- 7 Temmuz 2025
- 276
- 403
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.441
Aramıza hoş geldinKızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdimoğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum
İnşallah ilk trimester ile biter bu durum
Açlıktan uyuyamıyorum aynı zamanda yiyemiyorum da

Allah sağlıkla tekrarını nasip etsin.
Allah sağlıkla tekrarını nasip etsin. prizin diye bir ilaç yazdı o uyutmuyor en azından uyumam ilaç nedenli değil genel gebelik yorgunluğu.Mükemmel diyemem sadece prilamdan daha iyi geldi akşama doğru etkisi geçince başlıyor yine mide ağrıları bulantıları.Gebeliğin en zor yanlarından biri bulantı benim için.
prizin diye bir ilaç yazdı o uyutmuyor en azından uyumam ilaç nedenli değil genel gebelik yorgunluğu.Mükemmel diyemem sadece prilamdan daha iyi geldi akşama doğru etkisi geçince başlıyor yine mide ağrıları bulantıları.Gebeliğin en zor yanlarından biri bulantı benim için.

bir an önce sağlıkla keyifli kısımlarına geçmeyi diliyorum sağlıkla
 bir an önce sağlıkla keyifli kısımlarına geçmeyi diliyorum sağlıkla 

sağlıkla kucağınıza alın
 sağlıkla kucağınıza alın  

yani dedikleri gibi 6-7 haftada birşeyler başlıyormuş demek ki. Bende de hiçbir şey yoktu. Oh ne güzel demiştim böyle devam eder. Bu arada oğluma hamile iken hiçbir şey yaşamadım, bunda belki havalar da çok sıcak ya etkisi de vardır. Bilmiyorum inşallah sende olmaz
 yani dedikleri gibi 6-7 haftada birşeyler başlıyormuş demek ki. Bende de hiçbir şey yoktu. Oh ne güzel demiştim böyle devam eder. Bu arada oğluma hamile iken hiçbir şey yaşamadım, bunda belki havalar da çok sıcak ya etkisi de vardır. Bilmiyorum inşallah sende olmaz  

aklına böyle şeyler hiç getirme. Ben bazen oğlum kucağıma çok gelşyor, ağır da artık 17 kilo. Korkuyorum ama yavrumu da mahrum edemem bana ihtiyacı var sonuçta o da bebek. Sonra bir aydınlanma geliyor, Rabbim isterse bırakır, isterse alır. Bana karnımdaki yavrumu nasip ettiyse eğer ben taş taşısam karnımda kalır. Eskiden çocuk istemeyen kadınlar ağır işler yaparlarmış ki çocuk düşsün. Buna rağmen yaşayan o kadar bebiş varmış ki. Rabbim senin karnındaki benim karnındaki ve buradaki herkesin karnındaki bebişleri bizlere nasip etti. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza
 aklına böyle şeyler hiç getirme. Ben bazen oğlum kucağıma çok gelşyor, ağır da artık 17 kilo. Korkuyorum ama yavrumu da mahrum edemem bana ihtiyacı var sonuçta o da bebek. Sonra bir aydınlanma geliyor, Rabbim isterse bırakır, isterse alır. Bana karnımdaki yavrumu nasip ettiyse eğer ben taş taşısam karnımda kalır. Eskiden çocuk istemeyen kadınlar ağır işler yaparlarmış ki çocuk düşsün. Buna rağmen yaşayan o kadar bebiş varmış ki. Rabbim senin karnındaki benim karnındaki ve buradaki herkesin karnındaki bebişleri bizlere nasip etti. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza  

hiç geçmeyecek gibi duruyor
 hiç geçmeyecek gibi duruyor 
 tansiyonum da çok düşük. Bayılacağım gibi hep
 tansiyonum da çok düşük. Bayılacağım gibi hep