- 3 Mart 2025
- 97
- 69
- 3
- 30
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.161
Merhaba benim ikili testim düşük risk çıktı ama sınıra çok yakın. Trizomi 21 için bu arada. Trizomi 18/13 baya düşüktü. Ben zaten ikili testi verdikten sonra sonuç çıkmadan fetal DNA testide yaptırdım. Yeditepe üniversitesi hastanesinde, oranın toplanma günleri vardı . O günlere yakın giderseniz. Çok kısa zamanda çıkıyor. Benim ki 5. İş gününde çıktı. Ve sorun olmadığı söylendi. Bu arada ense kalınlığı normal burun kemiğinde var. Ama hala içimde şüphe var. O yüzden detaylı ultrason için Doktorumun dediği özel bir kliniğe gideceğim.Ordanda sorun çıkmazsa daha da rahatlatacağım. Size de ilk olarak fetal öneririm. Sonra detaylı ultrason. Amniyosentezin riski var diye biliyorum. Ama yeni teknolojik cihazlarla bu risk daha düşükmüş.kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
15 canım sen pasiflora mı verdiler ben de ilk onu içtim ataklar devam edince ilaca geçtik 3 ayı bitirince şimdi şimdi topladım gibiOluyor canım ya her gün ataklarla geçiyor çok kötü olursam bitkisel olandan içiyorum o baya sakinleştiriyor ama ayaksız geçen günüm yok bu aralar maalesef sen kaçıncı haftandasın
Çok teşekkür ederimCanım ben hep sağ dönük yatıyorum sola pek dönemiyorum ve hiçbir sorun yok şükür. Suyu da iyi bebek de iyi. Kendini neye odaklarsan onu yaşarsın endişe etme, sırt üstü yatma kafi dedi doktorum
Bana 24 te tetenoza gel dedi ebe. Doktorum da 24te gidebilirsin dedi. Ama öyle aşı içeriği hakkında bir şey söyleyen olmadı bana. Şu an 19+4 ümMerhaba kızlar. 19. Haftaya girdim. Malum 20. Haftada tetanoz aşısı var. Benim çok sayıda aşım olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum ama sağlık ocağındaki ebe dedi ki boğmaca tetanoz aşısını yaptır Yeni eklenen bi aşı dedi. Doktoruna sor 2. Dozu yapmayalım ama bunu yaptır dedi. Kafam karışık doktora da 22. Haftada detaylı ultrason sonucunu göstermek için gideceğim.Haftası ileri olanlar siz neler yaptınız
Benim ilk gebeliğim birde ondan herhalde baya bekliyorum ama şu an göbek büyümüyor hareket yok tövbelerim olsun korkuyorum da .. Sonra diyorum doktora gittin normal şeyler falan diyorum kendi kendime ama daha da küçük zaten ya beklicemEvet ilk gebeliğimde ben de öyle hemen çıksın istiyordum ama bunda kızım sayesinde unutuyorum çoğu zaman hamileliğimi ve şımartılmıyorum da mesela
Bugün itibari ile 16+6 oldum elhamdülillah çok şükür ahahaha doktor 20 ye yakın hissedersin dedi genel mi söyledi neden öyle söyledi bilmiyorum artık ama çok bekliyorumTam olarak kaç haftadasın canım ben İlk gebelikte 16 haftada hissettim Ama ortalama 18 ile 20 diyorlar
Canım öncelikle içini ferah tut. Sadece tarama testi bu. Ense kalınlığı falan gayet iyi çıkmış. Şimdi başka bir forum sitesinde araştırdım genoks'da sonuçlar 4. Gün geldi yazan olmuş. Hızlı çıkıyormuş. Ankaradaymış ama Google yorumlarda istanbul temcilcileri olduğunu yazmışlar. Burayla bir görüşebilirsin istersen. İnşallah tertemiz gelir sonuçlar
Çok geçmiş olsun inşallah bebiş sağlıklıdır. Benim arkadaşımında testi sıkıntılı çıktı fetal de sağlıklı olduğunu öğrendiler. Ben panorama firmasına yaptırdım 7. Gün çıktı sonuç. En hızlı sonuç verene değil güvenilir olmasına dikkat edin. Genoks asla tavsiye etmem bu firmada sonucu temiz gelip down sendorumlu doğan bebek duydum.kizlar istanbulda fetal dna nerede yaptırdınız en hızlı sonuc veren yer neresi bana önerebilir misiniz
Hamileligin başından beri yaşadığım akintilar oluyo farkli bir akinti olmadıAkıntınız var mı
Geçmiş olsun güzel haberlerle gelSelam herkese. Bugün çok fazla ani bi kanamayla hemen hastaneye koştum. 21. Haftadayım inanılmaz korktum, bebeğe baktk hemen şükür iyi. Şimdi yatışım yapıldı kanama nedenini araştırıyor doktorum. Neden olur çevresinde karşılaşan var mı ?
