Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar merhaba, doğum koçu ya da doğum danışmanı ile anlaşan var mı aranızda. Kafamıza takılanları burada birbirimizden de öğreniyoruz ama bir uzman görüşü almakta iyi olacaktır..

Bebeğiniz ne kadarlık ben de hala emziriyorum benimki 16 aylık geceyi kesmiştik 2 hafta önce, çok şükür alıştı artık kendi uyuyor emmeden ama gündüz devamlı emmek istiyor. Hamileliğimi bilmeden önce zaten azaltma kararı vermiştim ama bu süreci 2 yaşına kadar yayacaktım ve 2 yaşında veda planlıyordum şimdi tam 2 yaşında kardeşi doğacak onu o zaman kesip diğerini emzirirsem travma olur o yüzden daha erken bırakmam lazım

Selam güzel anneler bende dün betahcg nin 61 olduğunu öğrendim. Duygu karmaşası yaşıyorum. Benim kasık ağrım ve gogus ağrılarım var. Bir de canım hiç yemek yemek istemiyor. Ağzımda değişik bir tat var.

Teşekkür ederim Allâh razı olsun. 5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorduk. Halen inanamıyorum
İlk gebeliğim kendiliğinden oldu
6 sene sonra ikinci aşılama ile
Ve 9,5 yıl sonra çikolata kisti ve 1 in altında amh değeri ile kendiliğimden hamile kaldım
“Kün fe yekün” başka açıklaması yok gerçekten
Rabbim tamamına erdirsin

Ayy ayy hayırlı olsun maşallah oğlumdan sonra 2 kürtaj 3 kimyasal gebelik geçirdim sonunda baktık olmuyor çocugın yaşı da büyüyor bizde tüp bebeğe giriştik çok şükür Allâh yüzümüze güldü

Oğlum 2 buçuk yaşında, aslında 2'de bırakacaktım. Ama başaramadık ikimizde. Vardiyalı çalıştığım için çok özlüyordu, gelince ne o ne ben dayanamıyorduk devam ediyordum. Şimdi nasıl bırakacağım telaş içindeyim. Bebrğin geleceğini söylediğimde sanki daha fazlalaştı gibi. Ben de travma olur diye çok korkuyorum

Supe
Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründü Haftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı

Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründü Haftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
Çok güzel maşallah saglikla devam etsin

Yaaa zaten çok zor biz de geceyi çok zor bıraktık ama gündüz de aynı senin gibi kıyamadığım için ve ben de sevdiğim için hemen bıraktırmak istemiyordum. Ama erken bıraktıracağım mecbur doğumla meme bırakma yakın olsun istemiyorum. Bugün daha da azaltmaya başladım ilk uyandığında emzirdim daha emzirmedim 2-3 kere istedi ama saklambaç kovalamaca ile unutturdum bu şekilde ilerlemeyi planlıyorum. Vedalaşması kolay olsun diye. Emzirme aralıkları açılınca da güzel bir vedalaşma planlayacağım ki sevgiyle emdi sevgiyle bıraksın diye. Önceden emzirirken hep seni çok seviyorum diyordum şimdi emmediği zamanlarda diyorum ki benim sevgimle memeyi bağdaştırmasın diye. Ay öyle işte ya ben de hazır değildim aslında daha gündüz için ama kendisi için mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…