- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.361
Bana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galibaBenim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışındahormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor
3 Ekim de almışım randevuyu ben biraz erken almışım yoğunluk var diye. Herkes çok memnun ayrılmış uzun zamandır videolarını da izliyorum enerjisi iletişimi çok hoşuma gitti içim ısındı.2 sene geçmesi gerek en az diyen doktorlar vardı ama son kontrolde benim 4 sene geçmiş olmasına rağmen önermiyorum dedi bu konuda kafam çok karışık. Hatta bebeğim doğarken 5 sene olmuş olacak tam.
Ben de bu doktoru önerecektiimaçıkçası gitmedim ama adını çok duydum ben de randevumu buraya alacağım gittiğin zaman bilgi verebilir misin merak ediyorum anlatıldığı gibi mi geçecek acaba.. ayrıca randevuyu ne kadar erken aldın ne zaman alsam?
Decavit bana da yazılmıştı, hatta günde 2 tane kullan dedi ayrıca aynı anda ocean da kullan dedi bana biraz fazla geldi başka doktora sordum ve decaviti yutamıyorum dedim. Sadece ocean kullanabilirsin yeterli dedi, def ettim o ilacı
Eşler biraz garantici ya. O yüzden eşinin üstüne hiç gitme. Bir de duygularını genelde saklıyorlar. Alanlara sözüm yok tabi ki ama gerçekten erken bence deBenim eşimin pek hevesi yok bebek alışverişinde. Benim de hevesim çabuk kırılıyor. Daha bir şey alamadık resmen üç beş kıyafet dışındahormonlardan mı bilmiyorum yaptığı her şey gözüme de batıyor
Sizin devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama ayrıntılı için randevu da her zaman bulunmuyor. Burdaki şehir Hastanesi'ne Ekim'de gittiğimde aralığa kadar yer yok dedi. Benim de Ekim sonu gibi yaptırmam gerekiyordu. Başka hastaneye aldım onu da 2 hafta önceden. Bir kere muayene olsan bence yeterli olurKızlar devlet hastanesinden detaylı için randrvu aldım lakin takipli hastalara bakılır diyor. Bu hafta içine kadın doğuma da randevu aldım. Takşplş hasta olabilmekmiçin 1 kere gitmem yeterli olur mu? Yani ben öyle biliyorum ama cok muallakta kaldımhastane bana baya bi uzakta çünkü
Hevesi olan için güzel zamanlardır da evet bizim için de erken dahaBana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galiba
Buranın psikolojisi farklı ya okuyunca geç kalıyorum paniği oluşuyor bende. Eşimin de duygularını anlayamamak beni çok sinirlendiriyor zaten. Öyle karnımı sevmek, neyi eksik ne yapalım gibi planı olmamasıEşler biraz garantici ya. O yüzden eşinin üstüne hiç gitme. Bir de duygularını genelde saklıyorlar. Alanlara sözüm yok tabi ki ama gerçekten erken bence debende 3 5 kıyafet aldım onları da kermesten aldım
Sizin devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama ayrıntılı için randevu da her zaman bulunmuyor. Burdaki şehir Hastanesi'ne Ekim'de gittiğimde aralığa kadar yer yok dedi. Benim de Ekim sonu gibi yaptırmam gerekiyordu. Başka hastaneye aldım onu da 2 hafta önceden. Bir kere muayene olsan bence yeterli olur
Sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğuralım şu an onu düşünmek yetiyor bir de alışveriş düşünürsem daha çok strese girerim diye kendimi tutuyorum belki bilmem ki. Neyse benim 15 haftalık birçok kişiye göre küçük zatenHevesi olan için güzel zamanlardır da evet bizim için de erken daha
İzin verdi evet ama röntgen film çekilmeyecekAllah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin camim dis agrisina cok uzuluyorum gercekten baska biseye benzemez artik bu donemde dislere mudahale izni var diye hatirliyorum doktorun ne diyor
Ben de 20 ye giriyorum yarın. Daha minnacıklar. Dediğiniz gibi sağlıkla büyüsünler de hepsi çabucak alınır zatenSağlıkla büyüsün, sağlıkla doğuralım şu an onu düşünmek yetiyor bir de alışveriş düşünürsem daha çok strese girerim diye kendimi tutuyorum belki bilmem ki. Neyse benim 15 haftalık birçok kişiye göre küçük zatenhayırlısı olsun.
Bilgilerini yollayıp beni etiketleyen herkesi ekledim.Neden benim ismim bu gurupta yok. Bende varım sanıyordum başından beri burdayım. Benimde cinsiyet belli değil.
Sistem baya değişmişEşler biraz garantici ya. O yüzden eşinin üstüne hiç gitme. Bir de duygularını genelde saklıyorlar. Alanlara sözüm yok tabi ki ama gerçekten erken bence debende 3 5 kıyafet aldım onları da kermesten aldım
Sizin devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama ayrıntılı için randevu da her zaman bulunmuyor. Burdaki şehir Hastanesi'ne Ekim'de gittiğimde aralığa kadar yer yok dedi. Benim de Ekim sonu gibi yaptırmam gerekiyordu. Başka hastaneye aldım onu da 2 hafta önceden. Bir kere muayene olsan bence yeterli olur
Ben de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallahBana da erken gibi geliyor bir şey almadım benim gibi hisseden yok mu bu konuda eski kafalıyım galiba
Bi de o var hala büyük ihtimalle kız deniyor ama net değil fetal dnada sonuç eksik geldi cinsiyet ve birçok sonuç belli değildi tekrar yolladıkBen de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah
neresi acaba bilgi verebilir misinizŞişlşde bi yer buldum 3.500 sgk lıya ben devletteb alamazsam randevu orada yaptırıcam gibi
Yapmıştım evet. Ama sizi etiketlememiş olabilirim ondan emin değilim.Bilgilerini yollayıp beni etiketleyen herkesi ekledim.
Büyükdere caddesi no24, Hukukcular sitesi, K2 D19, 34394 Şişli/İstanbulneresi acaba bilgi verebilir misiniz
Bende cuma öğrebdşm 18 . 5 di erkek dedi arada vi iki sey dedi asistana sonra %100 erkek dedi ama hala acaba diyorumBen de cinsiyet ya yanlış söylendiyse diye korkudan alamıyorum isim bile belirleyemiyorum detaylıdan sonra başlıcam inşallah
Öyle düşünme. Herkesin yaşam standartı çok başka. Hepimiz en doğrusunu yapalım diye elimizden geleni yapıyoruz ve hepimiz en doğrusunu yapıyoruz merak etmeBuranın psikolojisi farklı ya okuyunca geç kalıyorum paniği oluşuyor bende. Eşimin de duygularını anlayamamak beni çok sinirlendiriyor zaten. Öyle karnımı sevmek, neyi eksik ne yapalım gibi planı olmamasıbak konuştukça öfkeleniyorum ahahah. İleriki dönemlerde inşallah duygularını belli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?