- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.101
Ben de öyleMaşallahaynı bana benzeyen bir kızım olmasını çok istiyorum ya
İnşAllah kendimizin küçük kopyasını doğururuz sağlıkla ve kolaylıklaBen de öyle
Amin amin gönlümüzce olsun inşallahİnşAllah kendimizin küçük kopyasını doğururuz sağlıkla ve kolaylıkla
6+0 da devlette kese göründü.10 uncu haftadan önce doktora gitmişmi idiniz. Göremediniz de 10 uncu haftada gördünüz
Bir kere beta baktırmıştım. Adet olmam gereken günde 228 diPeki betadan da mi anlasilmadi sizin ikiz hamile oldugunuz? Beta degeri genelde Cok çıkınca doktor subheleniuor
Betayla alakali değil bence ya benim adet günümde 1900 falandıBir kere beta baktırmıştım. Adet olmam gereken günde 228 di
Ay bi şey sorcam ben kendim ikizim, ben de en son 7+1 de gittim ikiz bebek olma ihtimalim var mıdır peki6+0 da devlette kese göründü.
7+4 te özel de kalp atışı.
10+0 devlette ikiz olduğu anlaşıldı.
Su an için bende yok canım demir eksikliği olabilir o yüzden dökülüyor olabilir. Bende ilk gebeliğimde aksine hiç dökülme olmadi saçım çok uzadi canlanmisti. Doğumdan sonra ön tarafımda resmen açıklık oluştu sonra dökülenler çıkmaya başladı 8 sene oldu hala daha onlarla uğraşıyorum çok canım sıkılıyor küçük küçük çıkıyor tepedenKızlar günaydın umarım herkes ve bebişler iyidiryarın 8+0 olacağım ve aşırı saç dökülmem var sizlerde de oluyor mu yaa
En azından çıkmış balım ya cıkmasa daha kötü sıkma canını, benim de avuç avuç dökülüyor korkuyorum kelleşcem diye ki doğumdan sonra da döküldüğünü duydum ay ne zormuşSu an için bende yok canım demir eksikliği olabilir o yüzden dökülüyor olabilir. Bende ilk gebeliğimde aksine hiç dökülme olmadi saçım çok uzadi canlanmisti. Doğumdan sonra ön tarafımda resmen açıklık oluştu sonra dökülenler çıkmaya başladı 8 sene oldu hala daha onlarla uğraşıyorum çok canım sıkılıyor küçük küçük çıkıyor tepeden
Kız mıydı erkek miSu an için bende yok canım demir eksikliği olabilir o yüzden dökülüyor olabilir. Bende ilk gebeliğimde aksine hiç dökülme olmadi saçım çok uzadi canlanmisti. Doğumdan sonra ön tarafımda resmen açıklık oluştu sonra dökülenler çıkmaya başladı 8 sene oldu hala daha onlarla uğraşıyorum çok canım sıkılıyor küçük küçük çıkıyor tepeden
Kesinlikle beta ile alakası yok. Canlı şahidi benimBetayla alakali değil bence ya benim adet günümde 1900 falandı
hiç bilmiyorum ki canım zaman gösterecekAy bi şey sorcam ben kendim ikizim, ben de en son 7+1 de gittim ikiz bebek olma ihtimalim var mıdır peki
Aaaa anladım canım, benim de hem baba hem anne tarafım ikiz gebelik doluKesinlikle beta ile alakası yok. Canlı şahidi benimben 228 i doktora gösterdiğimde bana düşük deger gibi bakmıştı. 10 gün sonra gel dedi kese için gittigimde de yolk sac göremedi yine böyle umutsuz gibi konuştu.
hiç bilmiyorum ki canım zaman gösterecek
Kuzenim ikiz sonra da üçüz doğum yaptı benim. Bizim anne tarafında baya var çoğul gebelik. Ama ben o ay klomen de kullanmıştım. Onunda etkisi vardır.
Öyle haklısın. Çok amiiin.Aaaa anladım canım, benim de hem baba hem anne tarafım ikiz gebelik doluaman sağlıklı olsunlar da
Tatlı yemeden duramazdım ama hamile kaldığımdan beri tatlı her şeyden tiksiniyorum hep tuzlu yiyorumBelirtiler varmı
Evet maalesef 6. haftadan beri bulantı kusma peşimi bırakmıyor çok sağ ol canım inşallah sağ salim kavuşuruzSeni hatırladim sürekli bulantısı olan arkadaşsin Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor. Benim bu haftaya kadar hamilelik namına bu belirti yoktu bu hafta ne oldu bilmiyorum hiç enerjim yok uyku yok iştah yok sağdan sola dönerken kramplarim oluyo. Neyse sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz herşeye razıyız
Ben de hamile kalmadan once yani gunluk yasamimda asiri cok tursu yiyen biriydim. Simdi kavanozda duruyor bakamiyorum bile uzaktan midem bilaniyorTatlı yemeden duramazdım ama hamile kaldığımdan beri tatlı her şeyden tiksiniyorum hep tuzlu yiyorum
Ayyy maşallah yaa çok sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinBugün tekrar sordum ikiz falan yok dedi shdj benim de anne baba tarafım ikiz dolu. 18 mm olmuş benim minişiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?