- 17 Aralık 2013
- 1.877
- 1.378
- 358
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.641
Çok geçmiş olsun gebeliğe olumsuz etkisi var mı? Ne dedi doktor.Selam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
selam canım aynı durumdayım bu yazını bir şeyler yerken okuyorum şuanKızlar 8 haftada yaklaşık 5 kg aldım
Kendimi çok kötü hissediyorum hareket edemiyorum kabızlık sıkıntım da yok.
Sigara bırakmak da etkili sanırım ama bu gidişle çok alirim diye korkuyorum sizde durumlar ne?
Canım çok geçmiş olsun. Hemencecik toparlarsın inşallahSelam kızlar
Hastaneye yattım
Oral beslenme tamamen kesildi
Sadece damardan besin veriliyor
Gözüme ışık geldi
En az 3 gün bu şekilde sonra diyet gibi yavaş yavaş oral beslenme başlanacak
4 kilo vermişim bende
çok geçmiş olsunSelam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
çok geçmiş olsunnnSelam kızlar
Hastaneye yattım
Gözüme ışık geldi
4 kilo vermişim bende
Çok geçmiş olsun. Tansiyon problemi yok değil mi ?Selam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
Sana da çok geçmiş olsun. Şuan iyi olmana sevindim. Zamanla her şey rayına oturacak inşallahSelam kızlar
Hastaneye yattım
Gözüme ışık geldi
4 kilo vermişim bende
Yok cok.sukur.Çok geçmiş olsun. Tansiyon problemi yok değil mi ?
Canim miden bulanmadi mi hic?Kızlar 8 haftada yaklaşık 5 kg aldım
Kendimi çok kötü hissediyorum hareket edemiyorum kabızlık sıkıntım da yok.
Sigara bırakmak da etkili sanırım ama bu gidişle çok alirim diye korkuyorum sizde durumlar ne?
Çok geçmiş olsun gebeliğe olumsuz etkisi var mı? Ne dedi doktor.
Gecmis olsun canimSelam kızlar
Hastaneye yattım
Gözüme ışık geldi
4 kilo vermişim bende
Artık ağzımdan burnumdan fışkırıyorGecmis olsun canim
Umarim en kisa zamanda iyilesirsin .ben zorla da olsa kendimi cok az da olsa biseyler yemeye mecbur ediyorum. Ama ben de 3 kg vermisim
O zaman 9 ay sizin mide bulantiniz olmus?((Artık ağzımdan burnumdan fışkırıyor
Hiperemezis normal gebelik bulantıları gibi asla değil
İlk gebelikte 10 kg verip sonrasında sadece verdiklerimi aldım ve doğumdan çıktığımda hamilelik başlangıç kilomdan -7 kg daydım
Buna şükür diyorum ama bunda da yaş faktörü var tabi ciddi zorluyor
Suan yok.20 haftadan sonra tehlikeli imis
Ben gaviscon kullanıyorum canım anlık kurtarıyor. Bir de soğuk süt aklin da bulunsun.Hanımlar merhaba benim her günüm farklı geçiyor bir gün hiç belirtisiz Bir gün mide yanmaları baş dönmeleri yorgunluk bugünde kötü olduğum günlerden aşırı mide yanması var önerebileceğiniz birşey varmı
İlk 6ay olduO zaman 9 ay sizin mide bulantiniz olmus?((
Ben ilk 1ci trimesterde olur diye dusunuyordum. Sizinki demek farkliymis:/
Allah yardimciniz olsun
Yazmıyordu, şu an 8+2'yim. 10.haftada çağırmıştı. Çok zor ama sabırla bekliyorumUltrason kağıdında yazmıyor mu canım
Ya beni de 10.hafta çağırdı. Sabrım tükendiYazmıyordu, şu an 8+2'yim. 10.haftada çağırmıştı. Çok zor ama sabırla bekliyorum
Merhaba, iyiym çok teşekkür ederim, oğlum hastaydı bayağı. Onunla ilgileniyordum. Şimdi iyi çok şükür ben de iyiyim, bebeğim de iyidir inşallah. 10.haftamı bekliyorumHilalKiraz canım selam nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?