2 Gün gibi geçmediyse doktora görün istersenHamileligin başından beri yaşadığım akintilar oluyo farkli bir akinti olmadı
19. haftamda hissettimBugün itibari ile 16+6 oldum elhamdülillah çok şükür ahahaha doktor 20 ye yakın hissedersin dedi genel mi söyledi neden öyle söyledi bilmiyorum artık ama çok bekliyorum
Dün akşam başladı bugünde devam ediyor. Napsam bilemedim.2 Gün gibi geçmediyse doktora görün istersen
Plesanta ile ilgili bişe söyledi mi onunlada ilgili olabilirSelam herkese. Bugün çok fazla ani bi kanamayla hemen hastaneye koştum. 21. Haftadayım inanılmaz korktum, bebeğe baktk hemen şükür iyi. Şimdi yatışım yapıldı kanama nedenini araştırıyor doktorum. Neden olur çevresinde karşılaşan var mı ?
Bende yaşadım ve hala raporluyum hastane de de yattım hiç canınınızı sıkmayın sebepsiz çok sık yaşanabiliyor ben 16 da yaşadım bu kanamayı çok yoğundu plesenta serviks E çok yakın yerleşmiş bu yüzden olabilir demişti doktorum ilerleyen haftalarda düzelir dedi progestan hala kullanıyorumSelam herkese. Bugün çok fazla ani bi kanamayla hemen hastaneye koştum. 21. Haftadayım inanılmaz korktum, bebeğe baktk hemen şükür iyi. Şimdi yatışım yapıldı kanama nedenini araştırıyor doktorum. Neden olur çevresinde karşılaşan var mı ?
Detaylıda belli olur nedeni ama içinizi ferah tutunYarın detaylı ultrasonum var plesantaya baktı normal görünüyor dedi kan idrar sonucu da çıktı bişey yok gerçekten neden olabilir bu kadar kanama aklım almıyor.
Çok şükür bidaha olmadı kanamanız değil mi?Bende yaşadım ve hala raporluyum hastane de de yattım hiç canınınızı sıkmayın sebepsiz çok sık yaşanabiliyor ben 16 da yaşadım bu kanamayı çok yoğundu plesenta serviks E çok yakın yerleşmiş bu yüzden olabilir demişti doktorum ilerleyen haftalarda düzelir dedi progestan hala kullanıyorum
Evet plesenta da bi durum varsa yarın daha net belli olur.Detaylıda belli olur nedeni ama içinizi ferah tutun
Yok ama kahverengi lekelenme bir süre daha olacak çünkü içerde ki kanamadan arta kalanlar geliyor yani gelen lekelenmelere alışın ve sakın tedirgin olmayın bebek ve kesesi iyi durumdaysa başka bişeyi kafaya takmayın doktorum beni bu şekilde çok rahatlattı öncelikle durumunuz belli olsun inşallah bir daha olmaz kanamanızÇok şükür bidaha olmadı kanamanız değil mi?
Evet plesenta da bi durum varsa yarın daha net belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?