Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Benim doktorum 27. haftada yaptırmamı tavsiye ediyor henüz yaptırmadım ben de

Kızlar 2 gündür kadın doğum hast annemin yanında kalıyorum ameliyat oldu rahmi tüpler vs komple alındı
Acaba acile gitsem usg var mıdır bakarlar mı bebişe hala hissetmedim 18+1
Çok çok çok geçmiş olsun canımm. Bir an önce toparlasın inşallah . Bende de hiç bi şey yok bende baya bi endişelendim ama doktor 20. Hafta dediği için bekliyorum .
Acilde oluyor mu bilmiyorum ama çok stres olduysan git tabi

ben geçen hafta boyadım komple saçlarımı amonyaksız boyayla doktorum boyayabilirsin temiz hava alarak ve amonyaksız boyayla boya dedi. endişelenme biz mutsuz olunca bebişlerde mutsuz oluyor o yüzdenn boya gitsin
Boyadım valla canım çok sağol desteğin için hem kilo alıp hem bakımsız olmak psikolojik olarak etkiliyor ister istemez bi hafifledim sanki

kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
Stres olmamaya çalış , bunlar kesin tanı değil. Bence amniyosentezden önce fetal dna yaptırabilirsin daha yol gösterici olur. Bebeğin çok iyi olsun inşallah

kizlar istanbulda fetal dna nerede yaptırdınız en hızlı sonuc veren yer neresi bana önerebilir misiniz
Natera Panorama da yaptırdım
9 günde geldi sonuç
Ben olsam bende amiyosentez yerine fetal yaptırırdım
İlk gebeliğimde ikili test sonucum yüksek çıkmıştı
Ben amiyosentez yaptırmadım
Çok şükür kızım sağlıklı oldu
İkili test yanıltabiliyor moralini bozma ama fetal yaptırman da mühim
Önümüzdeki 5 ayı stres ve kaygı ile geçirmemiş olursun
Sağlıklı sonuçlar alırsın inşallah

Haftaya kontrole gideceğim inşallah netleşir. Kız olursa zeynep ile inci arasında kaldık. oğlum birinden duymuş ismi kardeşimin adı inci deyip duruyor. Belki inci olabilir erkek olursa belli değil. 12. Hafta da kız dediği için erkeği düşünmedik.

Öyle sevindim ki sağlıkla gelsin inşallah

2. Gebeliğimde 18. Haftamda oldukça yoğun kanama geçirmiştim
Usgden bakıldığında bebek gayet iyi görünüyordu
Alttan bakmak zorunda kaldı tam kanama alanını bulabilmek için
Benim kanama direk plasentadan geliyordu
Plasenta belli bir haftada yukarıda bebek aşağıda oluyor
Bizim plasenta aşağıdaydı ve Buda düşük riskini tetikliyordu
İğne+fitil ve bol dinlenme ile toparladık ve oğlum 40+2 de dünyaya geldi

Bol bol dinlenin ve su içmek çok önemliymiş öğle demişti doktorum

kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
Hic anlamiyorum ama umarim hic bir sey cikmaz benim bebegimin de ense kalinligi yuksek cikmisti ben 12. Haftada fetal dna yaptirdim cok sukur saglikli cikti. Darisi basina insallah

kizlar herkese yorumları ve tecrübeleri için teşekkür ederim eurofins firmasına fetal için kan verdim bugün evden gelip aldılar. doktorum direk bu firmaya yönlendirdi inşallah güzel sonuclar aliriz suan tek duam
Sen de herkes gibi ikili test yanıltıcı bir şey kazanan eurofins in cebi oldu diyceksin burda inşallah

Merhaba. Uzun süredir yazamadım. Fetal dna da trizomi 18 riskli çıkmıştı. Örnek alındı o süreci bekliyordum. Erkek cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…