- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.081
Aynısı aynısıYaaa bende bunu yazıcaktım kurudu benim göğüs uclarım . Ne alak ne alaka yaaa ahahahaBasen geçiyor sonra aynı devam o hassasiyet
Benm de 2. Gebelik ya karnım 5 aylık gibi suan ben bide zayıfım kilo da degl baya bebiş büyüdü ilk gebelikte 14.haftada cok az cıkmıs andı 15+0 oldum bugun baya 5 aylk gbym16+5 bugün maşallahDün birden eşim aaa göbeğin çıkıyor dedi ahahaha dedim zahmet olcak ama azıcık çıkarsa mutlu olurum 2. Gebelikte daha farklı oluyor diyorlar. Ne bileyim insan da azıcık o göbek cıksın istiyor
Tamamen zor canım şimdi nasılsın sen atakların oluyor mu nasıl geçiyorValla çok doktora gittim ama vermediler canım sevindim senin adına inşallah tamamen kurtulursun
Benimde sezeryan olacak canımBunu bende çok araştırdım ama genelde beklenen doğum tarihinden 1 ay öncesinden itibaren beklemeye başlayın diyorlar benim zaten sezeryan olacak büyük ihtimal çünkü diğer kızım 2 yaşında
Ayyy maşallah ya hele o hareketleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam bi kere hisseder gibi oldum ama yani belli belirsizBenm de 2. Gebelik ya karnım 5 aylık gibi suan ben bide zayıfım kilo da degl baya bebiş büyüdü ilk gebelikte 14.haftada cok az cıkmıs andı 15+0 oldum bugun baya 5 aylk gbym1 haftadır da kıprasyodu adun gece ilk kez yumusak bı yumruk attı
Kuzum biz tecrübeli olduğumuz için anlarsın aslında. Böyle pirinç patlaması gibi oluyor ama aynı zamanda dalgalanma gibi asla bağırsak değil zaten artık rahim bayağı üste çıktığı için bağırsakla ayırt edilebiliyor akşam da böyle uzandım sırt üstü rahim çok belliydi o ara elimi koydum biraz kıpraştırdım böyle yumuşak bir vuruş oldu. Kızıma dedim o an. Cok sevndi keşke ben deanlayablsem diyor hep yaaAyyy maşallah ya hele o hareketleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam bi kere hisseder gibi oldum ama yani belli belirsiz
Yok beybiii benim ilk gebeliğimKuzum biz tecrübeli olduğumuz için anlarsın aslında. Böyle pirinç patlaması gibi oluyor ama aynı zamanda dalgalanma gibi asla bağırsak değil zaten artık rahim bayağı üste çıktığı için bağırsakla ayırt edilebiliyor akşam da böyle uzandım sırt üstü rahim çok belliydi o ara elimi koydum biraz kıpraştırdım böyle yumuşak bir vuruş oldu. Kızıma dedim o an. Cok sevndi keşke ben deanlayablsem diyor hep yaa
Duzenli yuruyus yapiyor musun şuan yapabiliyo musun daha dogrusu gun icinde biraz daha normalledti agri magnezyuma basladim. Doktor bir ortopediye gorunebilirsin daha cok erken bu agrilarin baslamasi icin dedi moralim bozuldu benim kilom da fazla 81 ile hamile kaldim 84 kiloyum suanMagnezyumu bir danış doktoruna bence. Cumartesi günü randevum vardı, ağrı geri dönüyor gibi dedim takip et ilerlerse bir de kalsiyum ekleyelim dedi. Yürüyüş ilk zamanlar çok zorladı beni. Ama gün geçtikçe iyi gelmeye yürümediğim zaman ağrımaya başladı hatta.
