Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
105 kilo ile gebe kaldım 8 kilo ödemim vardı
Canım o zaman sen bir diyetisyenle ilerle. Çünkü gerçekten kilo çok büyük sıkıntı gebelikte. Ben de gitsem mi diye düşünüyorum. Ama iştahım zaten çok yok. Var ama yiyemiyorum. O yüzden biraz erteledim durumu. Ama dert etme ne kiloda insanlar doğum yapıyor. Sadece biraz diyetimize dikkat etmemiz lazım. Sen kese kalp atışı duydun mu ? İştahın nasıl Doktorlar kilo hakkında bir şey dedi mi ?
Ben şuan bile oturup kalkarken , iş yaparken zorlanıyorum. Bu zorlanmada kilonun çok büyük etkisi var malesef

Kese gördüm bugün 5+6 yüz canım. 2023 ekimde. İştahım şimdilik yok bol bol su içiyorum ekmeği şekeri kestim. Vitaminlerimi içiyorum RE genesis.folidace. d clefor 5 binlik fertamir kan ilacını son olarakta levitron 50mg tiroid hapimi içiyorum. Birde doktorum ocean extra mag verdi onu aldım bunları kullanınca kendimi çok iyi hissediyorum. Çok şükür herhangi daralma hissetmiyorum. Sanırım ilaçlardan. 2023 te hamile kaldığımda nefes nefese idim hatta diyordum ben 9 ay ne yapacağım diye zaten düşük yaptım.

İnsülin direnci olduğu için kilo veremedim de ama dikkat edersem belki kilo almadan girerim doğuma tabi rabbim nasıp ederse. Bir düşük yaptım ya açıkçası önünü goremiyorum. Bu 3. Gebeliğim ilkinde ki rahatlık yok maalesef

Anladım canım. Allah yardımcımız olsun yine de zor gerçekten hem fazlalıklarımızı taşımak hem de bebek taşımak. Sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. İnşallah birbirimize destek olalım. Bu süreci kolay bir şekilde atlatalim

Amin inşallah canım. Konu dışı ama birinin özel mesaj yazmasını nasıl engellerim

Profiline girip 'göz ardı et ' demen gerekiyor sanırım. O şekilde yazamaz sanırım. Bir dene bakalım.
Gizlilikten buldum canım malin biri gece gece gelmiş merhaba medyumum fal bakıyorum baktırır mısınız yazmış bende ağzının payını be
Profiline girip 'göz ardı et ' demen gerekiyor sanırım. O şekilde yazamaz sanırım. Bir dene bakalım.
Gece gece malın biriyle uğraştım resmen ya. Savciymis beni şikayet edecekmiş bende dedim ki medyum savcı

Tek ayak cezası aldi oh iyi oldu daha hesabi acali 15 dk olmuş mal beni buldu

Kızlar Folik asit kullanıyor musunuz bana doktor folbiol vermişti hamile kalmadan önce yarım kullanıyordum aynı devam et dedi
Ben geçen hasta doktoruma gittiğimde ilaçlarımın hepsini bıraktırdı zaten hamile kalmak istediğin son 2 aylık süreçte demir ve folik asit kullandık bebek 12 haftalık olana kadar vitaminleri senden alsın ilaçlardan değil dedi
Kan verdirdi değerlerin iyi ilaçları bırak dedi direk

Size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi Allah şifa versin hepimize kısa sürede

Hamile kalmadan önce doktor nates vermişti adet olunca kullan diye sonra belirtiler çıkınca vifolic verdi ben ikisini de içtim sormadan bi sıkıntı olur mu? 10 gündür falan içiyorum

Ne güzel adımlar atmışsınız, küçük gibi görünen önemli adımlar olmuş hepsi tebrik ederim
Ben deodorant olarak Fermente Mutfağım ve Roze Natura üreticilerinin krem roll-on’larını kullanıyorum uzun süredir, tertemizler ve etkililer, tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…