- 16 Şubat 2025
- 526
- 374
- 18
- 26
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.121
kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardanGüzel sonuçlar alırsın inşallah Rabbim tüm bebeklerimize sağlık nasip etsin
19+1 den 9 kilo ile merhaba canım merhaba hahahahahKizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben 19 dayim, 3.5 kg almisim
İlkinde 20 kg ile doguma gittim.dert etme verilir:)19+1 den 9 kilo ile merhaba canım merhaba hahahahah
valla deliye vuruyorum ama korkmuyor değilim kilodanİlkinde 20 kg ile doguma gittim.dert etme verilir:)
19 haftalık 8 kilo ile devamKizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben 19 dayim, 3.5 kg almisim
Canım ikili test mikizlar istanbulda fetal dna nerede yaptırdınız en hızlı sonuc veren yer neresi bana önerebilir misiniz
canım hemen moralini bozup kendini strese sokma ikili test sadece risk hesaplıyo ve doğruluk payı %85 civarı amniyosentezden önce fetal yaptırabilirsin orda doğruluk oranı %99 a yakın inşallah güzel sonuçlar alırsınkizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
evet ikili testim 16+1 im bugünCanım ikili test mi
Böyle çıktı?
Amniyosentez biraz riskli
kaçtasın yaptırabiliyorsan fetal yaptır
evet ikili testim 16+1 im bugün
Tam olarak kaç haftadasın canım ben İlk gebelikte 16 haftada hissettim Ama ortalama 18 ile 20 diyorlarYok beybiii benim ilk gebeliğim
Ben bildiğin sudan cıkmıs balık gibi ne yapcagını neyin nasıl olacağını bilmeyen cinstenim . Benim de eşim bugün tutuyor belki bi şey hissederim diye ama hissedemedi
Merhaba dediğin durum kısa süreli ise rahim kasılmasıdır. Endişelenme artık yavaştan yalancı kasılmalar artacak. Bebek bir yerlerde toplanıyor gibi oluyor sonra geçiyorKızlar 19+4üm bugün ilk defa karnım çok sertleşti gerildi. Bu normal midir? Yaşayan var mı. Karnıma dokunduğumda gepgergindi
Ya size o kadar imreniyorum ki ben 45le hamile kaldım mideden 43e düştüm prilama erken baslasam zayıflamazdm zaten halihazırda yaz başında 5 kilo almıştım O kadar zayıftı ki düşünün. Smdı azıcık almaya başladım anca 15 haftalgm. Şöyle 18 kg alsam da bana kalsa dyorum bol bol. Ama yok geri kalan 5.5 ayda ben de alırım ınsallahvalla deliye vuruyorum ama korkmuyor değilim kilodan20 civarı alacakmışım gibi geliyor bana da
Maşallah maşallah gözün aydın insan o kadar çok şey unutuyor ki ben not olarak yazdığım halde bile onları unuttum en sonKızlaar şükür iyi kızımız bu doktora da sordum haftasına uyumlu dedi cm ve gramını sormayı unuttum heyecandan
Cinsiyeti tekrar sordum kız dedi
Annen için çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır evinize dönersiniz, bebişin içinse çok sevindim herşey yolundaymış çok şükürKızlaar şükür iyi kızımız bu doktora da sordum haftasına uyumlu dedi cm ve gramını sormayı unuttum heyecandan
Cinsiyeti tekrar sordum kız dedi
Sorma gerçekten o haftalarda daha çok hissediyordum şaşkınımAynı şeyleri yaşıyorum. 14 15 16. Haftamda daha fazla hissediyordum. Sonra durdu bir ara. Hatta ne olur ne olmaz diye ara randevuya gittim. Şimdilerde tekmeleri biraz daha rahat hissetmeye başladım. Bazen idrar kesene vuruyor onu hissediyorumama gün gectikçe daha çok artacak gibi
Sonuçlar gerçeği yansıtmayabilir inşallah herşey yolundadırkizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
16+3 bir anda 1,5 kg birden aldım şimdilik yola bu şekilde devamKizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben 19 dayim, 3.5 kg almisim
Kizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben 19 dayim, 3.5 kg almisim
Keşke kilo sana versemYa size o kadar imreniyorum ki ben 45le hamile kaldım mideden 43e düştüm prilama erken baslasam zayıflamazdm zaten halihazırda yaz başında 5 kilo almıştım O kadar zayıftı ki düşünün. Smdı azıcık almaya başladım anca 15 haftalgm. Şöyle 18 kg alsam da bana kalsa dyorum bol bol. Ama yok geri kalan 5.5 ayda ben de alırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?