Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar

kızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorum onun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı

Kızlar selam ben daha keseyi görmedim gün bekliyorum dün gece uyurken yüzüstü yatıyordum ve sağ kasıktan başlayıp vajinaya inen bir ağrı bıçak batması gibi bir acıyla uyandım 2 dk sürdü tuvalete girdim çıktım pozisyon değiştirince de geçti herhangi bir lekelenme falan yok sizdede oldumu hiç endişelendim biraz

kızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorum onun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
Arkadaşım da hamile 3 hafta var aramızda ve ikimizde de uyanınca kalp çarpıntısı oluyor

Siskinlik var. Cok nadir hafif bir kasik agrisi olabiliyor. Baska bir agri yok bende 6+2. siz de durumlar nasil
AA günlerimiz baya yakınmış. Benimde 6+1 oldu. Ağrılarım da dediğin gibi bazen çok hafif ara ara gelip gidiyor. İster istemez kafama takılıyo bi kalp atışını duysam biraz daha rahatlicam. Siz kalp atışı aldınız mı

Kızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar
5+2 benim gerçi 6 haftalık sormuşsun ama
Minik minik kramplarım var, sanki adet olacakmışım gibi
Bende de oldu ilk defa korktum onun haricinde göğüslerim çok acıyor
Bende de var o ya, dokunulacak gibi değil. Tiksinmelerin başlamış senin galiba. Birden acıkıyorum bende 2 gündür pat diye

Aslında genel de sordum ya şimdi 5. Haftar bitti ya. 6. Haftalar daha çok yazarsa diye sorayım dedim

Merhaba. 6+1 bel , kasık ağrısı ve meme sızlaması var. Ama arada geçiyor bunlar. Mide bulantısı 5. Haftada vardı şu an yok. Uyku hali hep var zaten ilaçlardan sanırım.tüp bebek ilaçları yapıyor biraz. Karnım bazen çok şiş oluyor.

Günümüz aynı. Aynı şeyleri yaşıyoruz. İlaçlar belki etkiliyordur ama hiç ilaç kullanmadığım halde sürekli yatıyorum. Yani fırsat buldukça

Kahverengi lekenlenmeler yaşayan var mı aranızda kızlar? sata göre 5+6 yım bugün çamaşırımda damla gördüm bir de tuvalete gidince arada çok az peçeteye geldi kasık ağrım da ara ara oluyor, sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var

Çoğu kişi yaşıyor ya şubat anneleri grubunu okudum da 8.haftada hala yaşayan var. Ben de yaşamıştım ama durdu. İnternette doktor da kahverengi değil kırmızı lekeden korkarız diyor. Tabi ki doktora göstermek en güvenli yol da.

Doktor progestan veriyor bu durumda diye biliyorum. Söyledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…