Seni çok iyi anlıyorumilk ağrıdığı zaman yatakta sağdan sola dönemiyordum
Çalışıyorum, öğle aralarında yemekten sonra kesin 15-20 dk yürüyorum. Akşamları düzenli yapamıyorum sadece. Mental olarakta iyi geliyor. Magnezyum ve yürüyüş biraz işini kolaylaştıracak bence. Üzme kendiniDuzenli yuruyus yapiyor musun şuan yapabiliyo musun daha dogrusu gun icinde biraz daha normalledti agri magnezyuma basladim. Doktor bir ortopediye gorunebilirsin daha cok erken bu agrilarin baslamasi icin dedi moralim bozuldu benim kilom da fazla 81 ile hamile kaldim 84 kiloyum suan
Ben de calisiyorum bugun sirkette cok asiri tutmadi agri. Sanki eve geldigimi anlamis gibi yine basladi simdi. Gunduz biraz yuruyus yapalim bakalim. İnsAllah kurtuluruz bu ağrıdan. Gercekten Allah dusmanimin basina vermesin felaket bir sey bu…Çalışıyorum, öğle aralarında yemekten sonra kesin 15-20 dk yürüyorum. Akşamları düzenli yapamıyorum sadece. Mental olarakta iyi geliyor. Magnezyum ve yürüyüş biraz işini kolaylaştıracak bence. Üzme kendini
Benim kilom fazla değil, 8.hafta başladı düşün.
Yine çok yorma kendini. Dinlene dinlene yap. Kendini dene bakalım. İnşallah bi an önce geçerBen de calisiyorum bugun sirkette cok asiri tutmadi agri. Sanki eve geldigimi anlamis gibi yine basladi simdi. Gunduz biraz yuruyus yapalim bakalim. İnsAllah kurtuluruz bu ağrıdan. Gercekten Allah dusmanimin basina vermesin felaket bir sey bu…
Hassas olması normal benim ilkinde öyleydi bunda da göğüs ucum karardı sizde kararma var mı ? Emzirmeyi bıraktıktan sonra mı oldu anlamadım bi süredir siyah resmen.Yaaa bende bunu yazıcaktım kurudu benim göğüs uclarım . Ne alak ne alaka yaaa ahahahaBasen geçiyor sonra aynı devam o hassasiyet
Sağ kaburga altımızda saframız ve karaciğerimiz var ama içerde değil kaslarda gibiyse ağrı duruş bozukluğu gibi olabilir mi.bugün de Sağ kaburga tarafındaki kaslarım ağrıyo neden olur ki ya off
Evet benim de öyle. yani koyulaştı baya. Siyah değil Ama hamilelikten diye düşünüyorum benHassas olması normal benim ilkinde öyleydi bunda da göğüs ucum karardı sizde kararma var mı ? Emzirmeyi bıraktıktan sonra mı oldu anlamadım bi süredir siyah resmen.
İnşallah canım dualarda unutmwyalim bu grubuBenimde sezeryan olacak canımHayırlısıyla 36 görelim 36+ lardan sonra ikizler için erken sayılmıyor
Oluyor canım ya her gün ataklarla geçiyor çok kötü olursam bitkisel olandan içiyorum o baya sakinleştiriyor ama ayaksız geçen günüm yok bu aralar maalesef sen kaçıncı haftandasınTamamen zor canım şimdi nasılsın sen atakların oluyor mu nasıl geçiyor
Evet ilk gebeliğimde ben de öyle hemen çıksın istiyordum ama bunda kızım sayesinde unutuyorum çoğu zaman hamileliğimi ve şımartılmıyorum da mesela16+5 bugün maşallahDün birden eşim aaa göbeğin çıkıyor dedi ahahaha dedim zahmet olcak ama azıcık çıkarsa mutlu olurum 2. Gebelikte daha farklı oluyor diyorlar. Ne bileyim insan da azıcık o göbek cıksın istiyor
Sen yinede sabahlari istemesede yemeye calis mutlaka gunluk 2 yumurta avokado ceviz badem kaju kefir ya da yogurt 200 gram et ya da kaliteli baska cesit protein , basmati pirinc , patates vb kaliteli karbonhidrat Meyvelerden yabanmersini ve muz ozellikle bunlari benim diyetisyen oneriyor gunluk canin istemesede beslenmede olsun sen kilo almasanda bunlarin hepsi bebege gidiyor.Ay maşallah ne güzel. Valla ben yediklerime aşırı dikkat edemiyorum özellikle sabahları canım bi şey istemiyor. Tatlı bende pek yemiyorum canım çekmiyor aslında bizim bebek de en son 5 gün falan önden gidiyordu ama insan rahat edemiyor nedense annelik bi delilikkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?