- 28 Ağustos 2013
- 530
- 504
- 303
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.421
doktor bana seyrek yapabilirsin dedi ama ben ilk 3 ay yapmayacağım eşimde aynı fikirde korkuyoruz sanırımKızlar affınıza sığınarak ilişkiye giriyor musunuz. Ben beta 2.7yken doktor yasaklamıştı cuma tekrar gideceğim soracağım.
5. Hafta için bence boyutlar normal, ben de şimdi internetten onu araştırıyordumBenim de 5+3te 5mm 5+5te 7mm çıktı canım kese. Geç döllenme gibi dedi doktor kafam karıştı.
Rami hastanesi, nehir hanım çok memnun kalmıştım ilk doğumumda ama şu an randevu almak çok zor. Dün aradım en erken 22 Ağustos dedilerİstanbul Gaziosmanpaşa medical park hastanesine giden varmı içimizde ya da avrupa yakası doğum doktoru önerebileceğiniz hastane
Henüz doktora gıtmedım ama ben gebe olmasam dahı boyle akıntılar yasıyorum ilaç vs de işe yaramadıDoktoruma yazdım , ped kullan , progestani ikiye çıkar kanama olursa gel dedi ama sürekli yaşamıyorum. 9 haftalık iken kontrolüm var sabırlı davranmaya çalışıyorum. Sizin doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?
Biz de öyle yaparız muhtemelen insan korkuyordoktor bana seyrek yapabilirsin dedi ama ben ilk 3 ay yapmayacağım eşimde aynı fikirde korkuyoruz sanırım
Doktor verdiği için kullandı. Ama acaba fazlaysa neden vermiştir ki fazlasının nasıl bi zararı varFolbiolün yarımı bile günlük alman miktardan çok fazla. Bence folbiol kullanma.
Ben vifolic kullanıyorum. Hem içinde başka vitaminler falan da var.
İlk gebeliğim bi sıkıntımda yok şuan ama neden yazmıştırki doktor fazla olduğunu o da biliyordur anlamadım fazlasının nasıl bi zararı varFolbiolün dozu çok fazla haftada bir bile alsan günlük ihtiyaçtan fazla .bence kesip 400 mg olanlarından al her gün bir tane.Önceki gebelikle alakalı sıkıntılar varsa ve doktor bunu öneriyorsa kullan tabii.Ben solgar kullanıyorum
Folbiol mu devam et dediben orzax mummy kullanıyordum gebe kalmadan önce başladımkullanmaya, sonra doktorum buna devam etmemi istedi devam ediyorum.
Gebelikte Yüksek doz folik asit kullanımında otizm riskinin arttığına dair çalışmalar var ama illa öyle olacak diye bir şey yok kesin değil .devlet folbiolü karşılıyor onu yazıyor genelde ya da önceki gebelikte spina bifida vs gibi sorunlar varsa yüksek doz kullanım öneriyor yoksa günlük 400 mcg yeterli.İlk gebeliğim bi sıkıntımda yok şuan ama neden yazmıştırki doktor fazla olduğunu o da biliyordur anlamadım fazlasının nasıl bi zararı var
İlk gebeliğim zaten bi sıkıntımda yok ama anlamadım kendim mi alıp kullaniyim siz nasıl yaptınızGebelikte Yüksek doz folik asit kullanımında otizm riskinin arttığına dair çalışmalar var ama illa öyle olacak diye bir şey yok kesin değil .devlet folbiolü karşılıyor onu yazıyor genelde ya da önceki gebelikte spina bifida vs gibi sorunlar varsa yüksek doz kullanım öneriyor yoksa günlük 400 mcg yeterli.
Ben kendim alıp kullanmaya başladım.Eczaneden alabilirsiniz ya da doktor gebelikte kullanıma uygun düşük dozda olanlardan tavsiye eder onlardan alırsınız.İlk gebeliğim zaten bi sıkıntımda yok ama anlamadım kendim mi alıp kullaniyim siz nasıl yaptınız
Bende de vücut ağrısı oluyor sanki çok iş yapmışım gibi sjsjsjBir şey soracağım kızlar 5+5 deyim ama iki gündür aşırı iştahsızlık ve halsizlik var sanki üşütmüşüm gibi her yerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor bu kadar erkenden belli eder mi sizce yoksa gerçekten üşüttüm mü
Benim de 5+3te 5mm 5+5te 7mm çıktı canım kese. Geç döllenme gibi dedi doktor kafam karıştı.
bugün kasık ağrım artınca ve kol ağrısı yaşayınca (dış gebelik belirtisi olabilir diye duymuştum bir yerlerden) biraz korkup dayanamayıp acile geldim, ve keseyi olması gereken yerde gördük5. Hafta için bence boyutlar normal, ben de şimdi internetten onu araştırıyordumayrıca günlük 1mm ilerliyormuş, bak senin ki 2 gün sonra da tam 2 mm ilerlemiş bence gayet iyi içimizi ferah tutalım her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor sonuç olarak çok şükür düzgün yapılı bir kesemiz ve içinde bir oluşum var, inşallah ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyarız
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasınabugün kasık ağrım artınca ve kol ağrısı yaşayınca (dış gebelik belirtisi olabilir diye duymuştum bir yerlerden) biraz korkup dayanamayıp acile geldim, ve keseyi olması gereken yerde gördük
Benim de sat 8 Haziran, 5+2’de 6 mm kese görünmüş oldu. Beta cuma günü 500’lerdeydi, kese görünmemişti. Dün kan verdim ama sonuç daha çıkmamamıştı, artık beta takip etmeye gerek yok dedi doktor bugün. Bana da artış oranı iyi olsa da seviyesi düşük gelen beta sebebiyle geç döllenme gibi geliyor ama kese sat’a uygun dediler buradaTabii bakalım zaman içinde değişecek mi. Ben de düzenli regl olurdum, yumurtlama zamanını takvim dışında takip etmiyordum, ama idrar testinde erkenden öğrenenler varken ben bat’ta silik 2 çizgiyi gördüm bu yüzden geç ovülasyon oldu herhalde diye düşünüyordum. Bir sürü farklı ilerleyiş oluyor işte galiba, yavaş da olsa hızlı da olsa sağlıkla olsun
bilmiyorum ama ben de iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor.. sıcaklardan sanırımBir şey soracağım kızlar 5+5 deyim ama iki gündür aşırı iştahsızlık ve halsizlik var sanki üşütmüşüm gibi her yerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor bu kadar erkenden belli eder mi sizce yoksa gerçekten üşüttüm mü
Ben 5+2’deyim, bazen boğazım acıyor/yanıyor, soğuk su içme ihtiyacı hissediyorum sürekli, ama ilerlemiyor o yüzden hasta değilim galiba diyorumBir şey soracağım kızlar 5+5 deyim ama iki gündür aşırı iştahsızlık ve halsizlik var sanki üşütmüşüm gibi her yerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor bu kadar erkenden belli eder mi sizce yoksa gerçekten üşüttüm mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?