Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benim de 5+3te 5mm 5+5te 7mm çıktı canım kese. Geç döllenme gibi dedi doktor kafam karıştı.
5. Hafta için bence boyutlar normal, ben de şimdi internetten onu araştırıyordum ayrıca günlük 1mm ilerliyormuş, bak senin ki 2 gün sonra da tam 2 mm ilerlemiş bence gayet iyi içimizi ferah tutalım her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor sonuç olarak çok şükür düzgün yapılı bir kesemiz ve içinde bir oluşum var, inşallah ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyarız

İstanbul Gaziosmanpaşa medical park hastanesine giden varmı içimizde ya da avrupa yakası doğum doktoru önerebileceğiniz hastane

Henüz doktora gıtmedım ama ben gebe olmasam dahı boyle akıntılar yasıyorum ilaç vs de işe yaramadı

İlk gebeliğim bi sıkıntımda yok şuan ama neden yazmıştırki doktor fazla olduğunu o da biliyordur anlamadım fazlasının nasıl bi zararı var

İlk gebeliğim bi sıkıntımda yok şuan ama neden yazmıştırki doktor fazla olduğunu o da biliyordur anlamadım fazlasının nasıl bi zararı var
Gebelikte Yüksek doz folik asit kullanımında otizm riskinin arttığına dair çalışmalar var ama illa öyle olacak diye bir şey yok kesin değil .devlet folbiolü karşılıyor onu yazıyor genelde ya da önceki gebelikte spina bifida vs gibi sorunlar varsa yüksek doz kullanım öneriyor yoksa günlük 400 mcg yeterli.

İlk gebeliğim zaten bi sıkıntımda yok ama anlamadım kendim mi alıp kullaniyim siz nasıl yaptınız

Bir şey soracağım kızlar 5+5 deyim ama iki gündür aşırı iştahsızlık ve halsizlik var sanki üşütmüşüm gibi her yerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor bu kadar erkenden belli eder mi sizce yoksa gerçekten üşüttüm mü

Bende de vücut ağrısı oluyor sanki çok iş yapmışım gibi sjsjsj 5. Haftanın içindeyim bende mide bulantıları ara ara yokluyor ama iştahım maşallah açıldı baya

Benim de 5+3te 5mm 5+5te 7mm çıktı canım kese. Geç döllenme gibi dedi doktor kafam karıştı.

bugün kasık ağrım artınca ve kol ağrısı yaşayınca (dış gebelik belirtisi olabilir diye duymuştum bir yerlerden) biraz korkup dayanamayıp acile geldim, ve keseyi olması gereken yerde gördük

Benim de sat 8 Haziran, 5+2’de 6 mm kese görünmüş oldu. Beta cuma günü 500’lerdeydi, kese görünmemişti. Dün kan verdim ama sonuç daha çıkmamamıştı, artık beta takip etmeye gerek yok dedi doktor bugün. Bana da artış oranı iyi olsa da seviyesi düşük gelen beta sebebiyle geç döllenme gibi geliyor ama kese sat’a uygun dediler burada Tabii bakalım zaman içinde değişecek mi. Ben de düzenli regl olurdum, yumurtlama zamanını takvim dışında takip etmiyordum, ama idrar testinde erkenden öğrenenler varken ben bat’ta silik 2 çizgiyi gördüm bu yüzden geç ovülasyon oldu herhalde diye düşünüyordum. Bir sürü farklı ilerleyiş oluyor işte galiba, yavaş da olsa hızlı da olsa sağlıkla olsun

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına böyle güzel haberler birbirimize de örnek oluyor o halde bizim kese gelişimimiz de normal diyebiliriz lemonade06

bilmiyorum ama ben de iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor.. sıcaklardan sanırım hava o kadar sıcak ki

Kızlar selam 2.5 gün önce 32,52 bugün 196,21 ile devam ediyorum doktora gittim kese için çok erken dedi göremedik zaten haftaya çağırdı benim yumurtlamama göre 4+1 normal hesapla sizce normal mi değerlerim

Ben 5+2’deyim, bazen boğazım acıyor/yanıyor, soğuk su içme ihtiyacı hissediyorum sürekli, ama ilerlemiyor o yüzden hasta değilim galiba diyorum iştahım birkaç gündür azaldı, midem çok bulanmıyor ama boşsa arada bir az bulanıyor. Ama karın-kasık ağrım çok fena, ayakta dursam dert, dik otursam dert, uzanmadan rahat edemiyorum iyi ki bugün tatildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…