Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Aynı şeyleri yaşıyorum. 14 15 16. Haftamda daha fazla hissediyordum. Sonra durdu bir ara. Hatta ne olur ne olmaz diye ara randevuya gittim. Şimdilerde tekmeleri biraz daha rahat hissetmeye başladım. Bazen idrar kesene vuruyor onu hissediyorum ama gün gectikçe daha çok artacak gibi

Kızlar 19+4üm bugün ilk defa karnım çok sertleşti gerildi. Bu normal midir? Yaşayan var mı. Karnıma dokunduğumda gepgergindi

bende tam 17 haftaligim karnim hafiften cikmaya baslafi ve sert bebekten dolayi normal tabii ki
Yok bu öyle bir şey değil canım braxton hick kasılması denilen şeyi yaşadım sanırım karnım kasıldı sertleşip gerildi taş gibi oldu bi süre sonra normale döndü. Ama bu kadar erken olmasına şaşırdım ve endişelendim bunlar gebeliğin daha ileriki dönemlerinde olur diye biliyorum

Kızlar 2 gündür kadın doğum hast annemin yanında kalıyorum ameliyat oldu rahmi tüpler vs komple alındı
Acaba acile gitsem usg var mıdır bakarlar mı bebişe hala hissetmedim 18+1
Canım çok geçmiş olsun, annen nasıl iyidir umarım.
İçin rahat edecekse bi muayene ol, strese sokmamış olursun kendini. Ama 20.haftaya kadar normal diyorlar ya. Cumartesi günü doktorumda aynı şeyi söyledi. Senin kız biraz nazlı demek ki

Kızlar 19+4üm bugün ilk defa karnım çok sertleşti gerildi. Bu normal midir? Yaşayan var mı. Karnıma dokunduğumda gepgergindi
Ben de 20. haftaya giriyorum son 1,5 haftadır çok sık yaşıyorum. Birden şişiyor, gerginleşiyor ve çok sert nefes almakta zorlanıyorum hatta. Sindirim problemi yüzünden olabilirmiş. Mümkün olduğunca hareket ediyorum o biraz rahatlatıyor. Bir de gluten alerjisi çıktı ben de herhangi bir karbonhidrat yediğimde de ekstra şişiyor. Yediklerini takip ederek kontrol et ama normalmiş bebek ile ilgili bir durum değil.:)

Kızlar 2 gündür kadın doğum hast annemin yanında kalıyorum ameliyat oldu rahmi tüpler vs komple alındı
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene, sen de dikkat et kendine muhakkak salgın var çok hastalanma. Ben de 20. haftadayım hala bir şey hissedemiyorum normal bence ilk gebelik olduğu için bizim ama için rahat edecekse şansını dene ne kaybedeceksin :)

Çok sağol canım şükür toparlandı ama hastanede tutuyorlar. bugüne randevu buldum burada inşallah odalarında vardır usg

bende 19+3üm benimde 1-2 haftadır ara ara böyle sertleşmeler oluyor birden aşırı gergin patlıycak gibi olup sonra yumuşuyo hem sindirim sorunları hem de rahim yalancı kasılmalar yapıyomuş bundan olabilirmiş gidince doktora da sorucam

Çok teşekkür ederim malesef başka kalacak kimse yoktu geldim iyiyim şükür

Anneciğine çok geçmiş olsun, bebiş hareketleri 21.haftaya kadar bekle demişti doktorum. Ama kadın doğum hastanesinde olup bebeklerimi görmeden duramazdım ben olsam tam yerindesin 2 gündür yani

Teşekkür ederim kızlar. Benim de 27si kontrolüm bakalım ben de sorayım

Canım için rahat edecekse baktır. Ben de çok hafif ve derinden hissediyorum. Plasenta anterior dedi doktor. Plasenta önde demekmiş. Seninki de öyleyse ondan hissedememiş olabilirsin. 20 den sonra hissetmeyi bekleriz dedi doktor. Darlamayin bebeği dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…