- 7 Ekim 2020
- 2.740
- 3.670
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Keseler gayet güzel canım. Sen o doktoru hiç kafana takma. İlk defa böyle bir doktorla karşılaştım. Artık çoğu kişi ikiz hamile kalıyor. Sanki dördüz beşiz hamile kalmışsın gibi davranmış. Gerçekten aşırı sinir bozucu. Ve senin ne tür yollardan geçtiğini bilen doktor degil mi bu yaa. Resmen ikiz gebeliğini onunla devam etmemen için uğraşmış. Haftaya da ücretsiz olduğu için git bencede . Daha da kapısının önünden bile geçme. Böyle direkt mod düşüren doktorları sevmiyorum. Ki ortada olumsuz bir durum bile yok. Kesinlikle sallama o kadını. İnşallah gönlüne göre doktor bulursun. Hem para alıp hem de bu tavrı yapması hiç hoş değil.Ya aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmamunzevimsi cok uzun oldu.
Canınızı sıkmayın ilk haftalarda bu şekilde çoğu doktor daha cok erken deyip duruyor bende karsılastım, bunları düşünüp canınızı sıkmaya gerek yok inşallah ikiside sağlıcakla ilerler gönlünüze göre olsunBende şok oldum açıkçası kendimi strese sokmakta istemedim bu arada 69 kiloyum birde bana muayene ederken şey dedi nir de kilolu hamile kalmışsın. Pcos insülin direnci ve gebelik için içmediğim vitamin kalmadı hep toplu bir insandım ama aynaya baktığımda da aaa ben kıloluyım hiç demedim kadına birseyler olmuştu. Dediğim gibi o ladar para verdim cihazları iyi diye carsamba kalp atışı için gidicem sonra o sağ ben selamet
Ben ikizlerime 79 la hamile kalmıştım. Doktorun anormal davranmış. ( Başka şeyler demek istiyorum ama burda yazmayim. Sen anla) Kaç tane doktor değiştirmek zorunda kaldım. Farklı illerde olduğumuz için. Devlet özel hiç biri bana boyle konuşmadı yaa. Aşırı sinir bozucu olmuş.Bende şok oldum açıkçası kendimi strese sokmakta istemedim bu arada 69 kiloyum birde bana muayene ederken şey dedi nir de kilolu hamile kalmışsın. Pcos insülin direnci ve gebelik için içmediğim vitamin kalmadı hep toplu bir insandım ama aynaya baktığımda da aaa ben kıloluyım hiç demedim kadına birseyler olmuştu. Dediğim gibi o ladar para verdim cihazları iyi diye carsamba kalp atışı için gidicem sonra o sağ ben selamet
Saçmalamış resmen kadın bence seni takipli hasta olmaman için gıcık etmeye calismis ikiz diye zor geldi demekki zaten kapısından bile geçme hasta kadın.kaldi ki kilolu hamile kalabilirsin saglikla ilerliyorsa bir problem ypk bende mesela 92 kilo ile hamile kaldim ama baktiginda 92 demezsin zayif duruyorum doktorumda ayy kiloya takilma ben 35 senedir kiloluyum zararini gormedim diyip kahkaha basti tartiya bile cikarmiyor hastalarini relax olmalı doktor ona gore secki seni germesin hamileligin guzel gecsin paranla rezil olmussun resmen takma kafanaBende şok oldum açıkçası kendimi strese sokmakta istemedim bu arada 69 kiloyum birde bana muayene ederken şey dedi nir de kilolu hamile kalmışsın. Pcos insülin direnci ve gebelik için içmediğim vitamin kalmadı hep toplu bir insandım ama aynaya baktığımda da aaa ben kıloluyım hiç demedim kadına birseyler olmuştu. Dediğim gibi o ladar para verdim cihazları iyi diye carsamba kalp atışı için gidicem sonra o sağ ben selamet
Yok kuzum benim genel olarak hastanelere yolum cok yakın tam Üsküdar'a ümraniyrnin kesiştiği caddedeyim. Hem dediğin gibi hersey cok güzel suan zaten adete 5+4 üm ve de düşse de kucucuk demek ne demek neyse Allaha havale ediyorum. Ben içime ne kötülük ne fesatlık koymayacağım. İnşallah ilerleyen süreçler çok güzel gecer hepimiz için Rabbim ol dediyse olur.Keseler gayet güzel canım. Sen o doktoru hiç kafana takma. İlk defa böyle bir doktorla karşılaştım. Artık çoğu kişi ikiz hamile kalıyor. Sanki dördüz beşiz hamile kalmışsın gibi davranmış. Gerçekten aşırı sinir bozucu. Ve senin ne tür yollardan geçtiğini bilen doktor degil mi bu yaa. Resmen ikiz gebeliğini onunla devam etmemen için uğraşmış. Haftaya da ücretsiz olduğu için git bencede . Daha da kapısının önünden bile geçme. Böyle direkt mod düşüren doktorları sevmiyorum. Ki ortada olumsuz bir durum bile yok. Kesinlikle sallama o kadını. İnşallah gönlüne göre doktor bulursun. Hem para alıp hem de bu tavrı yapması hiç hoş değil.
