Selam kızlar
Bugün doktora gittim, 9+2 haftamız 2.5 cm olmuş bebekim
Kolları, bacakları olmuş; kıpırdanıyor bide
3 hafta sonra 12.haftada tekrar gideceğim tarama testleri için. Şimdilik her şey yolunda çok şükür
Herkese selam, 5+6 ile ben de bu gruba yeni katıldım ikinci gebeliğim olacak. Doktorum 25 Mart gibi yaparız doğumu dedi
Geçen sene ileri haftada düşük yaptığım için kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim gibi Oksapar ve aspirin hap kullanan var mı? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar
Hayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda saglikla Ben de corasprin kullaniyorum tup bebek oldugu icin , kizimda da onlem amacli kullanmistim
Günaydın benim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Hayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda saglikla Ben de corasprin kullaniyorum tup bebek oldugu icin , kizimda da onlem amacli kullanmistim
Günaydın benim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canım
Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canım
Benimde öylr 2 gebelikyite turşu yedim kavoz kavoz ağızım sulanırdınadını duyunca şimdi adınınduyunca kusasım geliyor yemeyi bile özlemedim o derece tatlıyorum 2 kızım var bakalım sağlıklı hayırlı evlad olsunlarda bide erkek olırsa iyi olır