Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar günaydın umarım herkes ve bebişler iyidir yarın 8+0 olacağım ve aşırı saç dökülmem var sizlerde de oluyor mu yaa
Su an için bende yok canım demir eksikliği olabilir o yüzden dökülüyor olabilir. Bende ilk gebeliğimde aksine hiç dökülme olmadi saçım çok uzadi canlanmisti. Doğumdan sonra ön tarafımda resmen açıklık oluştu sonra dökülenler çıkmaya başladı 8 sene oldu hala daha onlarla uğraşıyorum çok canım sıkılıyor küçük küçük çıkıyor tepeden

En azından çıkmış balım ya cıkmasa daha kötü sıkma canını, benim de avuç avuç dökülüyor korkuyorum kelleşcem diye ki doğumdan sonra da döküldüğünü duydum ay ne zormuş

Kız mıydı erkek mi
Acaba

Betayla alakali değil bence ya benim adet günümde 1900 falandı
Kesinlikle beta ile alakası yok. Canlı şahidi benim ben 228 i doktora gösterdiğimde bana düşük deger gibi bakmıştı. 10 gün sonra gel dedi kese için gittigimde de yolk sac göremedi yine böyle umutsuz gibi konuştu.
Ay bi şey sorcam ben kendim ikizim, ben de en son 7+1 de gittim ikiz bebek olma ihtimalim var mıdır peki
hiç bilmiyorum ki canım zaman gösterecek
Kuzenim ikiz sonra da üçüz doğum yaptı benim. Bizim anne tarafında baya var çoğul gebelik. Ama ben o ay klomen de kullanmıştım. Onunda etkisi vardır.

Aaaa anladım canım, benim de hem baba hem anne tarafım ikiz gebelik dolu aman sağlıklı olsunlar da

Evet maalesef 6. haftadan beri bulantı kusma peşimi bırakmıyor çok sağ ol canım inşallah sağ salim kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…