Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Canim o hissettigin bebek hareketidir sen rahat ol
zaten bagirsak hareketi ile karismasi mumkun degil benim 2 haftadir net hissediliyor hatta hissetmekle kalmiyor dumduz yattigimda disaridan gorunuyor yukselince sirti ya da kafasinj cikarinca videoya çekiyorum hep oyuzden bazi doktorlarin yok olamaz o degildir yorumlarina sok oluyorum benim doktorum video gorunce hemen dogrulamisti

Evet bende de oluyor bazen cok acili oluyor gercekten bende en cok ise yarayan sey belimi sicak yapip sol tarafa yatiyorum bacaklarimi karnima cekiyorum hafif karnima masaj yapiyorum ancak bu sekilde rahatlama oliyo

Kizlar ben hemen yoruluyorum ya 3 yasinda bir kizim var tempom tabiki yogun ama eskisi gini drhilim asla aksamlari bazen bayilmis gibi uyuyorum normalde asiri enerjik uykuyu sevmezrdim daha simdiden valla ayaklarim agriyo ileriki haftalarda ne olafak merak ediyorum kizimda ki hamileligi hic hatirlamiyorum tabi evde prenses gibi sadece yatiyordum ondan olabilir hahaha

Kızlar 18+1 ikiz gebelikten sesleniyorum
Midem hep geceleri yanıyor akşam olduğunu hissediyor herhalde benim mide, gündüzleri hiç birsey yok akşamları başlıyor yanmaya maf oldum
Siz neler kullanıyorsunuz
Korkuyorum ilaçlar kullanmaya
Parol bile otizm yapiyormus gebelikte kullanılması önerilmiyor Amerika’da yapılan araştırmaya göre

Kusunca daha beter oluyor söylim aman ağız burun geniz ne varsa biber gibi yanıyor renine de iyi yada yoğurt sıyu o yeşilimsi su varya yoğurtda anında kesiyor tabi bnmde saatlikti sende tamamen keser inş

Ben yazınca biraz rahatlafım ne yalan söylim mide de reflü varsa şikayetleriniz pek geçici değil gibi bende sizin gibiyim aman ne hikmetse bu hamilelikte yanmam cok askeri sanırım bnm imtihanım baska mide sıkıntısından bu sefer Rabbim tüm sağlık sıkıntısı yaşayan kişilere en kısa zamanda tam şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…