kesesi . Siz ne düşünüyorsunuz. Pişman oldum o kadına gittiğime . Net bir şey söylemedi . Dış gebelik olsa anlaşılmaz mı ya . Bunlar nasıl doktor ???
Kaç haftalık sin çok küçük görünüyor mm yi biliyormusunŞu gebelik kesesi . Siz ne düşünüyorsunuz. Pişman oldum o kadına gittiğime . Net bir şey söylemedi . Dış gebelik olsa anlaşılmaz mı ya . Bunlar nasıl doktor ???
10 gün sonra çağırdı tekrar benim 3 kalp durmasından kaybım 2 de kimyasalım var ama bu sefer içim rahat gibi kilo da verdim başka doktora başladım belki eskilerle karşılaştırma yapmadığım için iyiyim iyiyiZzzTebrik ederim hayırlı olsun kese boyutu kaç mm dedi kalp atışı için kaç gün sonraya cagirdi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?