Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşalllah güzel koyulaşmıs bende böyle 1 hafta koyulaşma takip etmiştim![]()
ayy çok teşekkür ederim hepinizeMaşallah koyulaşma var çok sevindimm bakalım beta kaç cikacak![]()
Şu an 6 haftalık olduk 5 haftadır uyuyorumKızlar benim çok uykum var çok uyumaya başladımyorgunum , geceleri acıkmaya başladım
![]()
Canım çok kötü hissediyorum falan de sonra miğdem bulanıyoru da ekle arada zaten soracak genelik şüphesi varsa bilmiyorum dersen mutlaka bakmak zorundalarKızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm![]()
Benimde kabızlık var ya ne yapmam lazım zeytinyaği içsem bi kaşik işe yarar mıŞu an 6 haftalık olduk 5 haftadır uyuyorumçocuğu uyutmaya çalışırken bi bakmışım bende yanında uyumuşum erkenden
mide bulantım başladı ama o rahatsız ediyor ya inşallah uzun sürmez :)
Benim mide bulantım ara ara oluyor ama hiç kusmadım da sabahları birde geceleri oluyorKızlar mide bulantısı olan varmı ben berbat durumdayım ama doktorum suan bebek çok küçük dedi ilaç vermedi
Bende kusmadım ama Benımde aynı sekılde cinsiyeti belli olanlar var mı aramızda benım geçen gün kese kontrolüne gittik doktor iki kese var ama bırı gerıde kalmış dedı gelişimi durmuş dedi bır sonraki kontrolum 4 kasımda gerıde kalan kese acaba ilerlermi sağlıklı sekılde yaBenim mide bulantım ara ara oluyor ama hiç kusmadım da sabahları birde geceleri oluyor
Cinsiyet belli olmazki daha 12 haftada belli oluyor canımBende kusmadım ama Benımde aynı sekılde cinsiyeti belli olanlar var mı aramızda benım geçen gün kese kontrolüne gittik doktor iki kese var ama bırı gerıde kalmış dedı gelişimi durmuş dedi bır sonraki kontrolum 4 kasımda gerıde kalan kese acaba ilerlermi sağlıklı sekılde yaDiger kese sağlıklı dedi
Biliyorum da ne bileyim anketi görünce şaşırdımCinsiyet belli olmazki daha 12 haftada belli oluyor canım
O ankete zamanı geldiğinde yazacağız inşallahBiliyorum da ne bileyim anketi görünce şaşırdım![]()
Ayyy inşallahO ankete zamanı geldiğinde yazacağız inşallah![]()
Geceleri için bende anormalim sanıyordum sabah bulantılarım zaten kötü durumda ama gece lavaboya kalkıyorum ve bulantıdan uyuyamıyorum gece daha zormuşBenim mide bulantım ara ara oluyor ama hiç kusmadım da sabahları birde geceleri oluyor
Son adet tarihimiz aynı. Bende bugün test yaptım pozitif çıktı kan verdim 1219 çıktı kese görünmedi siz ne durumdasınız? Beta hcg baktırdınız mıKızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Yaş 27, ilk çocuk, sat 26 Ağustos, Kese 5+4, Kalp Atışı 7+2, Tahmini Doğum Tarihi 1 HaziranMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Benimde kabızlık var ya ne yapmam lazım zeytinyaği içsem bi kaşik işe yarar mı![]()
Canım benim yumurtlamam adet bitimi oluyor o yüzden benim beta hızlı yükseldiSon adet tarihimiz aynı. Bende bugün test yaptım pozitif çıktı kan verdim 1219 çıktı kese görünmedi siz ne durumdasınız? Beta hcg baktırdınız mı