Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Keseler gayet güzel canım. Sen o doktoru hiç kafana takma. İlk defa böyle bir doktorla karşılaştım. Artık çoğu kişi ikiz hamile kalıyor. Sanki dördüz beşiz hamile kalmışsın gibi davranmış. Gerçekten aşırı sinir bozucu. Ve senin ne tür yollardan geçtiğini bilen doktor degil mi bu yaa. Resmen ikiz gebeliğini onunla devam etmemen için uğraşmış. Haftaya da ücretsiz olduğu için git bencede . Daha da kapısının önünden bile geçme. Böyle direkt mod düşüren doktorları sevmiyorum. Ki ortada olumsuz bir durum bile yok. Kesinlikle sallama o kadını. İnşallah gönlüne göre doktor bulursun. Hem para alıp hem de bu tavrı yapması hiç hoş değil.
Yolun çok uzun mu ?

Canınızı sıkmayın ilk haftalarda bu şekilde çoğu doktor daha cok erken deyip duruyor bende karsılastım, bunları düşünüp canınızı sıkmaya gerek yok inşallah ikiside sağlıcakla ilerler gönlünüze göre olsun

Ben ikizlerime 79 la hamile kalmıştım. Doktorun anormal davranmış. ( Başka şeyler demek istiyorum ama burda yazmayim. Sen anla) Kaç tane doktor değiştirmek zorunda kaldım. Farklı illerde olduğumuz için. Devlet özel hiç biri bana boyle konuşmadı yaa. Aşırı sinir bozucu olmuş.

Saçmalamış resmen kadın bence seni takipli hasta olmaman için gıcık etmeye calismis ikiz diye zor geldi demekki zaten kapısından bile geçme hasta kadın.kaldi ki kilolu hamile kalabilirsin saglikla ilerliyorsa bir problem ypk bende mesela 92 kilo ile hamile kaldim ama baktiginda 92 demezsin zayif duruyorum doktorumda ayy kiloya takilma ben 35 senedir kiloluyum zararini gormedim diyip kahkaha basti tartiya bile cikarmiyor hastalarini relax olmalı doktor ona gore secki seni germesin hamileligin guzel gecsin paranla rezil olmussun resmen takma kafana

Yok kuzum benim genel olarak hastanelere yolum cok yakın tam Üsküdar'a ümraniyrnin kesiştiği caddedeyim. Hem dediğin gibi hersey cok güzel suan zaten adete 5+4 üm ve de düşse de kucucuk demek ne demek neyse Allaha havale ediyorum. Ben içime ne kötülük ne fesatlık koymayacağım. İnşallah ilerleyen süreçler çok güzel gecer hepimiz için Rabbim ol dediyse olur.

Aynen öyle yok kafama takmıyorum canım. Ben nelerden geçmişim böyle şeyler beni üzmez sadece şok oldum. Bende sağlık alanında calıstım yıllarca hastaları kırmamak adına hepsini kardeşim annem babam yerine koyardım. Rabbim mesleğini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın hepimizin. Eminim ki çok güzel doktorlarımız olacak

Öyle doktor olmuşlar ama insan olamamışlar ona üzüldüm hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Neyse bu insanların negatifliğini üzerimizden atalım. Şaka maka iki kese var zaten beta normalden çok hızlı yükseliyordu

Amin hepimizin oyle olur inşallah canım benim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ve bebeklerinin hayırlı anneler babalar oluruz inşallah

Evet herkes kendine uygun bir doktor elbet buluyor en onemlisi nezaketli ve merhametlisine denk gelmek ya. Birseyi soylerken bile üslup var üslup var ordan kaybetti senin doktor

Evet herkes kendine uygun bir doktor elbet buluyor en onemlisi nezaketli ve merhametlisine denk gelmek ya. Birseyi soylerken bile üslup var üslup var ordan kaybetti senin doktor
Aynen öyle canım. Herkes kalbinin ekmeğini yer demişler. Ben eminim çok güzel merhametli doktor bulacağım belki tesadüfen karsıma cıkacak belki biri tavsiye edecek bilemiyorum ama inanıyorum

Aynen öyle canım. Herkes kalbinin ekmeğini yer demişler. Ben eminim çok güzel merhametli doktor bulacağım belki tesadüfen karsıma cıkacak belki biri tavsiye edecek bilemiyorum ama inanıyorum
İnşallah Şen n için en hayırlı olani karsina cikarsin Rabbim hepimiz güle oynaya gecirelim bu süreçleri

Amin inşallah

ya canım benim ikiz mi gebeliğin ay çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , gözünüz aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…