Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hayır daha önce spor yapmana gerek yok ben instagramdan bir hoca buldum doktor onayımı sordu sadece , pilates yoga yapmana gerek yok hesabın ismide yogakubo valla öneririm takipçisi az diye korktum ama keşfediliyor bi sürü gebe geldi bizim gruba da.tavsiyedir valla işini hakkıyla yapana saygım sonsuz enerjisi de iyi hemde hemşire tecrübe önemli

Merhaba benim de 5+5 te oldu. Tüp bebek doktorum yerleşme kanaması dedi.tek gün sürüp bitti.çok artarsa doktora gidin dedi. O gün kasık ve bel ağrım şiddetliydi.

benimde 5. haftamda başladı lekelenmem 7. haftadayım yeni yeni kesiliyor progestan vardi hapı içtm pek etki etmedi fitl olarak kullandım daha iyi geldi. hiç sıkıntı etme çok insanda oluyor bu bende yaşadım ama doktora danışmakra fayda var tabi kanama alana vs var mı diye

Doktor progestan veriyor bu durumda diye biliyorum. Söyledin mi?
Ben şuan progestan kullanıyorum kutu neredeyse biticek. Tek soru işaretim oral alırsak zaten vücut üretiyor komple progesteronu arttırıyor fitil olursa sadece rahme etkiliymiş. Ama fitil de yeterince efektif değilmiş dışarı akma vs

Benimde aynı ya şişkinlik cok fazla o kadar sisecek kadar bisey yemiyorum ama göbek firtliyo ve huzursuz bir his veriyo o siskinlik
Kızlar benim de ilk hamilelğimde ilk haftalar çok şişkinliğim ,gazım vardı. Şimdi ikinci hamileliğim hiç böyle bir şikayetim yok. Herhalde içerde 2. Numaranın kurulu düzeni var , kendine yer açması gerekmiyor ilk haftalarda.

Pazartesi günü ilk randevum, insallah her sey hepimiz icin yolundadir kalp atisini da duyariz

bu çok çok iyi demek bebek yerleşiyor hapşurunca da aynısı olacak :)) ben her gerilme bıçak gibi ağrıda ohh hersey yolunda diyordum :)

Ben de hep fitil olarak kullanıyorum, bu durumu bir sorayım doktora belki oral almam daha iyi olur

Kızlar ben özel hastanede doğum düşünüyorum memurum. Acaba doğum paketi veya özel sağlık sigortası vs nasıl oluyor ilk bebeğim bilgisi olan var mı?
Canım benim tss var. Pek bir bilgim yok ama bazı özel hastanelerin reklamlarını gördüm doğum paketi vs diye. Bulunduğun şehirdeki özel hastaneleri arayıp bir danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…