Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar doktorlarınız hamilelikte genel yapılan testleri yaptı mı??
evet canım, benim tüm değerlere bakıldı, yaşım 37 ilk gebelik bide o sebeple ben de istedim korkudan çünkü öncesinde gidip baktırmamıştım en son 1 yıl önceymiş
o sebeple bakıldı hepsine, ona göre ilaç vs yazılıyor sanırım.

geçen mide bulantılarım başladığı için prilam yazdı, bide folit asit devam ediyorum o kadar.

Demirim çok düşük çıktı bugun sonuc göstermeye geldim doktor yine bakalım ultrasonla dedi iki kese gördü. Şimdi özele geldim. Buranın cihazları daha iyi baktırıp emin olacağım

Bugün daha iyiyim, sanırım böbreklerimi üşüttüm, parol içtim dün sadece. Hastaneye gidemedim. Işyerinden izin alamıyorum malesef Yarın kadın doğuma gideceğim yine de
Hamilelikten dahi olsa cok normal bu agrilar hic kafanizi takmayin benim bu 2.hamileligim oglumdada yasadim suanda yasiyorum ilk haftalar ozellikle aglatacak kadar agrim plur belde kasiklarimda yan taraflarda hatta bazen bacaklarda kanama ile beraber degilse hic merak etmeyin

Çok teşekkür ederim kanama yok çok şükür. Sancım da azaldı. Benim de ikinci biliyor musunuz, ama sanki ilk gibi acemi hissediyorum kendimi

Çok teşekkür ederim kanama yok çok şükür. Sancım da azaldı. Benim de ikinci biliyor musunuz, ama sanki ilk gibi acemi hissediyorum kendimi
Evet çünkü her bebek farkli her hamilelik farkli 5.de olsa insan heyecanlaniyor herseyi unutmus gibi oluyor.biz dun esimle doktora gittik doktor birden kalp atislarini acinca gözlerimiz doldu ya o minicik seyin kalbi var Rabbimin mucizesi bu mucizeye her yasadiginda sukredilir sagsalim kucaklarimizada alalım inşallah

Benim de ilk gebeliğim 37 deydi. Şimdi 40'ta ikinciye hamileyim

Yaaa mesajınızı okuyunca sen nirdeydin seni verene kurban diye sevesim geldi sizi
Mesajınız ilaç gibi Hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Çok heyecanlı bir şey gerçekten. Zor da olacak biliyorum bu yaşlarda ama Allah kolaylığını verir inşallah. Size de hayırlı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…