Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
kizlar herkese yorumları ve tecrübeleri için teşekkür ederim eurofins firmasına fetal için kan verdim bugün evden gelip aldılar. doktorum direk bu firmaya yönlendirdi inşallah güzel sonuclar aliriz suan tek duam
İnşallah sonuçlar güzel gelir rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, nasılsın şimdi? Sağ bel kemiğimde 1 gün boyunca ağrı oldu benim de, ertesi gün geçmeseydi doktora gidecektim. Umarım senin de geçmiştir.

Bak uyku pozisyonundan bahsediyorduk. Şimdi uyandım. Sırt üstü uyandım kaç saat öyle uyudum bilmiyorum. Gerildim ya inşallah bebişe zarar vermemişimdir
Hayır hayır bi şey olmamıştır, doktorlar sırt üstü uyanınca da endişelenmeyin pozisyonunuzu değiştirin diyor. Kendini strese sokma

Ay kızlar kilo verenler alamayanlar siz çok şanslısınız maşallah diyorum size. Ben ilk gebeliğimde 16 kilo aldım. Çevremdeki hamileler hep 8 9 en fazla 10 kilo alıyordu. Kendimi çok obur hissetmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak. Hiç kısıtlama yapmıyorum şu an 19+5teyim. 3 kilo almışım şimdi tartıldım

Bak uyku pozisyonundan bahsediyorduk. Şimdi uyandım. Sırt üstü uyandım kaç saat öyle uyudum bilmiyorum. Gerildim ya inşallah bebişe zarar vermemişimdir
Benim doktorum sırt üstü yatınca çarpıntı nefes darlığı falan olmuyorsa sıkıntı yok bebeğe bir zarar vermezsin ilk zararı den görürsün sonra bebek dedi haberin olsun

Benim doktorum sırt üstü yatınca çarpıntı nefes darlığı falan olmuyorsa sıkıntı yok bebeğe bir zarar vermezsin ilk zararı den görürsün sonra bebek dedi haberin olsun
Ay çok teşekkür ederim valla uyandım uyuduğum uyku korkuyla zehir oldu yazdıklarınızı okuyunca rahatladım. Onlara bir şey olmasın

Kızlar akşamdan itibaren midem çok ağrıyor hemen kesecek yöntemi biliyorsanız lütfen söyleyin Allah için

Kızlar diş ağrısından ölüyorum
3 tane dişim birden çok ağrıyor ve maalesef kanal olması gerekiyor
Yarın kadın doğumdan onay aldıktan sonra dişçiye gideceğim tekrar
Çok tedirginim
Allah şifa versin. 16. Haftamdan beri ara ara beni de çok zorluyor. Ve benim de 3 dişim birden ağrıyor. 3 hafta önce doktorun antibiyotik vermişti rahatlamıştım. Bugün o kadar beter ağrıdı ki. Şuan rahatım ama gündüz çok kötüydüm. Eğer devam ederse gidicem doktora tekrar. Diş hekimine falan da gittim. Ama pek sallamadılar beni. Biri devlet biri özel klinikti. İşlerimi halledemedim. Bugün de cenazemiz vardı gidemedik. İnşallah tekrarlamaz. Dişlerim sapa sağlamdi. 2 3 senedir peş peşe çürüyorlar

Gecmis olsun senin 2. Hamileligin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…