- 1 Mart 2023
- 111
- 101
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım, bizim de testlerle öğreneli neredeyse 1 haftayı geçti hala da eşimle inanamıyoruz sevinemedik desek yeridir.herhalde kese ve kalp atısından sonra inanırızMerhabalarBen de pazartesi günü 167 beta ile gebeliğimi öğrendim sat 8 hazirandı, bat 10 Temmuz yani yarın bugün tekrar kontrol beta verdim sonuç akşama çıkacak inşallah. 30 yaşına gireceğim yakında, ilk gebeliğim, 6 aylık bekleyiş sonucu oldu, tabii ki çok heyecanlıyım ve aynı zamanda çok korkuyorum. Eşim hala inanamıyor tabii ben de kalp atışını vs duymadan tam bilemiyorum inşallah hayırlısı olur ama herkese söylemek istiyorum karnımda ara sıra spazmlar oluyor, göğüslerimde şişkinlik var bir de geçen haftalarda duygu durumum berbattı, yani çook kötü hissediyordum sebebini anlamamıştım, sanırım hormonlarla ilgiliymiş. İnşallah hepinizin süreci hayırlısıyla sağlıkla geçer, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şimdi yapmak istediğim bir sürü şey var, kitaplar vardı zaten okumaya başladım, yürüyüşe başladım bu süreçte bebeğim için hatim yapmak istiyorum ona başladım işte anlatmaya gerek yok çok heyecanlıyım
Normal, ilk gebeliğimde hemen başlamadı benim. Ama şu an bebeğim emdiği için ucunda acı hissediyorum ama emzirmediğimde acı yok hassasiyet de yokkızlarr selamm, 4+3'teyim. hiç göğüs hassasiyetim yok. sizce normal mi?
Hoşgeldin. OlmamışHamilelik takvimini yapmaya calistim ama becerebildim mi bilmiyorum, her seyi unutmusum2013 mart 2017 marttan sonra
Hayırlı olsunMerhabalarBen de pazartesi günü 167 beta ile gebeliğimi öğrendim sat 8 hazirandı, bat 10 Temmuz yani yarın bugün tekrar kontrol beta verdim sonuç akşama çıkacak inşallah. 30 yaşına gireceğim yakında, ilk gebeliğim, 6 aylık bekleyiş sonucu oldu, tabii ki çok heyecanlıyım ve aynı zamanda çok korkuyorum. Eşim hala inanamıyor tabii ben de kalp atışını vs duymadan tam bilemiyorum inşallah hayırlısı olur ama herkese söylemek istiyorum karnımda ara sıra spazmlar oluyor, göğüslerimde şişkinlik var bir de geçen haftalarda duygu durumum berbattı, yani çook kötü hissediyordum sebebini anlamamıştım, sanırım hormonlarla ilgiliymiş. İnşallah hepinizin süreci hayırlısıyla sağlıkla geçer, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şimdi yapmak istediğim bir sürü şey var, kitaplar vardı zaten okumaya başladım, yürüyüşe başladım bu süreçte bebeğim için hatim yapmak istiyorum ona başladım işte anlatmaya gerek yok çok heyecanlıyım
Evet ya olmamis tekrar deniycem tesekkürlerHoşgeldin. Olmamışbir ayar vardı imza kısmını herkes görsün gibi bir şey. Onu açmak gerekiyor sanırım.
Ben de emziriyorum hala .doktora da sormadım ama hamileyken 4. Aya kadar emzirme de sıkıntı yokmuş sonraki aylar için bebek yediklerimizden beslendiği için yediğimize içtiğimize dikkat edersek bebek gelişimi yönünden sıkıntı olmazsa doktorlar devam edin diyormuş çok kasmak istemiyorum aslında 3-4 ay daha emzirsem yeter.ara ara kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ama yerleşme sürecinde normal olduğu söyleniyor emzirmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum kontrolde doktora sorucam.Selamlar kızlar, 2024 Mart'ta kızım dünyaya geldi, inşallah 2026 Mart'ta da diğer evladımı kucağıma alacağım. Beklenmedik oldu, ilk bebeğim Tüp bebek yöntemi ile 4. denemede oldu bu ise kendiliğinden geldi. Kucağımdaki bebeğim 16 aylık, içim biraz buruk bebeğim daha küçük hazır değildim sanırım ama bir yandan da kızım yalnız kalmayacak düşüncesi mutlu ediyor. Kreş yaşını bekliyordum işime dönmek için ama 2 yıl daha evdeyim.Bu arada dün beta 210 değeri ile hamileliğimi öğrendim. İlk belirtilerim idrara sıkışık olup 1-2 damla yapıp çıkmak ve kasık batması. Yani rahmimde farklılığı şu an bile hissediyorum diğer hamileliğim ile her şey aynı. Bir de hala emziriyorum
Ben doktordan şimdiden prilam istedim doktor diyor ki 5. Haftada mide bulantısı başlamaz 6 ve sonrasında başlar yine de önlem amaçlı aldımMide bulantılariniz basladimi 5+4 üm midem bulanıyor çikolata tatlıdan nefret eder hala geldim sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum
Bende gün itibari ile 5+5 oldum. Ama daha başlamadı. İlk gebeliğimde de kusmalarim olmamıştı. Mide bulantılarım vardı sadece. Geç başlamıştıMide bulantılariniz basladimi 5+4 üm midem bulanıyor çikolata tatlıdan nefret eder hala geldim sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum
Aşkım ben randevumu yarına çektim ha 1 gün önce ha 1 gün sonra beta fark eder mi hala regl yok zaten daha fazla beklemek istemedimİnşallah canım
Bence en iyisini yapmışsın. Hadi güzel haberlerini bekliyoruzAşkım ben randevumu yarına çektim ha 1 gün önce ha 1 gün sonra beta fark eder mi hala regl yok zaten daha fazla beklemek istemedim
İnşallah sağlıklı sıhhatli doğarlarMaşallahSiz bir isterken Rabbim size iki nasip etmiş
İnşallah aşkım 1 gün beta da fark eder miBence en iyisini yapmışsın. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Kesinleşti miİnşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar
Senin bekeldigin adet tarihin geçmiş zaten. 1 gün beta da fark eder ama öncelik gebelik var mı yok muİnşallah aşkım 1 gün beta da fark eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?