Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    6
Ben söyledim valla ailelere de ya sevinsinler diye çok beklediler çünkü 🥹 Allah korusun bir terslik olsa zaten bilecekler

Sende kanama olmuş muydu canım ben de 5 + 4 te oldu 2-3 saat çok az sonda geçti ertesi günde çok çok hafif kahverengi akıntı oldu bugün de yine çok çok az kahverengi akıntı 1 damla gibi. Kanama olduğu gün ultrasonla baktı doktor hiç bir şey yoktu. Kanamam geçti sonra duphastona başladı.duphastona devam şimdi. Korkmamak gerekmiş bu ağrılar normalmiş öyle dedi doktor bana
Evet az bir kanama olmuştu benimde inşallah geçer kolaylıkla bu süreç hepimiz için

ipl lazer yapmayın kararma yapar diyorlar ama sadece jiletle de duramam tadım kaçtı bu duruma yaptım 1 kere lazer. zaten ışık olduğu için bebeğe bir zararı yokmuş ipl’nin doktora sordum
bana doktor doğumdan sonra yap demişti ıpl lazeri önermedi ya ne yapsak ki

Arkadaslar benim geç döllenme, bugün ebe o çok onemli değil doğum tarihi 20 haziran oluyor dedi Allah bilir tabiki de hiç böyle bir durumu olan oldu mu

bana doktor doğumdan sonra yap demişti ıpl lazeri önermedi ya ne yapsak ki
Jilet bu dönem için en iyisi.

Ağda diye direten kişiler var fakat yanlış bilgi veriliyor.
  • Ayrıca rahim kasılmalarını uyarabilecek ani acı veya stres, hassas kişilerde rahatsızlık yaratabilir. Özellikle düşük tehdidi olanlarda önerilmez
Aşağıdaki durumlarda ağda kesinlikle ertelenmeli:

• Vajinal kanama, kahverengi leke, hematom geçmişi
  • Düşük öyküsü veya düşük riski taşıyan gebelik
  • İkiz veya çoğul gebelik (rahim daha hassastır)
  • Enfeksiyon riski veya vajinal tahriş
  • Progesteron, fitil, iğne tedavisiyle rahim destekleniyorsa
Bu durumlarda sıcak ağda yerine tıraş makinesi veya özel hamilelik için üretilmiş soğuk ağda bantları (hassas ciltler için olan) tercih edilebilir.

Kızlar benden kırmızı kan gelmiş 😔 doktorun hemşiresini aradım normal dedi kan sulandırcıyı kullanma dedı takip et bana haber ver dedi ama ben eşimi aradım özele gidiyorum korkuyorum bana dua edin
canım endişelenme hemşire normal demiş stres en son ihtiyacın olan şey inşallah sıkıntı yoktur

Canım ben de öğretmenim söylemedim kimseye. Doğumdan sonra izin olayını nasıl yapmayı planlıyorsun. Ben eşime 2 sene ücretsiz izine ayrılırım diyince anksiyete krizine girdi 😅
Allah nasip eder de o aşamaya gelirsek şubata kadar izin kullanmayı düşünüyorum. Eğer alabilirsem biraz raporla falan 1. Dönemi kapatırım . 2. Dönem başlarım inşallah 🙏

Back
X