- 20 Ekim 2016
- 273
- 436
- 103
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.981
İyiyi düşünmeye çalışıyorum fakat 2.bebeğimi kanamalar sonrası su gelişiyle kaybettim ister istemez psikolojik olarak bazen yıpranıyorum .Hep duyuyorum kanamaları ama sebeplerini bilmiyorum aynı mı benimle yaşadıkları sorun.Çok geçmiş olsun ama benim doktorumun bir hastası 9 ay kanama görmüş sağlıklı bir şekilde doğurmuş, başka bir arkadaşım bildiğin regl oldu 9 ay boyunca ve yine sağlıklı normal kiloda bir bebiş doğurdu vaktinde. Umarım en kısa zamanda düzelir durumunuz yine de iyiye odaklanın böyle olup güzel biten hikayeler cok var rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Söylenen o yönde üni hastanesi ve özel risk almıyoruz dediAaaa ciddi ciddi izin verilmiyor mu bunu bilmiyordum
Hesaplamayı nasıl yapıyoruz birisi 6 ay diyor birisi 5.5 aylıksın diyor şuan 23+5imKızlar 6 ay bitti nerdeyse az kaldı ya
Zaman çok hızlı ilerliyor. :) Dün düşünüyordum acaba hamile miyiz, bebeğimiz sağlıklı mı, organları yerinde mi, iyi mi, varlığını ne zaman hissedeceğiz derken şimdi her gün hızla büyüyoruz.Kızlar 6 ay bitti nerdeyse az kaldı ya
Ben buraya göre takip ediyorum siz nereye bakıyorsunuzzKızlar 6 ay bitti nerdeyse az kaldı ya
Ultrasonda cıkan bebek ölcumlerı genelde aynı coçıkmaz bnem de iri olacak dedi ama 38 haftada mecburi sezaryen ile 3000 gram dogdu kızım. Yani 40 haftada belkı maks 3.5 olurdu o da cok normal. Böyle bir dusuncesi varsa değiştirin dr u derim ilk dogum üzerinden 7 yıl geçti bu yüzden normal istiyorum ve ssvd yaptıran çok iyi bir dr buldum. İnşallah bu sefer normali tadarm diyorum ben de. Normalden korkmayın mümkünse en kolayı o tabi dikissiz olsun inşallahKızlar doğum nasıl düşünüyorsunuz doktorum iri bebeğe benziyor dedi3.5 kg üstü olursa ilk doğumlarda normal doğum önermiyorum bilinçsiz yırtılma çok oluyormuş. Aslında normalden biraz çekiniyorum yüksek kiloda olursa risk almam gibi
Günlerimiz yakın sayılır ben de +5kilo ile devam ediyorum ama ikinci trimesterde almaya başladım bu beni korkutuyor hsjsh ben de iki gündür çok çabuk acıkmaya başladım bakalım nasıl olacak? Detaylınız çok güzel geçer umarım bizim de cuma günü var heyecanlııgünaydın kızlar + 4 kilo ile yola devam ediyorum bakalım doğuma kadar ne olacak ama bu ara doymamaya başladım hızlı artacak gibi görünüyor buraya kadar iyi gelmiştikresmen doymuyorum yatana kadar bişeyler yemek istiyorum sizde öyle misiniz yarında detaylı ultrasonumuz var ve tetanoz ilk dozu yaptıracağım
12 kilo ile devam işte bizdegünaydın kızlar + 4 kilo ile yola devam ediyorum bakalım doğuma kadar ne olacak ama bu ara doymamaya başladım hızlı artacak gibi görünüyor buraya kadar iyi gelmiştikresmen doymuyorum yatana kadar bişeyler yemek istiyorum sizde öyle misiniz yarında detaylı ultrasonumuz var ve tetanoz ilk dozu yaptıracağım
benimde öyle ilk trimesterde verdim bile hatta bence o yüzden bende korkuyorumGünlerimiz yakın sayılır ben de +5kilo ile devam ediyorum ama ikinci trimesterde almaya başladım bu beni korkutuyor hsjsh ben de iki gündür çok çabuk acıkmaya başladım bakalım nasıl olacak? Detaylınız çok güzel geçer umarım bizim de cuma günü var heyecanlıı
kaç haftalık oldu12 kilo ile devam işte bizde
Yine de iyiye odaklanmaya çalış Allah sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsinİyiyi düşünmeye çalışıyorum fakat 2.bebeğimi kanamalar sonrası su gelişiyle kaybettim ister istemez psikolojik olarak bazen yıpranıyorum .Hep duyuyorum kanamaları ama sebeplerini bilmiyorum aynı mı benimle yaşadıkları sorun.
24+5 52 kilo ile kalmıştımkaç haftalık olduöncesinde çok zayıfsanız normal diyorlar
aman hiçbişey olmaz o zaman beaaa zayıfmışsın zaten ben 64 le başladım24+5 52 kilo ile kalmıştım
Hahaha evett kıpırdadıkça çok mutlu oluyormuş insan şimdi anlıyor içinde bebek olduğunu çok güzel bir şeymiş :) teşekkür ederimm inşallah hepimizinki çok iyi geçer yolunda olur her şeyybenimde öyle ilk trimesterde verdim bile hatta bence o yüzden bende korkuyorumsabah kahvaltı yapıyorum 1 sa sonra yine karnım gurulduyo inanılmaz bir şey her acıktığımda saldırmamaya gayret ediyorum ama korkutucu evet gerçekten çok heycanlı yaa inşallah herşey güzel çıkar uzun zamandır da göremiyorum oğluşumu ama hareket ettiği için çok mutluyum çok iyi hissettiriyor bana daha yeni yeni hamilelik çok keyifli bişeymiş diyorum ilk zamanlarım zor geçmişti bu anların tadını çıkarmak lazım ben arada dürtüyorum oynasın diye ama sallamıyor umarım sizinki de çooookkk güzel geçer herşeyin yolunda gittiğini duymak iyi hissettiriyor bize
Bebebao pufi 5 lt buhar makinesi hava oda ortam nemlendiricisi diye geçiyor canımBi bakayim modeli
Falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?