Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
benimde 5. haftamda başladı lekelenmem 7. haftadayım yeni yeni kesiliyor progestan vardi hapı içtm pek etki etmedi fitl olarak kullandım daha iyi geldi. hiç sıkıntı etme çok insanda oluyor bu bende yaşadım ama doktora danışmakra fayda var tabi kanama alana vs var mı diye
Kızlar kalp atışı duyanınız var mı?
ben 6+3 de yeni duydum

kızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorum onun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
Bende de ayni sekilde ilk hamilelegimde boyle degildi 5 aylikken dahi anlasilmiyordu 34 beden karnim duzdu nasil oldu blyle simdi anlamadim valla

Yaa, benimde 6+4 olmuş olacak gideceğimiz gün
Maşallah

Kızlar kan testi verdim negatif geldi. Ben de anlamadım ikinci çizgi gayet net idi görselde. Neyse sağlık olsun. Buradan tüm gebe arkadaşlara başarılar diliyorum Rabbim hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hoşça kalın

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin, hayırlısı olsun canım, hazır moda girmişken o zaman önümüzdeki adetinde aramıza dönmeni diliyorum

Benimde ilk hamileligimde yoktu şuan aman Allahım ulkenin gaz ihtiyaci benden karsilanabilir ama çıkmıyor iste rahatsiz ettigiyle kaliyor gobegim 5 aylik hamile gibi şişiyor

Kızlar ben özel hastanede doğum düşünüyorum memurum. Acaba doğum paketi veya özel sağlık sigortası vs nasıl oluyor ilk bebeğim bilgisi olan var mı?
Tamamlayıcı özel sağlık sigortalarını gebe kalmadan yapmak gerekiyor
Bu saatten sonra yaptıramayız
Ama hastanelerin doğum paketleri olabilir
Ben de onu araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…