Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kizlar aranizda sac boyatan var mi?
Ben sacimi genelde 2-3 haftada bir boyatirim(
Biliyorum kimyasal oldugunu ve ilk baslarda uzak olmanin gerektigini. Ama boya kimyasalsa o zaman deterjan, sampuan, deodarant da kullanmamizda sakinca ola bilir dimi?:/ deterjanlarin kimyasali daha fazla.

Benim de yemek yerken boğaz ağrım oluyor ama gün içinde ayakta kalamıyorum sürekli yatasım geliyor

ped kullanırsanız eğer maalesef mantar yapıyor gebelik döneminde

Benim 7 Temmuz’da 500lerdeydi beta sonrasında kese görünce bıraktılar bakmayı canım. Kesinlikle bir sürü farklı ilerleyiş oluyor, sağlıklı olsun da Cuma günü randevum var, çarşamba da diğer hastanede randevum var 2 doktorla yürütüyorum süreci şu anda.

Benim 7 Temmuz’da 500lerdeydi beta sonrasında kese görünce bıraktılar bakmayı canım. Kesinlikle bir sürü farklı ilerleyiş oluyor, sağlıklı olsun da Cuma günü randevum var, çarşamba da diğer hastanede randevum var 2 doktorla yürütüyorum süreci şu anda.
Yazalım birbirimize

Normal canım. Önemli olan betanın kaç olması değil, 2 gün arasında en az %66-%100 artım olması. Mesela ben 50 değerle tam 4.haftamda gebe kaldığımı öğrenmiştim. (son adet tarihime göre hesaplayıp)sonra düzenli 48 saatde bir tahlil verdim ve gerçekten de artımı gördüm. 2000lerdeyken progesteron değerime de baktırdım emin olmak için her şey yolunda mı :)

Doktor verdiği için kullandı. Ama acaba fazlaysa neden vermiştir ki fazlasının nasıl bi zararı var

Özel eğitimciyim böyle bir bilgi kesin değildir dediğiniz gibi. Aşıların bile neden olduğuna dair çalışmalar var maalesef nedeni hala saptanamadı.

Cuma günü benim de esas takibi yapacağımız doktorumla ilk randevum olacak, umarım güzel haberlerimizi paylaşırız

Kızlar aranızda mthfr gen mutasyonu tespit edilmiş olan var mı? O durumda da b grubu vitaminlerin prosesi bozuluyor diye daha yüksek doz verebiliyorlarmış. Bana gebelik öncesi jinekoloğum kullanmaya başla herhangi bir tane demişti, isim/doz vermemişti, sonra aile hekimim folbiol yazdı, onu kullandım ve aslında yüksek doz olduğunu birkaç gün önce öğrendim. Bende bahsettiğim gen mutasyonu heterozigot olarak var, o yüzden yine de yarım içerek devam ediyorum, cuma günü esas doktorum ne diyecek dozla ilgili bakalım

Durumla ilgili burayada yazarmısın bende sorayım kendi doktoruma

Bana da doktorum bunu önerdi ama ilk gebeliğimde folidoce kullanıyordum ben yine dr uma soracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…