- 7 Ekim 2020
- 2.740
- 3.671
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Devamı geliyor mu. Belki yerlesmedirŞimdi peçeteye kan geldi adet başlangıcı gibi korkuyorum
Beni de çok vurmuyor. Yani yememi etkilemiyor. Ama her gebelikte bir değil bu nasıl olcak bakalımKeske bende nefret edebilsem bulanti tiksinme sifir doguma kadar 20 kilo garanti
Allah sonumuzu hayır EtsinBeni de çok vurmuyor. Yani yememi etkilemiyor. Ama her gebelikte bir değil bu nasıl olcak bakalım
İlk gebeligim de yine siskoydumAllah sonumuzu hayır Etsin
EvetBugün mü 160 çıktı canım
Bence bata göre betan iyi. İnşallah yerlesmedir canım. Sen yine yormamaya çalış kendini.Evetumarim yerleşmedir adetim de yaklaşti
Yaaa sen bensin bendede yedikten sonra bi agir geliyor bazen hafif midem kalkar gibi oluyor geçiyor eger rahatsiz etse yiyemeyiz zaten kiloda olmazİlk gebeligim de yine siskoydumikiz gebelik 15 kilo aldım. Bu sefer daha sisko başladım Allah yardımcım olsun ilkinde yemekten sonra ogurtu oluyordu günlük bir iki kere hiç kusmadim. Bu gebelikte te yemekten sonra arada bi midem kalkıyor ama tam bir şey yok. Keşke sağlıklı bir gebelik geçirip kilo veren analardan olaydım canım nefsim normalde de izin vermiyor zaten gebeyken de işine geliyor tabi
Tatildeyiz de doktora gitmeme gerek var mı gözlemleyeyim diyorumBence bata göre betan iyi. İnşallah yerlesmedir canım. Sen yine yormamaya çalış kendini.Gerekirse doktora git Progestan başlar
Bir acile gitsen Progestan verirler diye dedim. yerleşme kanaması de geciyor bazen ama devam ederse düşük riski olusmasin diye söyledim. Ama yine sen bilirsin tabi ki. Olağan bir şey de olabilir. O zaman sen kendini gerçekten yormamaya çalış. Bir de çok ayakta kalma. Tedbirli davranmakta fayda var. Yani ben olsam öyle yapardım.Tatildeyiz de doktora gitmeme gerek var mı gözlemleyeyim diyorum
Tamamdır duanızı bekliyorumBir acile gitsen Progestan verirler diye dedim. yerleşme kanaması de geciyor bazen ama devam ederse düşük riski olusmasin diye söyledim. Ama yine sen bilirsin tabi ki. Olağan bir şey de olabilir. O zaman sen kendini gerçekten yormamaya çalış. Bir de çok ayakta kalma. Tedbirli davranmakta fayda var. Yani ben olsam öyle yapardım.
Arkadaşım 90 la hamile kaldı 97 ile doğurdu. Ama doğumdan sonra 105 e çıktı.Yaaa sen bensin bendede yedikten sonra bi agir geliyor bazen hafif midem kalkar gibi oluyor geçiyor eger rahatsiz etse yiyemeyiz zaten kiloda olmazben stres sıkıntı cok kilo aldim 108 kiloya kadar cikmistim bile isteye geceleri yiyerek o kiloya geldim sonra dikkat ettim falan 92 ye düştüm bu seferde hanile.kaldim simdi herkes diyorki ne guzel zayiflamistin ama iste napalim 15 kiloyla bitirsem bile sukur dicem
İnşallah canım haftaya carsamba kalp atışlarını duyalım da hayırlıysaKorkma her şey güzel olacak Allah ın izniyletabi ki ikiz gebeliğin kendine göre farklı şeyleri var ama çok güzel bir şey. Sık takibe gidersin. Benimkiler 31 haftalık doğdu. Sağlıklılar çok şükür güzel düşünelim güzel olsun.
