- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.661
Çok var daha ya, her gün hafta gibi geçiyorYa beni de 10.hafta çağırdı. Sabrım tükendihala daha da var.
Ya allah yardimciniz olsun.biz bile kusmadigimiz halde bulantidan mahvoluyoruz.sizin ne kadar zorlandiginizi ancak tahmin edebiliyorum.kolayca atlatin ins.İlk 6ay oldu
Gerçekten öyle. Bu arada bel ağrısı var mı sizde? Benim gün içinde bazen belim de ağrıyor.Çok var daha ya, her gün hafta gibi geçiyor
Çok halsizim. Bel ağrım var bir tek ağrı olarak. Kuyruk sokumu sanki ağrıyor. 6.haftada tansiyon düşüklüğü ve bulantı vardı hafif. Onlar geçtiGerçekten öyle. Bu arada bel ağrısı var mı sizde? Benim gün içinde bazen belim de ağrıyor.
Evet ya bel ağrısı aklıma takılıyor gerçi doktor da olabilir dedi amaÇok halsizim. Bel ağrım var bir tek ağrı olarak. Kuyruk sokumu sanki ağrıyor. 6.haftada tansiyon düşüklüğü ve bulantı vardı hafif. Onlar geçti
Ablam bel ağrısı kız bebekte oluyor diyorEvet ya bel ağrısı aklıma takılıyor gerçi doktor da olabilir dedi ama
Ben 1.73 boyum 59 kilo. Yaa kız mı eşim çok istiyorAblam bel ağrısı kız bebekte oluyor diyorBence normal bel ağrısı, karın büyüdükçe de artar heralde. Kilonuz normal mi? Ben 72 ile hamile kaldım, boyum 1.65.kilodan olabilir diye düşündüm. Bu arada ikinci gebeliğinde ablam galiba bel fıtığı oldum diye doktora gidince hamile olduğunu öğrenmişti
Demek ki kilodan değilmişBen 1.73 boyum 59 kilo. Yaa kız mı eşim çok istiyorAaa ya benim belim hiç ağrımaz normalde. Ama herhalde diyorum rahim büyüdükçe baskı yapıyor mu ne oluyor
Canim cok gecmis olsun benimde ilk gebeligimde 5 kilo vermistim 10. Haftaya kadar 46 ya dusmustum sonra diyetisyen destegiyle yavas yavas aldim kizim da cok guzel bir kiloda dogdu oyuzden hic endiselenme muhtemelen bende simdi baya kilo veriyorum toparlayacagim gunu duayla bekliyorumSelam kızlar
Hastaneye yattım
Oral beslenme tamamen kesildi
Sadece damardan besin veriliyor
Gözüme ışık geldi
En az 3 gün bu şekilde sonra diyet gibi yavaş yavaş oral beslenme başlanacak
4 kilo vermişim bende
İlk gebeliğim acaba ondan mıDemek ki kilodan değilmişİlk gebeliğiniz mi? Baskı yapıyor, bağırsaklar, mesane hepsi sıkış tıkış dolmuşa binmiş gibi oluyorlar Benim bir oğlum var, gönül kız olsun istiyor ama öncelikle sağlık versin Rabbim bebeklerimize inşallah
Amin Allah razı olsunYa allah yardimciniz olsun.biz bile kusmadigimiz halde bulantidan mahvoluyoruz.sizin ne kadar zorlandiginizi ancak tahmin edebiliyorum.kolayca atlatin ins.
Allah yardımcınız olsunCanim cok gecmis olsun benimde ilk gebeligimde 5 kilo vermistim 10. Haftaya kadar 46 ya dusmustum sonra diyetisyen destegiyle yavas yavas aldim kizim da cok guzel bir kiloda dogdu oyuzden hic endiselenme muhtemelen bende simdi baya kilo veriyorum toparlayacagim gunu duayla bekliyorum
Ben de sanirim 7+5Merhaba, iyiym çok teşekkür ederim, oğlum hastaydı bayağı. Onunla ilgileniyordum. Şimdi iyi çok şükür ben de iyiyim, bebeğim de iyidir inşallah. 10.haftamı bekliyorumşu an 8+2. Sen nasılsın, her şey yolunda inşallah
Hiçç bulantim yokCanim miden bulanmadi mi hic?
Cunki erken haftalarda istahsizlik ve bulanti oluyor aksine yiyemiyor insan.
Amin sağ olun, inşallah sizin deİlk gebeliğim acaba ondan mıAllah bağışlasın, inşallah istediğiniz olur
MasAllahHiçç bulantim yok
58-59 falandım tatilde 61 ve şimdi 66 olmuşum ahahMasAllahhic olmasin da
Kqlar zamanla verilir. Onemli olan iyi olmak
Boyunuz bilmiyorum kac ama 66 fazla degil bence:)58-59 falandım tatilde 61 ve şimdi 66 olmuşum ahahsağlıklı olalım da inşallah sizin de bulantılar geçer inşallah
Mide bulantisi 1-2 kere oldu kötü gerçekten ama aç kalınca oluyor benim o yüzden sürekli yemek zorunda kalıyorum tansiyonum aşırı düşüyorBoyunuz bilmiyorum kac ama 66 fazla degil bence:)
Evet Umarim gecer bulantim. Allahtan kusmuyorum) sadece bulanti var. Kendimi chok shartlamisim kusmamak icin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?