• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
biz de isim olarak ali mete düşündük. ama tam karar veremedik önerilere açığım 🥹
ilk oğlumun adı mustafa selim

Çok şükür ben de iyiyim annem de iyi.
19a kadar nasıl göstermedi kuzucuk🥰
Bacakları çekip oturuyo içeride nereden bakarsak bakalım göremedik 😂
Bir ben hissetmedim sanırım 18+2
Doktor 20-22 yi bulur dedi
18in başlarında ben de hissetmiyordum doğru düzgün, 18+6 gibi hissettim ilk defa, zamanla güçleniyorlar haftaya muhtemelen başlarsın sen de hissetmeye ama doktorlar zaten diyor 20. Haftadan sonra daha net hissedilir diye sıkma canını ♥️
Ayyy benim de Umay olcak inşallah ismi gerçi sonuna Ada da eklemek istiyoruz ama mart bebekleri çok bereketli geliyormuş 14 Mart civarı olan ben o zaman olsun çok istiyorum sezeryan olcak zaten Umay da bereket anlamı taşıdığı için ismiyle gelsin dedik ✨
Oğlan olsaydı Gökbey koycaktık 🥰
Sağlıkla öğrenin inşallah ✨
Sağlıkla huzurla bereketle gelip öyle yaşasınlar inşallah bizim de 11 Mart gibi çıkıyor doğum ultrason tarihine göre 💞 Gökbey de çok güzelmiş biz de Talu ya da Efe olabilir diye düşündük ama seçemiyoruz bi türlü o yüzden farklı öneriler iyi geliyor listeye eklemek için 🥲 kura çekicez sonunda erkek olursa 😅

2. Gebeliğimde 18. Haftamda oldukça yoğun kanama geçirmiştim
Usgden bakıldığında bebek gayet iyi görünüyordu
Alttan bakmak zorunda kaldı tam kanama alanını bulabilmek için
Benim kanama direk plasentadan geliyordu
Plasenta belli bir haftada yukarıda bebek aşağıda oluyor
Bizim plasenta aşağıdaydı ve Buda düşük riskini tetikliyordu
İğne+fitil ve bol dinlenme ile toparladık ve oğlum 40+2 de dünyaya geldi

Bol bol dinlenin ve su içmek çok önemliymiş öğle demişti doktorum
Kanamam kesildi şükür ama kahverengi lekelenme devam ediyor. Doktorum belli bi sebep bulamadı. Bugün detaylı ulrtason randevum vardı ona gideceğim belki orda daha net bişey söyler. Bu haftalık fitil ve bol dinlenme verdi. Umarım bidaha yaşamam hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı 🙏🏻

15 canım sen pasiflora mı verdiler ben de ilk onu içtim ataklar devam edince ilaca geçtik 3 ayı bitirince şimdi şimdi topladım gibi
Pasifloralı bi hap canım pasivalem adı anlık iyi geliyor ama ataklarımı geçirmiyor her gittiğim doktor da başka bir şey kullanamazsın dedi ne yapıcam bilmiyorum

Güzel bir betimleme 😂 benim böyle
Benim önce suyun içine pipetle üfleyince çıkan baloncuklar gibi oldu minik minik sonra bağırsak hareketine benzeyen ama çok dikkatle hissetmeye çalıştığımda bazen ayırt edebildiğim bişeye dönüştü sonrasında da bildiğin pat güm vuruyolar onu çok net anlıyosun😂 kayma, kelebek gibi tanımlar bekledim ama hiç öyle olmadı bende. Şu an hareket hissettiğim yere elimi koyunca dışardanda vuruşunu hissediyorum

Benim önce suyun içine pipetle üfleyince çıkan baloncuklar gibi oldu minik minik sonra bağırsak hareketine benzeyen ama çok dikkatle hissetmeye çalıştığımda bazen ayırt edebildiğim bişeye dönüştü sonrasında da bildiğin pat güm vuruyolar onu çok net anlıyosun😂 kayma, kelebek gibi tanımlar bekledim ama hiç öyle olmadı bende. Şu an hareket hissettiğim yere elimi koyunca dışardanda vuruşunu hissediyorum
Ben de kayma kelebek kanadı balık kayması tanımlarını çok bekledim olmadı ya da önceki haftalarda oldu ama ben yağlarımdan hissedemedim 😂 70 kilo hamile kaldım ben ondan olabilir diye yorumladım. Dışardan hala elle 2 kez hissedebildim sadece benim ikisinin de ayakları aşağıda bu arada iyice en aşağıda hissediyorum ben özellikle dizlerimi karnıma çektiğimde sıkıştırdığımda kıyamam onlara ya😂

Şimdi baktım sat larımız aynı 1 haziran, ultrasonda kaç çıkıyor bebiş, kaç gram oldunuzz

Back
X