Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Aynısı evin her yeri topalak yaptığım saçlar
Benim de iki gebeligim de saç dökülmem azalmıştı. Hatta hamile olduğumu bile öyle anlamıştım. Bir de sivilcelerim azalmıştı. 2. Boş gebelikle sonuclandi.
Bu gebelikte hem saçlarım hala çok dökülüyor. Hemde sivilcelerim hala çıkıyor. O yüzden ben de acaba kız mı diyorum. Allahu alem tabi

Nasıl belirtileriniz var? Benim mide bulantısı henüz başlamadı ve aşırı halsizlik var
Ben ilk kızımda mide ve bulantısı yaşadım. Diğer 2 kızımda doğurana kadar 1 kere bile midem bulunmadı yani mide buluntası olacak diye bir şart yok. Bende de birşey yok ve çok halsiz kalıyorum.

Tatlı yemeden duramazdım ama hamile kaldığımdan beri tatlı her şeyden tiksiniyorum hep tuzlu yiyorum aslı

Tatlı yemeden duramazdım ama hamile kaldığımdan beri tatlı her şeyden tiksiniyorum hep tuzlu yiyorum
Aslında şuan aşerme dönemi değil mide bulantısı çok oluyor ya 5. Aydan sonra başlarız sanırım

Yaa ben de 9+5im inanılmaz saçım kalmadı resmen. Günlük bir avuç dolusu saç dökülüyor. Taramak istemiyorum artık
Ay benim de öyle hayatım yaaaa evin her yeri saç, saçımı düzleştiremiyorum artık dökülüyor diye bakımsız oldum hahaha

Hadi inşallah benim de öyle olur ilk gebeliğimde saçlarım gürleşmişti, cinsiyet erkekti ama kucağımıza almak nasip olmadı
Allah bu sefer sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı, benim de bir düşüğüm var insan korkuyor ister istemez yine kaybetmekten ama iyi düşüncez iyi olcak. Her gece Yusuf suresi ve meryem suresi dinliyorum sana da öneririm

kötü bir durum olursa hissederiz dimi belli eder mi kendini kızlar devamlı her gün hastaneye gidip muayene olmak istiyorum,9+2 deyim bir hafta önce gittim kalp atımını tekrar duyabilmek için 10 gün sonra tekrar gideceğim 10 gün nasıl dururum bilmiyorum

Benim ilki kizdi ve hic dokulmem olmamisti canim 2 yil emzirdim hatta o zaman dahi olmadi

En azından çıkmış balım ya cıkmasa daha kötü sıkma canını, benim de avuç avuç dökülüyor korkuyorum kelleşcem diye ki doğumdan sonra da döküldüğünü duydum ay ne zormuş
Annelik ne meşakkatli bir yol. İnşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşalim da gerisi hallolur canım her halimize şükür diyelim sen demirine mutlaka bi baktır genelde onun eksikliğinde dökülüyor.

Tatlı yemeden duramazdım ama hamile kaldığımdan beri tatlı her şeyden tiksiniyorum hep tuzlu yiyorum
+1 de benden.tuzlu ve ekşi.hamile değilken deli gibi turşu yiyordum. Hala öyleyim. Tatlıdan midem bulanıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…