- 2 Nisan 2025
- 230
- 244
- 18
- 28
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.041
Yazarım tabiAyy çok iyi olur benim ki cuma günü fazlaca olursa erkene alırım demiştim ama .. Sorunca yaz lütfen
Çarşamba randevum vardı. Doktor folik asit varsa onları kullanabilirsin dedi başka takviye vermedi. Demir kabızlık yapar bu dönem dedi. Belki d vitamini alırım kendim bilmiyorumTabii20 gün önceki tahlilde 14.44 çıkmıştı sınır 24. normal aralıktaydı şükür
Ben cuma günü dayanamadım doktora gittim :)Aaa Pardon canım ben farklı anlamışım. Bende de var o his. Sadece 2 kere karnımda balık yüzüyor hissi hissettim şimdi hiç bir şey yok. İyi mi acaba diye bende endişe ediyorum sonra da Allah'ın emaneti korursa o koruyacak diyorum bi sıkıntı olsa kendini belli eder diyorum. Geçen hafta mide bulantım vardi 3 4 gündür yok kokuya hassasiyetim hala devam ediyor. Göğüslerim hassas. Öyleyse sıkıntı etmeyim diyorumkaybetme korkusu olunca oluşuyor sanırım bunlar
Ay bende bi tek bende mi var diyordum.İlk 3 ay bana kolay geçmiş resmen
Benim şimdi midem bulanıyor,gaz var,yanma var
Tahin de aldım çok az sakinledi
Evet evet , bu sabah koltuktan kalkarken doğrulamadım resmen doğrulurken gerildi karnım sonra yürüdüm gaz sancısı mı acaba falan diye, biraz açıldım ama korktum tabi.Yazarım tabiBeni bi kaç gün önce yürürken dik duramicak seviyeye getirdi, gaz sancısı, çekilme, batma tarzında karışık bi sancı mı sizinde
İlk gebelik yanma 9 ay devam etti ve mide asiti cıkana kadar kusardım 7 kilo verdim o zamanlar artık kan kusuyordum her yerim yanıyordı kusma fobim oldu ağızımı acınca bildiğin koladan cıkan o asit sesi geliyordu ve bende diyorumki iyiki mide ağrısı cekmiyorsunKuzucum o da okula tam gün başladı sabah 7de uyanıyor gün boyu dışarıda aktif oluyor diye oldu okul olmasa giremezdik düzene
Canım benim her gün kusan bir arkadaş vardı ben midem yanıyor dediğimde kusmuyorsun şükret derdi ama öyle şiddetlenirdi ki kussam daha iyi derdim göğsüme vurdugumu bilirim acıdan öyle bir yanma. Uzanarak uyurdum bir dönem ve yine aynı yoldayım şimdiden belli ayrıca ne gaviscon ne başka birsey hicbirseyden fayda görmedim gavisconu kaşıkla falan değil şişeyle içerdim de nafile.
Az önce yanliş alintilamistimAntibiyotik gibi bi şey olmadığı için bence bi problem olmaz. Yine doktorunuza sorunca buraya da yazarsanız sevinirim benim kontrolüme daha var da ..
Yaa bende diyordum hamilelik o kadar da zor değilmiş 16. Haftaya kadar premses gibiydim şimdi sürünüyorum resmen kusmak istiyorum bi şey yemekten korkuyorum direk yanma başlıyor bir tek sabah uyanınca rahatımİlk gebelik yanma 9 ay devam etti ve mide asiti cıkana kadar kusardım 7 kilo verdim o zamanlar artık kan kusuyordum her yerim yanıyordı kusma fobim oldu ağızımı acınca bildiğin koladan cıkan o asit sesi geliyordu ve bende diyorumki iyiki mide ağrısı cekmiyorsunbu hamilrlikte safra camuru yüzündrn ağrı+kusma cekiyorum ve yanmanın üstü yok derdim ağızıma vurduğumu hatırlıyorum sussaydım keşke diye . Sanırım o an ne yaşıyorsak en kötüsü o gibi geliyor ceken bilir sadece o dönemlerde çok kötüydü bu dönemde 16 haftalık oldum hala midem ağrıyor kıvranıyorum. Ekşiden tiksindim tatlı kızartma yağlı seylerde yasak ayy sanırım dertleşmeye ihtiyacım varmış helal edin hakkınızı valla
Benim de bulantı ve deterjan yalamışım gibi olan tat geçmişti iki haftadır. 3 gündür akşamları bulantı hissi ve kötü ağız tadı geri geldi. İki gündür akşam yemeği yemiyorum. Oluyor demek ki arkadaşım.İlk 3 ay bana kolay geçmiş resmen
Benim şimdi midem bulanıyor,gaz var,yanma var
Tahin de aldım çok az sakinledi
