Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar ben 2 gündür oğlumu hissedemiyorum neden sizce daha önce hamilelik geçirenler yardımcı olabilir mi

Olabilir belkide doğrudurr
Sperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.
Bak ya tedirginlik geldi
Ahahaha bunu bende deneyeceğim benim buradaki nick farklıydı kızımdan dolayı uykusuz koala yaptım hem hiç uyumazdı hemde bana çok yapışıktı koalam derim ona hâlâ bana yapışık aşırı şekilde ve uykusu bu sene düzene girmeye başladı yaş 4,5

17+3 Olcam daha önce hissediyordum 16 haftalıktan itaberen 2 gündür hissedemiyorum
Şuan düzenli hisler için hâlâ çok erken, bu süreçte birkaç gün hissetmemek normal diye biliyorum ben çünkü hâlâ çok küçükler ve sürekli pozisyonları değişiyor. Birçok kişi bu haftalarda daha hiç hissetmemiştir. Bende mesela arada hissediyor gibi oluyorum sonra bakıyorum ertesi gün tık yok ve sonraki günde.. Bu çok normal erken

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz

Ayyy inş öyle olmaz ya nasıl başa çıkıcam djjds

Kızlar Allah aşkına 13+3’te midem bulanıyordu, 13+4 oldum bıçak gibi kesildi 2 gündür. Çok garip geliyo bana böyle olan var mı?? 14+0’ım

Çok aktif olamasam da dün cinsiyetimizi öğrendik bizi de tabloya ekleyebilir misiniz ogretmenhanim
İlk çocuk
SAT:13.06.2025
Kese:5+0
Kalp Atışı:7+2
Tahmini cinsiyet:Erkek
Tahmini Doğum:18.03.2026
Hayırla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

Kızlar mide yanmasi nasıl bir şey daha önce hiç yaşamadım. Bugün sabah uyandığımda kustum. Ama midemden hiçbir şey çıkmadı çok açık sarı su geldi sadece. Sabahtan beri de böyle ağzım sulanıyor gibi oluyor asla geçmedi. Eksi bir şey yemişim de o tat kalmış gibi aşırı rahatsız ediyor beni yaşayanlar var mı ne kdr sürecek bu. Yarın itibariyle 18+0 oluyorum.

Kızlar Allah aşkına 13+3’te midem bulanıyordu, 13+4 oldum bıçak gibi kesildi 2 gündür. Çok garip geliyo bana böyle olan var mı?? 14+0’ım
Bennnn ben de 14+0ım 3 gündür bütün o kötü belirtiler geçti bitti. Ne bulantı kaldı ne ağızdaki o kötü tat, ne halsizlik. 3 gün öncesine kadar öyle kötüydüm ki ayağa kalkınca gözüm falan kararıyordu. Sanırım ikinci trimestere hoşgeldik

Kızlar ben 2 gündür oğlumu hissedemiyorum neden sizce daha önce hamilelik geçirenler yardımcı olabilir mi
Başlarda öyle oluyor, bir gün bir kez hissediyorsun, sonra günlerce hissetmiyorsun, sonra yine bir iki kez hissediyorsun falan. Daha bir karış bile değiller. Yerleri geniş. Düşünsene 50 cm oluyorlar doğuma kadar, bu minişlerden şu an o performansı bekleyemeyiz

Bu sene mi girmeye başladı ben iki yıldır uykusuzum diye üzülüyorum, daha beteri de varmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…