Amiin. Keseler kaç mm çıktıİnşallah canım haftaya carsamba kalp atışlarını duyalım da hayırlıysa
Evet yemek yemek cok guzel ve dikkat edeyim diye kendini şartladikca yapamiyorsun gakiba biraz salmak dusunmemek lazimArkadaşım 90 la hamile kaldı 97 ile doğurdu. Ama doğumdan sonra 105 e çıktı.
Ben de bu gebelikte 88 le başladım. Aramızda çok yokmuş bu aradayediklerime dikkat etmek istiyorum ama olmuyor. Geçen sene 94 ten 73 e düşmüştüm. Sonra yine yedim. Yemek yemek çok güzel ama ya
teşekkürler :)Normal, ilk gebeliğimde hemen başlamadı benim. Ama şu an bebeğim emdiği için ucunda acı hissediyorum ama emzirmediğimde acı yok hassasiyet de yok
Haklısın. Bakalım zaman ne gösterecekEvet yemek yemek cok guzel ve dikkat edeyim diye kendini şartladikca yapamiyorsun gakiba biraz salmak dusunmemek lazim
Ya aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmaAmiin. Keseler kaç mm çıktıeşin artık hiç inanmaz kontrole onu da goturseydin
bu esnada betanız kaçtı acaba?Benim 4+4 de alttan muayne ile göründü
Ya aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmamunzevimsi cok uzun oldu.sokla
Şoklar içerisinde okudum ya sanane sanane sen doktorsun isini yap terbiyesiz ne demek hamileliğin başı.sonuda başıda aynı tovbe yarabbim boyle insanlar doguma gidiyor gebe takibi yapiyor isteYa aynen oda şok oldu devlet vajibal ultrason yaptı keselrri 10mm 11mm ölçtü. Özel karından yaptı 7mm ölçtü keseleri. Vajınal yapmaya gerek yok gözüküyor dedi. Özel beni delirtti ve eski doktoruma gittim düşün kızımı doğurduğum. Kadına birşeyler olmuştu. Haftaya carsamba kalp atışına yine ona gidicem ücret ödememek için. Sonra devlette devam ederim bir yandan da özelde güzel bir doktor ararım. Bana dediki direk daha odasına yeni girdim aaa keşke ikiz olmasaydı ikiz istemem falan dedi bir yüzünü şekilden şekile soktu sinirim tavan yaptı. Muayenede yuzu cok asık aaa evet ikiz bu diyor çift yumurta ikizi ama suratı gör. Sonra dedim cuma yola cıkagım sıkıntı olur mu gebelik için küçük parmağını gösterdi bu kadarcık zaten olursa yol üstünde hastane var dedi. Bende o manada demedim risklimi diye sormak istiyorum dedim yok yok gidebilirsin diyor. Doğacaksa doğar düşecekse düşer diyor bana önemli bir nokta da değil gebeliğin daha başı diyor. Bende dedim sizin için önemsiz olabilir ama benim için şu kucuk parmağımı gösterdim kadarcık halleri bile çok önemli hocam flaş kolay gebe kalmadım ben dedim. Ama bunları asla kafama takmıcam asla . İnşallah rabbim ikiz olsun tek olsun farketmez ondan geldi benim için sonsuz sınırsız şükür sebebi kucağıma alırım güzel günlerini görürüm bebeklerinin. Kusura bakmamunzevimsi cok uzun oldu.
Bende şok oldum açıkçası kendimi strese sokmakta istemedim bu arada 69 kiloyum birde bana muayene ederken şey dedi nir de kilolu hamile kalmışsın. Pcos insülin direnci ve gebelik için içmediğim vitamin kalmadı hep toplu bir insandım ama aynaya baktığımda da aaa ben kıloluyım hiç demedim kadına birseyler olmuştu. Dediğim gibi o ladar para verdim cihazları iyi diye carsamba kalp atışı için gidicem sonra o sağ ben selametŞoklar içerisinde okudum ya sanane sanane sen doktorsun isini yap terbiyesiz ne demek hamileliğin başı.sonuda başıda aynı tovbe yarabbim boyle insanlar doguma gidiyor gebe takibi yapiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?