Benim bebiş gazlı olcak belliAcaba bebeklere yapılan gaz hareketlerini yapsak olur musenin tam tersi olmuş iyi bari rahatlattıysa sevindim
Ben kusamayan biriyim ne yazık ki öyle ki çocukken midem yıkanmak zorunda kalmıştı ve tedavi bitimi doktor kusman lazım demişti yapamadım gırtlağıma kadar parmağını sokmuştu doktor yok olmuyorİlk gebelik yanma 9 ay devam etti ve mide asiti cıkana kadar kusardım 7 kilo verdim o zamanlar artık kan kusuyordum her yerim yanıyordı kusma fobim oldu ağızımı acınca bildiğin koladan cıkan o asit sesi geliyordu ve bende diyorumki iyiki mide ağrısı cekmiyorsunbu hamilrlikte safra camuru yüzündrn ağrı+kusma cekiyorum ve yanmanın üstü yok derdim ağızıma vurduğumu hatırlıyorum sussaydım keşke diye . Sanırım o an ne yaşıyorsak en kötüsü o gibi geliyor ceken bilir sadece o dönemlerde çok kötüydü bu dönemde 16 haftalık oldum hala midem ağrıyor kıvranıyorum. Ekşiden tiksindim tatlı kızartma yağlı seylerde yasak ayy sanırım dertleşmeye ihtiyacım varmış helal edin hakkınızı valla
Bir şey diyeyim mi aynısı ben sanırımBen kusamayan biriyim ne yazık ki öyle ki çocukken midem yıkanmak zorunda kalmıştı ve tedavi bitimi doktor kusman lazım demişti yapamadım gırtlağıma kadar parmağını sokmuştu doktor yok olmuyormidem ağzıma gelir ama kusamam sürekli bir yanma ve acı tat boğazım tahriş olmuştu kızımdayken ayrıca şuan başlayan mide yanması dediğin gibi giderek arttı dogumdan sonra da devam etti benim zaten normal hayatımda da reflüm var ayrıca 3. Ayda çoğu kişi rahatlar ben hiç bulantı yaşamam ama karnım büyüdükçe dertlerim başlar kramplar da yolda gece uyandıran ağlatan cinsten.. zirve kabızlıklar yani bunlar beni çok zorladi ya benimde baya şikayet edesim varmış sende hakkını helal et
Ben folik asit kullanıyorum demir de kullanıyorum d vitamini de . Ama demir harbi kabızlık yaptı aşırı rahatsız ediyor karın kasılması falan oluyor bende onu değiştirmek istiyorum. Bakalım cuma gidersem doktora inşallah bende onu sorcamAz önce yanliş alintilamistimÇarşamba randevum vardı. Doktor folik asit varsa onları kullanabilirsin dedi başka takviye vermedi. Demir kabızlık yapar bu dönem dedi. Belki d vitamini alırım kendim bilmiyorum
Ay ben de… 2 saatte bir vuruyo açlık resmen, günde 2 öğünden 6-7 öğüne çıktım hamilelikte baygınlık geçiriyorum yoksaBende 6 kilo almışım banada kızdı ama elimde değil yiyorum sonra yine acıkıyorum
Merhaba,Merhaba kızlar. 13. haftaya geçtim.
Son üç haftadır sağ kalça kemiğimde ağrı var. Son günlerde daha da arttı, özellikle yatakta dönmeye çalışırken, ya da sağ bacağımı biraz kaldırsam, mesela çorap giyerken, hemen o bölgede bir ağrı hissediyorum.
Acaba bunu yaşayanlar var mı? Bu ağrı pelvik bölgenin doğuma hazırlanmasıyla mı ilgili, yoksa başka bir şey olabilir mi?
O halde gel sarılalım.Bir şey diyeyim mi aynısı ben sanırımkabızlık bağırsak sorunları mide yanması başladı daha 16 da böyleyse büyüdüğünde sıkıştırdığında düşünemiyorum
Bende değişecegim bıraktım yani kullandığım vitaminlerin içinde de var oradaki miktarlar az onlar bile kötü etkiliyor gerçekten. Demir depom neredeyse boş 4 çıktı malesef kullanmak zorundayım ama bu ilaç mümkün değilBen folik asit kullanıyorum demir de kullanıyorum d vitamini de . Ama demir harbi kabızlık yaptı aşırı rahatsız ediyor karın kasılması falan oluyor bende onu değiştirmek istiyorum. Bakalım cuma gidersem doktora inşallah bende onu sorcam
Demir ilacı olarak ne kullanıyorsun ?Bende değişecegim bıraktım yani kullandığım vitaminlerin içinde de var oradaki miktarlar az onlar bile kötü etkiliyor gerçekten. Demir depom neredeyse boş 4 çıktı malesef kullanmak zorundayım ama bu ilaç mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?