Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kuşum ben hayatımın 30 senesini 50 kilo geçirdim hem zayıflığı hemde kiloyu tecrübe etmiş biri olarak emin ol kilo hiç iyi bişey değilmiş. Bütün hayat kalitemi etkiliyor.
30da sigarayı bıraktım, evlendim derken 15 kilo aldım birden. Şimdi onun üzerine tekrar alıyorum.

kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
Riskli çıkmış ama bu bir tanı testi değil amniyosentez en kesin sonucu verecektir. İçini ferah tut çok ikili testte böyle çıkan ama amniyosentez sonucu güzel çıkan var canım

kizlar istanbulda fetal dna nerede yaptırdınız en hızlı sonuc veren yer neresi bana önerebilir misiniz
Canım öncelikle içini ferah tut. Sadece tarama testi bu. Ense kalınlığı falan gayet iyi çıkmış. Şimdi başka bir forum sitesinde araştırdım genoks'da sonuçlar 4. Gün geldi yazan olmuş. Hızlı çıkıyormuş. Ankaradaymış ama Google yorumlarda istanbul temcilcileri olduğunu yazmışlar. Burayla bir görüşebilirsin istersen. İnşallah tertemiz gelir sonuçlar

Keşke kilo sana versem
Ben de almamak isterdim çok kilolu geçmişim var direk top gibi oluyorum nerdeyse 9-10 falan aldım
Yaaa Ama genelde emzirirken veriliyor endişelenmeyin hiçbiriniz Ben emzirirken çok verenlerdenim bu bebekte farklı mı olur bilmiyorum ama kilo almak için çok çabalamadım son yıllarda kızımdan sonra hepten zayıfladım üzerine tam emzirmeyi bıraktık 2 ay sonra babacığım vefat etti daha da çöktüm yıllar içinde hiç istediğim kiloya kavuşamadım metabolizmam normalden çok hızlı maalesef bu yüzden kilo tutunca korumak çok zor oluyor tam mayıs haziran arası azmettim pilates ile 5 kilo aldım derken gebelik bana ikisini verdirdi sağlık olsun boyum 1 53. Kısa olduğum için şu anda aslında vücudum tam orantılı Yani 39 kiloya kadar düşmüştüm şu an şükrediyorum o kadar olmadığım için. Umarım ben emzirirken veren taraf olmam sizler de verirsiniz

Başınız sağ olsun bence kilonuz boyunuza göre gayet iyi sağlıklı hiç dert etmeyin

Kızlar dün tetonoz oldum sol kolumdan ve ağrı yaptığı için sağıma yatmak zorunda kaldım bugünde büyük ihtimalle öyle uyucam bir sıkıntı olur mu acaba ya

Kızlar dün tetonoz oldum sol kolumdan ve ağrı yaptığı için sağıma yatmak zorunda kaldım bugünde büyük ihtimalle öyle uyucam bir sıkıntı olur mu acaba ya
Canım ben hep sağ dönük yatıyorum sola pek dönemiyorum ve hiçbir sorun yok şükür. Suyu da iyi bebek de iyi. Kendini neye odaklarsan onu yaşarsın endişe etme, sırt üstü yatma kafi dedi doktorum

kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
Canım. Chat gpt ye atarsan. Belki o yorumlar. Direkt foto olarak at. İnşallah sadece risktir. Sağlıklıdır bebeğin. Okudum geçen burda bir başlıkta riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan 3 anne vardı.

Akıntınız var mı

Merhaba kızlar. 19. Haftaya girdim. Malum 20. Haftada tetanoz aşısı var. Benim çok sayıda aşım olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum ama sağlık ocağındaki ebe dedi ki boğmaca tetanoz aşısını yaptır Yeni eklenen bi aşı dedi. Doktoruna sor 2. Dozu yapmayalım ama bunu yaptır dedi. Kafam karışık doktora da 22. Haftada detaylı ultrason sonucunu göstermek için gideceğim.Haftası ileri olanlar siz neler yaptınız

Ay ben ben hem büyüyor hemde kaşınıyor uçları cok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…