Yolun çok uzun mu ?
Aynen öyle yok kafama takmıyorum canım. Ben nelerden geçmişim böyle şeyler beni üzmez sadece şok oldum. Bende sağlık alanında calıstım yıllarca hastaları kırmamak adına hepsini kardeşim annem babam yerine koyardım. Rabbim mesleğini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın hepimizin. Eminim ki çok güzel doktorlarımız olacakSaçmalamış resmen kadın bence seni takipli hasta olmaman için gıcık etmeye calismis ikiz diye zor geldi demekki zaten kapısından bile geçme hasta kadın.kaldi ki kilolu hamile kalabilirsin saglikla ilerliyorsa bir problem ypk bende mesela 92 kilo ile hamile kaldim ama baktiginda 92 demezsin zayif duruyorum doktorumda ayy kiloya takilma ben 35 senedir kiloluyum zararini gormedim diyip kahkaha basti tartiya bile cikarmiyor hastalarini relax olmalı doktor ona gore secki seni germesin hamileligin guzel gecsin paranla rezil olmussun resmen takma kafana
Öyle doktor olmuşlar ama insan olamamışlar ona üzüldüm hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Neyse bu insanların negatifliğini üzerimizden atalım. Şaka maka iki kese var zaten beta normalden çok hızlı yükseliyorduBen ikizlerime 79 la hamile kalmıştım. Doktorun anormal davranmış. ( Başka şeyler demek istiyorum ama burda yazmayim. Sen anla) Kaç tane doktor değiştirmek zorunda kaldım. Farklı illerde olduğumuz için. Devlet özel hiç biri bana boyle konuşmadı yaa. Aşırı sinir bozucu olmuş.
Amin hepimizin oyle olur inşallah canım benim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ve bebeklerinin hayırlı anneler babalar oluruz inşallahCanınızı sıkmayın ilk haftalarda bu şekilde çoğu doktor daha cok erken deyip duruyor bende karsılastım, bunları düşünüp canınızı sıkmaya gerek yok inşallah ikiside sağlıcakla ilerler gönlünüze göre olsun
Evet herkes kendine uygun bir doktor elbet buluyor en onemlisi nezaketli ve merhametlisine denk gelmek ya. Birseyi soylerken bile üslup var üslup var ordan kaybetti senin doktorAynen öyle yok kafama takmıyorum canım. Ben nelerden geçmişim böyle şeyler beni üzmez sadece şok oldum. Bende sağlık alanında calıstım yıllarca hastaları kırmamak adına hepsini kardeşim annem babam yerine koyardım. Rabbim mesleğini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın hepimizin. Eminim ki çok güzel doktorlarımız olacak
Aynen öyle canım. Herkes kalbinin ekmeğini yer demişler. Ben eminim çok güzel merhametli doktor bulacağım belki tesadüfen karsıma cıkacak belki biri tavsiye edecek bilemiyorum ama inanıyorumEvet herkes kendine uygun bir doktor elbet buluyor en onemlisi nezaketli ve merhametlisine denk gelmek ya. Birseyi soylerken bile üslup var üslup var ordan kaybetti senin doktor
İnşallah Şen n için en hayırlı olani karsina cikarsin RabbimAynen öyle canım. Herkes kalbinin ekmeğini yer demişler. Ben eminim çok güzel merhametli doktor bulacağım belki tesadüfen karsıma cıkacak belki biri tavsiye edecek bilemiyorum ama inanıyorum
Bu ilacı bende sorayım oğlumda hiç böyle hissetmedim rahattim evde yemek yapmak istemiyorum hiç bu defaBen doktordan şimdiden prilam istedim doktor diyor ki 5. Haftada mide bulantısı başlamaz 6 ve sonrasında başlar yine de önlem amaçlı aldım
Amin inşallahEvet çünkü her bebek farkli her hamilelik farkli 5.de olsa insan heyecanlaniyor herseyi unutmus gibi oluyor.biz dun esimle doktora gittik doktor birden kalp atislarini acinca gözlerimiz doldu ya o minicik seyin kalbi var Rabbimin mucizesi bu mucizeye her yasadiginda sukredilir sagsalim kucaklarimizada alalım inşallah
Güzel artmıs bence gecikmenın kacıncı günüMerhaba arkadaşlar betam düzenli artmış mıdır sizce. 35 saatte çıkan sonuç
Eki Görüntüle 3615603
10. Günü doktor cuma yine beta bakalım dedi %35 lik bı artış olmuş dedi güzel dedi ama inşallah daha çok yükselirGüzel artmıs bence gecikmenın kacıncı günü
ya canım benim ikiz mi gebeliğin ay çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , gözünüz aydın canımYa aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmamunzevimsi cok uzun oldu.
Evet canım suan öyle gözüküyor inşallah sağlıkla devam ederya canım benim ikiz mi gebeliğin ay çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , gözünüz aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?